FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 dec 2013, 01:52

Pitari sljam ljudski, kako vas nije stid :lol: :lol: :lol: :lol: Mora da nas je ovo svabo naucio sto bi nase komsije rekle :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:52

19risha88 je napisao/la:Vidis to iza,to je njegovo,i to kosta toliko da moze da pita koliko kosta drzava BIH :lol: Nisam znao kad se utrpas,da ce prestati da puse :roll: :lol:
Eh druže,vidiš ti ovo,ja ovo svako jutro gledam kad se probudim,a još nikad reprezentacija ovdje nije došla :D Džaba njemu Cardiff,gledaj objekta sunce ti poljubim :lol: Naravno,nije u mom vlasništvu :D
slika[/quote]
sto je los ovaj dres,Tana ublehe na ovoj slici sto si postavio,jel tako :D

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 26 dec 2013, 01:55

Ali koji likovi jbt. :lol: A svi zajedno, znaci cijela liga, da sabere sretstava sto ima na racunima, nema ko SARAJEVO.
Al jok, 'ta ce Tan, 'ta ce Sarajevo.Lakapo, pa cete vidjeti sta cemo. :mrgreen: ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:56

AdiRajvosa je napisao/la:Ali koji likovi jbt. :lol: A svi zajedno, znaci cijela liga, da sabere sretstava sto ima na racunima, nema ko SARAJEVO.
Al jok, 'ta ce Tan, 'ta ce Sarajevo.Lakapo, pa cete vidjeti sta cemo. :mrgreen: ;)
Ma svi molili boga da se donese neki zakon,da neko moze da ulozi u klubove,i kad je dosao taj dan sad su svi protiv toga :lol: dobro nisam drugacije ni ocekivao,ljudi mjenjaju misljenje ko carape!

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 dec 2013, 01:57

pa sta mislite u koji rang ce sad sarajevo doci ? dinama , partizana , vojvodine, hajduka ili maribora otprilike koliko bi mogao najvise igrac zaradjivat godisnje , eto sta mislite ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 01:59

lucif3R666 je napisao/la:pa sta mislite u koji rang ce sad sarajevo doci ? dinama , partizana , vojvodine, hajduka ili maribora otprilike koliko bi mogao najvise igrac zaradjivat godisnje , eto sta mislite ?
Pustamo da to napisu ovi sto imaju "povjerene informacije" uskoro ce ti to napisati PL BIH,mi stvarno nismo upuceni,ma Tan ti je mala maca za Mamica,nemozemo mi u isti kos,il sa npr. Partizanom ipak njihovi dugovi iznose desetine miliona evrica,kao i Zvezdi jer poznato je da na svijetu nema vecih lopova od ovih sa Balkana! Plate igraca tesko da ce se pisati,kao sto se nikad i nisu pisale!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2013, 02:01

lucif3R666 je napisao/la:pa sta mislite u koji rang ce sad sarajevo doci ? dinama , partizana , vojvodine, hajduka ili maribora otprilike koliko bi mogao najvise igrac zaradjivat godisnje , eto sta mislite ?
rano je o tome govoriti.

ako se ovako stvari nastave, kroz 5 godina mozemo i presisati istocne komsije ;) partizan i czv su u velikoj banani, imaju neki dug cini mi se od 20-30 mil.

O nama je rano govoriti. Ovo su sve previdjanja :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 dec 2013, 02:02

Koliko ljubomore naspram Sarajeva ovih dana, strasno :o
Koji je jedini zakljucak odakle tolika kolicina zavisti? Naravno, strah od onog sta FKS moze postati u dogledno vrijeme a gdje ce njihove seoske ekipice ostati.

Znaci ako se samo malo kockice posloze i ako se samo ostvari dio zacrtanog, vise je nego jasno da ce Sarajevo u dogledno vrijeme, dominirati godinama sa pola snage u ovom jadu i cemeru nase lige, a ni grupna faza euro takmicenja nece biti nedokuciva za nekih 4,5 godina.
Naravno da pojedinima to nije drago i naravno da jedino sto sad mogu je pisati zajedljive komentare i ismijavati sve i svasta.
Ali Tan je tu, vidjet cemo ko ce stavljati smajlije na komnetare narednih deset godina :D

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 26 dec 2013, 02:04

Pa nismo ni blizu njih. Meni to nije problem priznati. Jer tako i jeste.

