Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh druže,vidiš ti ovo,ja ovo svako jutro gledam kad se probudim,a još nikad reprezentacija ovdje nije došla19risha88 je napisao/la:Vidis to iza,to je njegovo,i to kosta toliko da moze da pita koliko kosta drzava BIHNisam znao kad se utrpas,da ce prestati da puse
![]()
Ma svi molili boga da se donese neki zakon,da neko moze da ulozi u klubove,i kad je dosao taj dan sad su svi protiv togaAdiRajvosa je napisao/la:Ali koji likovi jbt.A svi zajedno, znaci cijela liga, da sabere sretstava sto ima na racunima, nema ko SARAJEVO.
Al jok, 'ta ce Tan, 'ta ce Sarajevo.Lakapo, pa cete vidjeti sta cemo.![]()
Pustamo da to napisu ovi sto imaju "povjerene informacije" uskoro ce ti to napisati PL BIH,mi stvarno nismo upuceni,ma Tan ti je mala maca za Mamica,nemozemo mi u isti kos,il sa npr. Partizanom ipak njihovi dugovi iznose desetine miliona evrica,kao i Zvezdi jer poznato je da na svijetu nema vecih lopova od ovih sa Balkana! Plate igraca tesko da ce se pisati,kao sto se nikad i nisu pisale!lucif3R666 je napisao/la:pa sta mislite u koji rang ce sad sarajevo doci ? dinama , partizana , vojvodine, hajduka ili maribora otprilike koliko bi mogao najvise igrac zaradjivat godisnje , eto sta mislite ?
rano je o tome govoriti.lucif3R666 je napisao/la:pa sta mislite u koji rang ce sad sarajevo doci ? dinama , partizana , vojvodine, hajduka ili maribora otprilike koliko bi mogao najvise igrac zaradjivat godisnje , eto sta mislite ?
vidis sve ide svojim tokom! Prvo je bilo Dino fening je kao Blekic,baca ublehe i uzece pare i otici,onda ide nastavak doveo Tana da se reklamira po nasem gradu besplatnopisac je napisao/la:Koliko ljubomore naspram Sarajeva ovih dana, strasno![]()
Koji je jedini zakljucak odakle tolika kolicina zavisti? Naravno, strah od onog sta FKS moze postati u dogledno vrijeme a gdje ce njihove seoske ekipice ostati.
Znaci ako se samo malo kockice posloze i ako se samo ostvari dio zacrtanog, vise je nego jasno da ce Sarajevo u dogledno vrijeme, dominirati godinama sa pola snage u ovom jadu i cemeru nase lige, a ni grupna faza euro takmicenja nece biti nedokuciva za nekih 4,5 godina.
Naravno da pojedinima to nije drago i naravno da jedino sto sad mogu je pisati zajedljive komentare i ismijavati sve i svasta.
Ali Tan je tu, vidjet cemo ko ce stavljati smajlije na komnetare narednih deset godina
Nismo rezultatski kao oni,Dinamo tu necu racunati jer su i rezultatski i finansijski iznad ostalih,dok Partizan je u ogromnim dugovima,rezultati su im u evropi sve losiji,o Zvezdi necemo ni pricati jer tesko su i licencu izborili,Rijeka i Maribor su na pravom putu,zamislite i Rijeka se prodala kupio je talijanAdiRajvosa je napisao/la:Pa nismo ni blizu njih. Meni to nije problem priznati. Jer tako i jeste.
Ali smo uradili ogrooooommmaaannnn korak, da u narednih sezonu-dvije-tri budemo blizu njima. Znaci, na mali iskorok do situacije da budemo svemirski brod za nasu ligu. A to ce biti ubrzo.
Al nije fazon ni u tome. Smijesna mi je prica navijaca drugih klubova koji pokusavaju na neke glupe nacine da umanje i obezvrijede cijelu ovu situaciju. Cast izuzetcima, koji nas ne voie i ne moraju, ali su svjesni koliko ova situacija jeste zapravo veliki iskorak za Sarajevo. Cak im to nije problem ni priznati. E njima svaka cast. Isto tako bih postupio da je recimo neki arap ulozio u Celik, ili Rus u Zeljeznicar. Nebi mi bilo drago, ali bih rekao da je to velika stvar za te klubove. U svakom slucaju se ne bih ovako ofirao kao pojedinci koji se trude na sve moguce nacine da sve to obezvrijede. Nezrelost ili mentalna limitiranost koja ti onemogucava da kontrolises bijes i frustracije? Ne znam sta je ali je smijesno i karikaturno.
E to je poenta.
