Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Je li vam sad jasno sto Navas i Silva igraju danas?
Dva najaktivnija igraca na terenu.
Negredo samo statira. Da je i Edin u igri, imali bi jednog statistu vise a igraca manje.
Davno je proslo vrijeme kad se igralo sa dva napadaca koji samo cekaju lotpu.
Navijac sam Barcelone dugi niz godina, ali moram priznati da se pribojavam ovog Citya, igraju sve bolje i bolje.
Negredo samo statira. Da je i Edin u igri, imali bi jednog statistu vise a igraca manje.
Navijac sam Barcelone dugi niz godina, ali moram priznati da se pribojavam ovog Citya, igraju sve bolje i bolje.
slazem se ali mislim da je dzeko vise pokretljiviji od nagreda ali eto nije spanac ni latinopisac je napisao/la:Je li vam sad jasno sto Navas i Silva igraju danas?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
18ti minut prvi kontakt loptom, to je taj tigar negredo 

Koji ofsajd bolan sudija???
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Namjerno mu latinosi nece loptu da dodajuEdviin je napisao/la:18ti minut prvi kontakt loptom, to je taj tigar negredo

Liverpool ostecen za cist gol.
Ponisten cisti gol Liverpula.
Sad nije,HAHAHAHAHA!
Suarez majstor, kapa do poda!!!
pisac je napisao/la:Namjerno mu latinosi nece loptu da dodajuEdviin je napisao/la:18ti minut prvi kontakt loptom, to je taj tigar negredo![]()
Liverpool ostecen za cist gol.
I ja to mislim, a on grize ore teren...
Koji kvalitet!!! Tekma je dosad najaca ove godine u PL!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Negredo je bez Aguera sasvim drugi igrac.
- DonCorleone
- Kontakt:
Optimalan razvoj utakmice za sada. City na sredini osjecen, Negredo nevidljiv, ako se bude Pelle hvatao stare ideologije, onda je Negredo najlosiji i kriv za sve. Dzeko ako udje, moze samo dobiti....jedva cekam 55tu
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
No Aguero no fun.
Edin kriv za go...
isti racku, i proslu je Edin bio svemirski brod za ovog Negreda, to samo slijepci nisu vidjeli
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
DakaZdici je napisao/la:Negredo rinaka bez Aguera.
Totalna... đe su sad one jajare sto blate dzeku kad nedirne lopte 10 min... ovo spansko **** jedan dodir u 30min igre i jos mu je navas u igri..
- Blek_Stena
- Kontakt:
Kolko je negredo imao dodira sa loptom za pola sata? Oko 2,5 mensecini. Pelegrini j... li ti negredo sve po spisku
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Naprijed nista nisu napravili...
LIVERPUL OSTECEN ZA GOL,3 BODA DRUGARI
LIVERPUL OSTECEN ZA GOL,3 BODA DRUGARI

kakva sansa za Negreda al jbga ne zna desnom nogom da igra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.