Ali smo uradili ogrooooommmaaannnn korak, da u narednih sezonu-dvije-tri budemo blizu njima. Znaci, na mali iskorok do situacije da budemo svemirski brod za nasu ligu. A to ce biti ubrzo.
Al nije fazon ni u tome. Smijesna mi je prica navijaca drugih klubova koji pokusavaju na neke glupe nacine da umanje i obezvrijede cijelu ovu situaciju. Cast izuzetcima, koji nas ne voie i ne moraju :mrgreen: , ali su svjesni koliko ova situacija jeste zapravo veliki iskorak za Sarajevo. Cak im to nije problem ni priznati. E njima svaka cast. Isto tako bih postupio da je recimo neki arap ulozio u Celik, ili Rus u Zeljeznicar. Nebi mi bilo drago, ali bih rekao da je to velika stvar za te klubove. U svakom slucaju se ne bih ovako ofirao kao pojedinci koji se trude na sve moguce nacine da sve to obezvrijede. Nezrelost ili mentalna limitiranost koja ti onemogucava da kontrolises bijes i frustracije? Ne znam sta je ali je smijesno i karikaturno.

E to je poenta. ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 02:07

pisac je napisao/la:Koliko ljubomore naspram Sarajeva ovih dana, strasno :o
Koji je jedini zakljucak odakle tolika kolicina zavisti? Naravno, strah od onog sta FKS moze postati u dogledno vrijeme a gdje ce njihove seoske ekipice ostati.

Znaci ako se samo malo kockice posloze i ako se samo ostvari dio zacrtanog, vise je nego jasno da ce Sarajevo u dogledno vrijeme, dominirati godinama sa pola snage u ovom jadu i cemeru nase lige, a ni grupna faza euro takmicenja nece biti nedokuciva za nekih 4,5 godina.
Naravno da pojedinima to nije drago i naravno da jedino sto sad mogu je pisati zajedljive komentare i ismijavati sve i svasta.
Ali Tan je tu, vidjet cemo ko ce stavljati smajlije na komnetare narednih deset godina :D
vidis sve ide svojim tokom! Prvo je bilo Dino fening je kao Blekic,baca ublehe i uzece pare i otici,onda ide nastavak doveo Tana da se reklamira po nasem gradu besplatno :lol: Akademija je suplja za nas budale,i onda prodje mjesec dana kad ipak ovo sve istina :lol: Predvifjali su nam i smijali(nije se moglo opstat ovdje) se da ce Gracic da nam mjenja ime i da smo pred raspadom,kad ono obrat mi vise nemamo dugove :lol: Sad je prica da je Tan milijarder i pijanac,da nemoze da vodi dva kluba,i da ce nas dovesti do propasti(samo me zanima jel moze veca propast od ove u kojoj smo bili) pa eto cekamo da vidimo sve to,najavili su i da nikad titulu necemo osvojiti ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 02:09

AdiRajvosa je napisao/la:Pa nismo ni blizu njih. Meni to nije problem priznati. Jer tako i jeste.

Ali smo uradili ogrooooommmaaannnn korak, da u narednih sezonu-dvije-tri budemo blizu njima. Znaci, na mali iskorok do situacije da budemo svemirski brod za nasu ligu. A to ce biti ubrzo.
Al nije fazon ni u tome. Smijesna mi je prica navijaca drugih klubova koji pokusavaju na neke glupe nacine da umanje i obezvrijede cijelu ovu situaciju. Cast izuzetcima, koji nas ne voie i ne moraju :mrgreen: , ali su svjesni koliko ova situacija jeste zapravo veliki iskorak za Sarajevo. Cak im to nije problem ni priznati. E njima svaka cast. Isto tako bih postupio da je recimo neki arap ulozio u Celik, ili Rus u Zeljeznicar. Nebi mi bilo drago, ali bih rekao da je to velika stvar za te klubove. U svakom slucaju se ne bih ovako ofirao kao pojedinci koji se trude na sve moguce nacine da sve to obezvrijede. Nezrelost ili mentalna limitiranost koja ti onemogucava da kontrolises bijes i frustracije? Ne znam sta je ali je smijesno i karikaturno.

E to je poenta. ;)
Nismo rezultatski kao oni,Dinamo tu necu racunati jer su i rezultatski i finansijski iznad ostalih,dok Partizan je u ogromnim dugovima,rezultati su im u evropi sve losiji,o Zvezdi necemo ni pricati jer tesko su i licencu izborili,Rijeka i Maribor su na pravom putu,zamislite i Rijeka se prodala kupio je talijan :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 02:13

Mozel neko da mi objasni zasto je nasim klubovima vazan zakon o sportu,jer vidim mnogi nece da se "prodaju" hoce da funkcionisu sa milionima duga,pa mi nista nije jasno ako moze neko da mi objasni?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 dec 2013, 02:16

