Zali Boze ovakvih navijaca koji jednog od zasluznijih igraca za zadnje 2 titule svog tima naziva smecem!amerosm je napisao/la:IQ ove ekipe zajedno sa trenirima je ravan 0...
Vidi da mu prva postava nije u stanju nista uraditi i on ih dalje drzi na parketu, a Gasol je obicno smece na oba kraja parketa. Zali Boze novca ukoliko mu Lakersi ponude i vet-minimum.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
cist faul na kraju al ajde , uzet ce se ovo s obzirom sta smo sve fulali...nadam se da bar bude tijesna tekma do kraja
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Da ga nema trebalo bi ga izmisliti - Mike D`Anotni. Kako covjek ne znanjem zaradjuje milione to je nevjerovatno.
Bosh doslovno siluje Gasola i on ga i dalje drzi u igri...
Na kraju ocekujem izmedju 15 i 20 razlike za Heat...
Bosh doslovno siluje Gasola i on ga i dalje drzi u igri...
Na kraju ocekujem izmedju 15 i 20 razlike za Heat...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad ti Bosh u nesto vise od dvije minute zabije 10 poena u 5 napada onda se Gasolu moras zapitati...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel ti gledas uopste utakmicu? Svaki poen Bosha je bio asistiran u trenutku kad je Gasol pomagao,osim onog kad ga je prosao driblingom s linije slobodnih bacanja...Kosarka je timska igra i tesko se dobar igrac u NBA brani 1 na 1...tuzlak1987 je napisao/la:Kad ti Bosh u nesto vise od dvije minute zabije 10 poena u 5 napada onda se Gasolu moras zapitati...
a daj nezalaganje , gasol igra premekano odbranu i ove sezone je katastrofa , gledao sam svaku tekmu lejkersa i gotivim gasola prilicno (bice mi zao ako ga trejdaju ali je prelos sto jest jest )...ne razumijem zasto hill nema minutazu kako treba ili cak i sacre koji igra bolju odbranu od gasola u ovom trenutku : /
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jbg ako nemas rezervnog PG u ovom trenutku,onda ti je valjda jasno zasto Gasol mora igrati prije Hilla,a i inace,jer vam treba neko ko moze zabiti kos sa niskog posta,a da mu niko ne asistira...Zajedno ne mogu igrati protiv MIA,jer ovi igraju s niskom petorkom.Kazem ti,covjek nikad nije bio neki bloker ni defanzivac,pa je jos teze braniti ekipu koja ima odlican spaceing.Ja nisam vidio neke njegove prevelike greske...Navedim mi jednu,osim one koju sam naveo a da je Gasol promasio rotaciju ili da je neko 1 na 1 zabio kos protiv njega do sada u ovoj tekmi? Evo drugi put se desilo....Bosh preko ruke...XConTroL7 je napisao/la:a daj nezalaganje , gasol igra premekano odbranu i ove sezone je katastrofa , gledao sam svaku tekmu lejkersa i gotivim gasola prilicno (bice mi zao ako ga trejdaju ali je prelos sto jest jest )...ne razumijem zasto hill nema minutazu kako treba ili cak i sacre koji igra bolju odbranu od gasola u ovom trenutku : /
EDOT:Jesi li vidio sad ovo polagenje Bosha?Ko je kriv?
sve bi to bilo uredu da gasol ove sezone i u ofanzivi nije uopste na tom nivou kakvom bi trebao biti...igra premekano i o tome se najvise radi i to najvise nervira navijace u odnosu na hilla i sacrea koji se bore za svaku loptu...sve u svemu ne zasluzuje ovu minutazu na osnovu pokazanog do sada u sezoni...
pa moramo li i polaganja fulat bem mu loptu
edit: sta vam napisah za nicka
pa moramo li i polaganja fulat bem mu loptu
edit: sta vam napisah za nicka
Zadnja izmjena: XConTroL7, dana/u 26 dec 2013, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
sundancekid
- Kontakt:
Vidjel ti druze sad sta Gasol uradi od kontre 3 na 1???
