FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

junuz23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la junuz23 » 26 dec 2013, 17:59

vendeta1921 je napisao/la:Ja nesto ne vidim jos da ste postali klub o kojem mi sanjamo, pogled na tabelu i broj titula mi pokazuje da je moj klub ono o cemu sanjam tj. Najveci u drzavi. Pozdrav za Junuza hahahaha cuj Junuz
Titule ce ispuhati za par sezona, ne moze prije. Najveci niste, jer da jeste tako bi i izgledali i tako bi se i ponasali, a i drugi bi imali takav stav prema vama. Dovoljno govori cinjenica da niti jedna hebena firma ni firmica ne vidi interes da vam bude sponzor!!! A o tome da niste u stanj da placate rezije nema potrebe da se diskutuje, odnosu vasih igraca prema klubu, zapustenosti vaseg ''stadiona'' :roll: ''Najveci'' klubovi nemaju tih problema. Vi ste klub koji je organizacijski na nivou svih ostalih prosjecnih ekipa iz ove nase PL. Jadno je da niste u stanju ni obicni fan shop urediti da lici na nesto. Pa web stranicu niste ni imali do nedavno :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 18:01

junuz23 je napisao/la:
vendeta1921 je napisao/la:Ja nesto ne vidim jos da ste postali klub o kojem mi sanjamo, pogled na tabelu i broj titula mi pokazuje da je moj klub ono o cemu sanjam tj. Najveci u drzavi. Pozdrav za Junuza hahahaha cuj Junuz
Titule ce ispuhati za par sezona, ne moze prije. Najveci niste, jer da jeste tako bi i izgledali i tako bi se i ponasali, a i drugi bi imali takav stav prema vama. Dovoljno govori cinjenica da niti jedna hebena firma ni firmica ne vidi interes da vam bude sponzor!!! A o tome da niste u stanj da placate rezije nema potrebe da se diskutuje, odnosu vasih igraca prema klubu, zapustenosti vaseg ''stadiona'' :roll: ''Najveci'' klubovi nemaju tih problema. Vi ste klub koji je organizacijski na nivou svih ostalih prosjecnih ekipa iz ove nase PL. Jadno je da niste u stanju ni obicni fan shop urediti da lici na nesto. Pa web stranicu niste ni imali do nedavno :lol:
Slazem ser sa svim sto si rekao al jbg makar smo u stanju osvajati titule i kupove ko od sale :D .

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 18:03

terabajt je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:
Slazem ser sa svim sto si rekao al jbg makar smo u stanju osvajati titule i kupove ko od sale :D .
Nakon nove godine ce to biti u proslom vremenu bili* u stanju (da ne idemo u detalje kako ste i te uzeli).

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 dec 2013, 18:05

Je li Nermina Jamaka kontaktirao neko iz Titove 38b?

''Mene niko nije direktno kontaktirao. Da li je bilo razgovora između klubova, zaista ne znam. A pitanje prelaska na Koševo zaista je teško, ne znam, mogu reći da o tome ne želim pričati, da nema šanse, da nikada u životu ne bih mogao igrati za drugi klub osim svog Željezničara, ali... Čudni su putevi fudbalskih profesionalaca, nikad ne znate šta nosi novi dan... Kako kaže narod, 'nikad ne reci nikad', ali ponavljam, Željin sam igrač, odrastao sam u ovom klubu i tako se ponašam'', dodaje Jamak.

Prodao bi se on kao i svaki Manijak,sve je to ista bagra. :lol:

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 18:05

DzoleZeljo je napisao/la:
coloniac je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@coloniac - Novi, stari forumas na djelu. Pokusava da ostavi pozitivan utisak na svoje vice sampioncice.. :lol:
Mamina pametnica, kaje ti se otac kad legne spavati.Ajd ti pjeni, jel kad izadjes i vani pjenis jel de, s rajom, curom sta ona kaze na pjenjenje.Ajd pametnije ti aktiviraj se na fb balavac skupljajte pare da ostavite kljucne igrace, oce ljudi da jedu nemaju sta, nemaju od cega..jedino ako im sef amaw ne okrene koju peticu, ili sejo cickovo ulje ne donira koju cajnu kobasicu haha.
Objasni ti meni, sta to mi da pjenimo? Pa mi smo kroz historiju uvijek bili siromasan, radnicki klub, ali uvijek ispred VAS (vice sampioncica) kojeg su svi gurali. :!:

ZASTO da pjenim sincicu mali? Kada napravite rezultat, onda cu da cestitam, to tada, ste niko i nista...
Kad ste bili ispred, pa ja ti si ova nova generacija sto se vucara po jugu, sto prati selju od 2008.haha sta ja imam s tobom pricati..jeste zadnjih 4-5 godina ispred i to je to balavce..kazem ti ja procitaj neku literaturu..nepismen si sto brukas roditelje.I opet kazem poslije nove godine je to sve historija vidjet cemo u maju.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 dec 2013, 18:07

vincenttan je napisao/la:...da u okviru FKS osnuje i druge kompanije, koje ce zaposljavati ljude i koje ce u dogledno vrijeme biti dovoljan oslonac klubu da se samofinansira
U intervjuu koji je dao Aljazeeri, Kusturica je spominjao ove kompanije kao finansijski oslonac stabilnog Sarajeva. Kako on rece to bi trebale biti kompanije za marketing, nekretnine i sl. Ali ovo je jos sve svjeze, tako da treba sacekati i vidjeti kako ce to sve izgledati i sta ce zapravo od zacrtanih ciljeva biti ostvareno.

Sad za sad me najvise interesuje ta igracka krizaljka. Ukoliko to uspijemo rijesiti do pocetka priprema, onda imamo sansu da na kraju sezone slavimo visestruki uspjeh.
#divovi

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 dec 2013, 18:08

HzSM je napisao/la:Je li Nermina Jamaka kontaktirao neko iz Titove 38b?