Spadam u red malo starijih, iznad 30 godina, razgovaram sa normalnim navijacima Zelje slicne dobi. Kad prodjemo tu fazu podjebavanja u razgovoru da se itekako naslutiti strah sa njigove strane.
Za pocetak i to mi je dovoljno.
Mozda na kraju ne bude nista od ovoga, ali sama cinjenica da dug vracen je ogromna stvar.
Na gubitko ne mozemo biti sigurno, trenutno smo ispod dna i Tan nam nema sta uzeti.
Mozemo samo profitirati, malo ili puno, vidjet cemo.
Misljenja sam da nece biti prevelikih ulaganja u prvi tim i da cemo plodove svega ovoga znacajnije vidjeti tek za nekih 4,5 godina.
Ulagati sad u istrosene igrace bez pesrsprektive, samo da bi bili najbolji u ovoj jadnoj ligi, bilo bi suludo.
Vise bi me radovalo da dovedu strane strucnjake za rad sa djecom i da u omladinskim selekcijama ulazu i forsiraju one najbolje a ne one sa pogodnim prezimenom ili one cij je otac neko, sto je do sad bila praksa.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 02:17

bacelonafan je napisao/la:

vidis sve ide svojim tokom! Prvo je bilo Dino fening je kao Blekic,baca ublehe i uzece pare i otici,onda ide nastavak doveo Tana da se reklamira po nasem gradu besplatno :lol: Akademija je suplja za nas budale,i onda prodje mjesec dana kad ipak ovo sve istina :lol: Predvifjali su nam i smijali(nije se moglo opstat ovdje) se da ce Gracic da nam mjenja ime i da smo pred raspadom,kad ono obrat mi vise nemamo dugove :lol: Sad je prica da je Tan milijarder i pijanac,da nemoze da vodi dva kluba,i da ce nas dovesti do propasti(samo me zanima jel moze veca propast od ove u kojoj smo bili) pa eto cekamo da vidimo sve to,najavili su i da nikad titulu necemo osvojiti ;)
Buraz, hajd pregledaj svoje postove samo. Pa bolan kako ti ne dosadi napisati 13.567 puta tiječ TAN. Dobro skonta li smo šta hoćeš da kažeš, ali postaješ dosadan. Ne može niko da replicira na normalan post od tebe, da se ne ubaciš i napišeš Tan. Ovo stvarno prelazi granice normalnog razmišljenja i pisanja jedne normalne osobe.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 02:19

TimeLine je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:

Buraz, hajd pregledaj svoje postove samo. Pa bolan kako ti ne dosadi napisati 13.567 puta tiječ TAN. Dobro skonta li smo šta hoćeš da kažeš, ali postaješ dosadan. Ne može niko da replicira na normalan post od tebe, da se ne ubaciš i napišeš Tan. Ovo stvarno prelazi granice normalnog razmišljenja i pisanja jedne normalne osobe.
Mozes li da mi objasni zasto je nasim klubovima vazan zakon o sportu,jer vidim mnogi nece da se "prodaju" hoce da funkcionisu sa milionima duga,pa mi nista nije jasno ako moze neko da mi objasni?

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 02:21

Bože sačuvaj lika. Nadam se da će moderacija napokon ovog ne znam kako da ga nazovem više, reagovati. Od lika se ne može replicirati jedan normalan post, jer je čovjek u teškom stanju očigledno, zadivljen je Tanom. Pa ako se može otvoriti još jedna tema pod imenom Tan, pa da čovjek se iskali sam s sobom, a da mi ovdje pokušamo da napišemo nešto normalno.

Hvala
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 dec 2013, 02:22

klubovi su sad udruzenja i ne placaju porez , ako nisu prihodi povis 50 hiljada godisnje , to je otprilike tako ostalo ne znam :) ako ima kakav pravnik volio bih da napise i da objasni , a najvise klubovi hoce da budu udruzenja jer eto nema poreza tako nesto :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 02:23

TimeLine je napisao/la:Bože sačuvaj lika. Nadam se da će moderacija napokon ovog ne znam kako da ga nazovem više, reagovati. Od lika se ne može replicirati jedan normalan post, jer je čovjek u teškom stanju očigledno, zadivljen je Tanom. Pa ako se može otvoriti još jedna tema pod imenom Tan, pa da čovjek se iskali sam s sobom, a da mi ovdje pokušamo da napišemo nešto normalno.

Hvala
pisem o svom timu, na temi o mom timu,a Tan je dio mog tima,ako ti je lose odi na svoju temu,ima tamo previse spama svaki post je ismijavanje Tana i naseg tima dovidjenja prijatno,moracu ti jedan blok udariti,ide li Komazec de mi reci? :lol: :lol:

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 26 dec 2013, 03:10

Je l' istina za kovrdjavog da dolazi? 8-)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 03:18

Provjeri pm. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pena, rimljanin90 i 84 gosta.