Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Amin da izgube.najmrži klub na svijetu
- Goalgetter
- Kontakt:
Jovetic i Aguero povrijedjeni, a Dzeko i dalje grije klupu, nema se tu sta reci. Odraz njegove forme, kao i koliko se racuna na njega.
Yebote Carling Kup vise, napustaj taj klub. Raja se pali na golove u Carling Cupu, pa nije junior. 27 godina, a on vec presao zenit svoje karijere, umjesto da je individualno jos dosta toga postigao, utjeha je da zabija u Carling Kupu. A i kako je odigrao protiv Fulhama, ne cudi me sto je na klupi, i to sto Pellegrini igra 4-5-1.....
Yebote Carling Kup vise, napustaj taj klub. Raja se pali na golove u Carling Cupu, pa nije junior. 27 godina, a on vec presao zenit svoje karijere, umjesto da je individualno jos dosta toga postigao, utjeha je da zabija u Carling Kupu. A i kako je odigrao protiv Fulhama, ne cudi me sto je na klupi, i to sto Pellegrini igra 4-5-1.....
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 dec 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zar je neko stvarno mislio da ce protvi ekipe kakva je Liverpool igrati sa dva teska centarfora? Pa nije Pelegrini Pape
Igraju oni sa dva napadaca, ali sa jednim pokretnim kakav je Aguero. Kad njega nema, normalno je da ce pojacati vezni red.
Sasvim ocekivan sastav i najbolje sto u ovom trenutku imaju.
Igraju oni sa dva napadaca, ali sa jednim pokretnim kakav je Aguero. Kad njega nema, normalno je da ce pojacati vezni red.
Sasvim ocekivan sastav i najbolje sto u ovom trenutku imaju.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovim mu je sve receno. Ako ga Pellegrini uspije nagovoriti da ostane do ljeta, Edin je levat.
Nema kvalitetnijeg napadaca na svijetu koji vise grije klupu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A nema ni puno igraca na klupi koji imaju toliku platuConsigliere je napisao/la:Ovim mu je sve receno. Ako ga Pellegrini uspije nagovoriti da ostane do ljeta, Edin je levat.
Ma znate sta.Ako ce opet na kapaljku dobiti minutazu onda je bolje da udje pri kraju drugog pol.

Sve je receno ovim o povjerenju koje navodno Pelegrini ima u Dzeku..Valjda je i Dzeki jasno.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ocekivano.Head je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany (C), Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Silva, Negredo, Navas
Za dva dana protiv Crystal Palaca kao prvo, a drugo znali smo svi da Negredo, i Dzeko nemogu zadjedno, s tim da je sve receno i mislim da je ovo najbolji potez Pellegrinija. Realno.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Barem se neće povrijedit'. 
Igrati sa dva klasicna spica je kocka pa se odlucio sa jednim uz Silvu koji bi trebao da bude vise okrenut ka napadu. Izgleda da Pelegrini igra na sigurno i hoce da imaju jaku sredinu terena i veci posjed lopte od Liverpula.
zasto nije stavio dzeku i to je realnoEmir_BIH je napisao/la:Za dva dana protiv Crystal Palaca kao prvo, a drugo znali smo svi da Negredo, i Dzeko nemogu zadjedno, s tim da je sve receno i mislim da je ovo najbolji potez Pellegrinija. Realno.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ima on u njega provjerenja, samo ima malo više u NegredaRios je napisao/la:Sve je receno ovim o povjerenju koje navodno Pelegrini ima u Dzeku..Valjda je i Dzeki jasno..
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Odlicno City igra na pocetku. Navas, Yaya i Silva su klasu iznad ovih veznih Liverpoola.
hajd ba ljudi,nije ga stavio jer ne daje golove u premijer ligi...pusti se Capital one kupa...
Jadni mi ako nastavi da grije klupu, sve sam vise misljenja da uopste nije do trenera njego do njega samoga tj. da se ne trudi na treninzima da se totalno opustio a pare mu gode igrao on ili ne i dobti ce ih na vrijeme.
Njemu je spas neki transfer u tim gdje bi imao mjesto u prvih 11., a treba nam spreman za SP.
Njemu je spas neki transfer u tim gdje bi imao mjesto u prvih 11., a treba nam spreman za SP.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li vam sad jasno sto Navas i Silva igraju danas?
Dva najaktivnija igraca na terenu.
Negredo samo statira. Da je i Edin u igri, imali bi jednog statistu vise a igraca manje.
Davno je proslo vrijeme kad se igralo sa dva napadaca koji samo cekaju lotpu.
Navijac sam Barcelone dugi niz godina, ali moram priznati da se pribojavam ovog Citya, igraju sve bolje i bolje.
Negredo samo statira. Da je i Edin u igri, imali bi jednog statistu vise a igraca manje.
Navijac sam Barcelone dugi niz godina, ali moram priznati da se pribojavam ovog Citya, igraju sve bolje i bolje.
slazem se ali mislim da je dzeko vise pokretljiviji od nagreda ali eto nije spanac ni latinopisac je napisao/la:Je li vam sad jasno sto Navas i Silva igraju danas?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
18ti minut prvi kontakt loptom, to je taj tigar negredo 
Koji ofsajd bolan sudija???
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Garfield, Goalgetter, LeCoq, Mostarska, Normus90, rukometubih23, Sheyi, VivaLaLiberta, Zglavkar i 74 gosta.