''Mene niko nije direktno kontaktirao. Da li je bilo razgovora između klubova, zaista ne znam. A pitanje prelaska na Koševo zaista je teško, ne znam, mogu reći da o tome ne želim pričati, da nema šanse, da nikada u životu ne bih mogao igrati za drugi klub osim svog Željezničara, ali... Čudni su putevi fudbalskih profesionalaca, nikad ne znate šta nosi novi dan... Kako kaže narod, 'nikad ne reci nikad', ali ponavljam, Željin sam igrač, odrastao sam u ovom klubu i tako se ponašam'', dodaje Jamak.

Prodao bi se on kao i svaki Manijak,sve je to ista bagra. :lol:
Dopuzao bi sve i jedan kunem ti se :lol:
Cukice hoce da se udome, ne sanjaju vise druge austrijske lige, samo Koseva da se docepati :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 18:09

Mene su nekad kone nervirale svojom pricom,jer je u toj prici bilo stvari,koje su im isle u prilog(bile tacne). A sad su mi simpaticni,jer ubjeđivati nekog da ce mu biti lose, zbog toga sto ce mu tamo neki milijarder isplatiti dug, napraviti akademiju,odblokirati racune,je vise nego smijesmno.Ne mogu vjerovati da neko misli,da ce nekim natpisima,ubjediti(tesko sami sebe) navijace Sarajeva da otjeraju milijardera,jer ga opet tamo ne podrzavaju navijaci Cardifa,koji zavisno od nas Balkanaca,imaju para da takav luksuz sami sebi priušte.
Mislim da pricu o Tanu treba zavrsiti,neka navijaci Zelje likuju sto nam slijedi propast od istog,a mi da se posvetimo temi o našem klubu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 18:10

@coloniac - Vidim da ti ipak vise volis da diskutujes i odgovoras sam sebi za drugog, pa tako onda i nastavi, to najbolje znas. ;)

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 18:10

amypitar je napisao/la:Mene su nekad kone nervirale svojom pricom,jer je u toj prici bilo stvari,koje su im isle u prilog(bile tacne). A sad su mi simpaticni,jer ubjeđivati nekog da ce mu biti lose, zbog toga sto ce mu tamo neki milijarder isplatiti dug, napraviti akademiju,odblokirati racune,je vise nego smijesmno.Ne mogu vjerovati da neko misli,da ce nekim natpisima,ubjediti(tesko sami sebe) navijace Sarajeva da otjeraju milijardera,jer ga opet tamo ne podrzavaju navijaci Cardifa,koji zavisno od nas Balkanaca,imaju para da takav luksuz sami sebi priušte.
Mislim da pricu o Tanu treba zavrsiti,neka navijaci Zelje likuju sto nam slijedi propast od istog,a mi da se posvetimo temi o našem klubu.
Brate ovo su posljedice PJENJENJA.Sad ih ovako nosa, zamisli na proljece pa po ulici ce pjeniti.

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 18:12

DzoleZeljo je napisao/la:@coloniac - Vidim da ti ipak vise volis da diskutujes i odgovoras sam sebi za drugog, pa tako onda i nastavi, to najbolje znas. ;)

Kontradiktoran si (pomoci cu ti da ti objasnim sta ova rijec znaci, ili imas google pa nadji sam).Ajde sad nadji mi objasni, kako ste vi uvijek bili ispred eto nadji..osim ovih zadnjih 4-5 godina.Evo ti direktno pitanje, gdje ste bili kad nije bilo amawa i ivice? aa ja zaboravio nisi ti tada pratio fudbal, posebno ne berace zeljeza.Prijatno djecace.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 dec 2013, 18:14

Znamo ko pjeni zadnjih godina.. Taj osjećaj ti je jako poznat..
BUDI ŽELJO !!!

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 18:16

champions1921 je napisao/la:Znamo ko pjeni zadnjih godina.. Taj osjećaj ti je jako poznat..
Haha vidis potvrdjujes moju pricu "zadnjih godina" 4-5 to je proslost shvatas, to je unatraske sto bi se reklo, proslost historija.Vidjet cemo vas na proljece.Ajd sad pjeni, sudzuka i pjenjenje.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 18:18

champions1921 je napisao/la:Znamo ko pjeni zadnjih godina.. Taj osjećaj ti je jako poznat..

Vidi decko mi pjenimo,vi ste sampioni,jel ti sad lakse. :arrow:
Haj molim te popusti malo ,daj priliku navijacima Sarajeva,da nesto napisu. :oops:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 dec 2013, 18:18

Ovaj se opet registrov'o :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 18:59

Navodno potpisali smo ugovor sa Macronom na 3 godine 50.000 eura po sezoni.
Ako bude ovo istine ,jos jedan naklon Upravi do poda. :o

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 19:01

amypitar je napisao/la:Navodno potpisali smo ugovor sa Macronom na 3 godine 50.000 eura po sezoni.
Ako bude ovo istine ,jos jedan naklon Upravi do poda. :o
i keš i oprema od pjetlica do seniora.. Da te nadopunim :mrgreen:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 19:02

Ima li kraja lijepim vijestima? 8-)

@amypitar
Kusturica je jucer, cini mi se na BH radiju spomenuo da je potpisan ugovor sa talijanskom markom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 19:05

Da,ali jos nema na nasoj zvanicnoj stranici.
Valjda ce ubrzo objaviti. ;)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 19:11

amypitar je napisao/la:Da,ali jos nema na nasoj zvanicnoj stranici.
Valjda ce ubrzo objaviti. ;)
Sumnjam da ce objaviti prije Nove godine.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Proximic, Vutra i 75 gostiju.