Buraz, hajd pregledaj svoje postove samo. Pa bolan kako ti ne dosadi napisati 13.567 puta tiječ TAN. Dobro skonta li smo šta hoćeš da kažeš, ali postaješ dosadan. Ne može niko da replicira na normalan post od tebe, da se ne ubaciš i napišeš Tan. Ovo stvarno prelazi granice normalnog razmišljenja i pisanja jedne normalne osobe.bacelonafan je napisao/la:vidis sve ide svojim tokom! Prvo je bilo Dino fening je kao Blekic,baca ublehe i uzece pare i otici,onda ide nastavak doveo Tana da se reklamira po nasem gradu besplatnopisac je napisao/la:Koliko ljubomore naspram Sarajeva ovih dana, strasno![]()
Koji je jedini zakljucak odakle tolika kolicina zavisti? Naravno, strah od onog sta FKS moze postati u dogledno vrijeme a gdje ce njihove seoske ekipice ostati.
Znaci ako se samo malo kockice posloze i ako se samo ostvari dio zacrtanog, vise je nego jasno da ce Sarajevo u dogledno vrijeme, dominirati godinama sa pola snage u ovom jadu i cemeru nase lige, a ni grupna faza euro takmicenja nece biti nedokuciva za nekih 4,5 godina.
Naravno da pojedinima to nije drago i naravno da jedino sto sad mogu je pisati zajedljive komentare i ismijavati sve i svasta.
Ali Tan je tu, vidjet cemo ko ce stavljati smajlije na komnetare narednih deset godinaAkademija je suplja za nas budale,i onda prodje mjesec dana kad ipak ovo sve istina
Predvifjali su nam i smijali(nije se moglo opstat ovdje) se da ce Gracic da nam mjenja ime i da smo pred raspadom,kad ono obrat mi vise nemamo dugove
Sad je prica da je Tan milijarder i pijanac,da nemoze da vodi dva kluba,i da ce nas dovesti do propasti(samo me zanima jel moze veca propast od ove u kojoj smo bili) pa eto cekamo da vidimo sve to,najavili su i da nikad titulu necemo osvojiti
Mozes li da mi objasni zasto je nasim klubovima vazan zakon o sportu,jer vidim mnogi nece da se "prodaju" hoce da funkcionisu sa milionima duga,pa mi nista nije jasno ako moze neko da mi objasni?TimeLine je napisao/la:Buraz, hajd pregledaj svoje postove samo. Pa bolan kako ti ne dosadi napisati 13.567 puta tiječ TAN. Dobro skonta li smo šta hoćeš da kažeš, ali postaješ dosadan. Ne može niko da replicira na normalan post od tebe, da se ne ubaciš i napišeš Tan. Ovo stvarno prelazi granice normalnog razmišljenja i pisanja jedne normalne osobe.bacelonafan je napisao/la:vidis sve ide svojim tokom! Prvo je bilo Dino fening je kao Blekic,baca ublehe i uzece pare i otici,onda ide nastavak doveo Tana da se reklamira po nasem gradu besplatnopisac je napisao/la:Koliko ljubomore naspram Sarajeva ovih dana, strasno![]()
Ali Tan je tu, vidjet cemo ko ce stavljati smajlije na komnetare narednih deset godinaAkademija je suplja za nas budale,i onda prodje mjesec dana kad ipak ovo sve istina
Predvifjali su nam i smijali(nije se moglo opstat ovdje) se da ce Gracic da nam mjenja ime i da smo pred raspadom,kad ono obrat mi vise nemamo dugove
Sad je prica da je Tan milijarder i pijanac,da nemoze da vodi dva kluba,i da ce nas dovesti do propasti(samo me zanima jel moze veca propast od ove u kojoj smo bili) pa eto cekamo da vidimo sve to,najavili su i da nikad titulu necemo osvojiti
pisem o svom timu, na temi o mom timu,a Tan je dio mog tima,ako ti je lose odi na svoju temu,ima tamo previse spama svaki post je ismijavanje Tana i naseg tima dovidjenja prijatno,moracu ti jedan blok udariti,ide li Komazec de mi reci?TimeLine je napisao/la:Bože sačuvaj lika. Nadam se da će moderacija napokon ovog ne znam kako da ga nazovem više, reagovati. Od lika se ne može replicirati jedan normalan post, jer je čovjek u teškom stanju očigledno, zadivljen je Tanom. Pa ako se može otvoriti još jedna tema pod imenom Tan, pa da čovjek se iskali sam s sobom, a da mi ovdje pokušamo da napišemo nešto normalno.
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Dave, Rajvosa4ever i 55 gostiju.