Svi mi volimo Gasola, sve to stoji, al covjek uopste ne igra ni 1% onog sto je ranije. Smotan je, premekan, ne trazi fizicki kontakt nikako, i u odbrani je ko stativa. Samo digne ruke, odraz uopste nema, tako da je ovo postalo samo mahanje rukama, bez da ide na blok, da fizicki nekog pritisne kao recimo Hill. U pravu je @XConTroL7 kad kaze da je i Sacre bolji trenutno u odbrani od njega! Nema to puno veze sa rotacijama, svaka cast Miamiju, ali neaktivnost Gasola je ista s kim god da igraju.
EDIT:
Evo opet, Hill pokusava blokirat sut, izlazi na igraca, i nakon promasaja Bosh skace jer Gasol nista ne radi i ne zna se zagradit....
Svi mi volimo Gasola, sve to stoji, al covjek uopste ne igra ni 1% onog sto je ranije. Smotan je, premekan, ne trazi fizicki kontakt nikako, i u odbrani je ko stativa. Samo digne ruke, odraz uopste nema, tako da je ovo postalo samo mahanje rukama, bez da ide na blok, da fizicki nekog pritisne kao recimo Hill. U pravu je @XConTroL7 kad kaze da je i Sacre bolji trenutno u odbrani od njega! Nema to puno veze sa rotacijama, svaka cast Miamiju, ali neaktivnost Gasola je ista s kim god da igraju.
EDIT:
Evo opet, Hill pokusava blokirat sut, izlazi na igraca, i nakon promasaja Bosh skace jer Gasol nista ne radi i ne zna se zagradit....
Zadnja izmjena: sundancekid, dana/u 26 dec 2013, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta je uradio?Ispala covjeku lopta,desi se svima...Po meni igra sasvim solidno veceras...Ti ako mislis da nema veze s rotacijama,onda ne znam sta da ti kazem...Timska odbrana vam je losa,a kad je tako,ne moze se izdvajati pojedinac koji pokusava rotirati i koji najvise skace...sundancekid je napisao/la:Vidjel ti druze sad sta Gasol uradi od kontre 3 na 1???
-
sundancekid
- Kontakt:
Pa evo ti Hill 2 puta pokusava izblokirat sut, izlazi, Gasol ostaje sa Boshom ne zagradi se, i dobijes 2 ofanzivna skoka i 4 kosa...onda ga je izveo na klupu D'antoni, valjda i on skonto...NEZALAGANJE je napisao/la:Sta je uradio?Ispala covjeku lopta,desi se svima...Po meni igra sasvim solidno veceras...Ti ako mislis da nema veze s rotacijama,onda ne znam sta da ti kazem...Timska odbrana vam je losa,a kad je tako,ne moze se izdvajati pojedinac koji pokusava rotirati i koji najvise skace...sundancekid je napisao/la:Vidjel ti druze sad sta Gasol uradi od kontre 3 na 1???
Jasne su meni rotacije, al mi nije jasno kakvu ti tu kvalitetnu kretnju Gasola vidis?! Covejk stoji, mase rukama, sporo se krece i pokriva iznimno mali dio terena, jer nije u stanju dovoljno brzo da pomogne igracima koje probijaju Lebron i Vejd. Nije stvar sto mu ispadaju lopte, stvar je u tome sto nema kontakta fizickog sa drugim igracima, a trebo bi bit 10 puta agresivniji i u box out situacijama, i kad treba izac na igraca i blokirat.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izvinices,ali zadnja 2 puta kad je Bosh skocio,Hill ga je cuvaosundancekid je napisao/la:Pa evo ti Hill 2 puta pokusava izblokirat sut, izlazi, Gasol ostaje sa Boshom ne zagradi se, i dobijes 2 ofanzivna skoka i 4 kosa...onda ga je izveo na klupu D'antoni, valjda i on skonto...NEZALAGANJE je napisao/la:Sta je uradio?Ispala covjeku lopta,desi se svima...Po meni igra sasvim solidno veceras...Ti ako mislis da nema veze s rotacijama,onda ne znam sta da ti kazem...Timska odbrana vam je losa,a kad je tako,ne moze se izdvajati pojedinac koji pokusava rotirati i koji najvise skace...sundancekid je napisao/la:Vidjel ti druze sad sta Gasol uradi od kontre 3 na 1???
Jasne su meni rotacije, al mi nije jasno kakvu ti tu kvalitetnu kretnju Gasola vidis?! Covejk stoji, mase rukama, sporo se krece i pokriva iznimno mali dio terena, jer nije u stanju dovoljno brzo da pomogne igracima koje probijaju Lebron i Vejd. Nije stvar sto mu ispadaju lopte, stvar je u tome sto nema kontakta fizickog sa drugim igracima, a trebo bi bit 10 puta agresivniji i u box out situacijama, i kad treba izac na igraca i blokirat.
-
sundancekid
- Kontakt:
Hill je izlazio na pomoc druze, jer su bekovi probijali. Hill skako na igraca, da ga izblokira na polaganju, i covjek fuli, al Bosh skoci i utrpa, jer se Gasol ne zagradi...ako treba skinemo i snimak ujutro pa izvucem te dvije situacije i stavim na forum, to je bilo jasno ko suza.
Ali da je to samo veceras tako nikakav problem, tako je cijele sezone ove, pa dijelom i prosle. Ja ga volim jer je iznimno inteligentan igrac, pravi biser medju visokim igracima koji ima osjecaj za asist, IQ koji imaju bekovi, svaka cast...ali brate mili, posto je ko tetkica neka. Ko da zenu gledam, bez odraza ikakvog, prespor, ne skace...uzas...
Ali da je to samo veceras tako nikakav problem, tako je cijele sezone ove, pa dijelom i prosle. Ja ga volim jer je iznimno inteligentan igrac, pravi biser medju visokim igracima koji ima osjecaj za asist, IQ koji imaju bekovi, svaka cast...ali brate mili, posto je ko tetkica neka. Ko da zenu gledam, bez odraza ikakvog, prespor, ne skace...uzas...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo sam pogledao snimak oba ofanzivna skoka Bosha.U akcijama je poceo Gasol na njemu,Hill preuzeo oba puta i prvi put ga nije zagradio,jer nije bio dobro postavljen,a drugi put je Gasol morao pomoci,ali opet ti kazem,nije lako stici zatvoriti i pomoci na box out,kad moras jednim okom paziti na sutera za 3p,sto te izvlaci malo dalje od reketa...Sto se tice drugog dijela tvog posta,on meni ne izgleda nikako dobro fizicki,nesto mu smeta i to sigurno utice na njega...sundancekid je napisao/la:Hill je izlazio na pomoc druze, jer su bekovi probijali. Hill skako na igraca, da ga izblokira na polaganju, i covjek fuli, al Bosh skoci i utrpa, jer se Gasol ne zagradi...ako treba skinemo i snimak ujutro pa izvucem te dvije situacije i stavim na forum, to je bilo jasno ko suza.
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma ja, nije Vejd maloprije polozio pored njega, pa onda ovaj promaseni floater, gdje opet nije zagradio skok, nikog oko njega ni blizu nije bilo, covjek pokupi sam svoj floater, pored zivog Gasola, pa onda opet Vejd polaze....ccc...
Ma ajde, nema smisla ni pisat vise o njemu u tom smislu...
Sve u svemu, dobra tekma, jedina danasnja da valja..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Taj floater ti je JVG objasnio ako si slusao,a kad Wade uradi onaj cut,mozes ga samo faulirati...Gdje mu je igrac bio koji ga je cuvao i nije gledao njegovu kretnju?sundancekid je napisao/la:Ma ja, nije Vejd maloprije polozio pored njega, pa onda ovaj promaseni floater, gdje opet nije zagradio skok, nikog oko njega ni blizu nije bilo, covjek pokupi sam svoj floater, pored zivog Gasola, pa onda opet Vejd polaze....ccc...
gasol mrtvac , pa daj bori se za skok makar : / sve u svemu , buduci da se ocekivao blowout , solidna partija...borili su se momci sto je najvaznije
[youtube][/youtube]
Kakav genijalac.
Kakav genijalac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.