Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Saurman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Saurman » 26 dec 2013, 20:28

Sudije su danas glavni igrač Citya i samo zbog njih su uzeli tri boda.Liverpool mnogo bolji tokom cijele utakmice Suarez dobro čuvan ali je imao dvije dobre lopte kod gola kad je izbacio Sterlinga i opet za Sterlinga koji je fulao nemoguće sa 3 m prazan gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 dec 2013, 20:29

Malo sam razočaran jer nismo zaslužili poraz, al' opet ovo treba da nam bude pouka.Nekada bolji ili jednako dobar tim mora da izgubi i to je fudbal...
Bilo je nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka al' ne treba se puno osvrtati na to, imao je Liverpool i bolje prilike koje nije iskoristio.Ne mogu vjerovat šta je Sterling promašio :shock:
Ne bih nikoga posebno izdvajao kao najboljeg i najlošijeg, Mignolet je zapravo najviše kikso i svi su odigrali solidno i prosječno, ni tamo ni vamo.Sakho me dobrano isprepadao svojim krajnje zabrinjavajućim reakcijama, sreća pa nije kažnjeno.

I da, svaka čast navijačima na YNWA koji se sasvim odlično čuo u 90+ i pored toga što tim gubi sa 2-1 8-)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 20:30

Da ne verujes kakav ofsajd svirase ljudi, jos ovi Arsenalovci to porede sa ovom situacijom, stvarno komedija.

Ali nidje veze, dobra igra bila, panika je postojala u odbrani jedno vreme. Simon kiksao, bekovi ocaj bili, Skrtel jedini na zadatku, ne znam kako nam nisu uvalili jos koji, ali opet, mogli smo i mi 2-3 dati.
Najskuplje smo prodali kozu od svih, nije mala stvar.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 dec 2013, 20:32

ostaje zal za "ofsajdom", ali jos veci zal za onim silnim propustenim zicerima. Nismo bili ni losi ipak je Etihad jedna tvrđava. Falio nam je Gerrard u napadu, nijedan vezni igrac nista nije napravio u napadu, osim Hende naravno :roll:
Allen kad ode u napad, sve sto moze je da izbori aut. Treba ovoj ekipi bolji vezni, ove izmjene nisu nista napravile.
Sve u svemu nije lose, moglo je punoo bolje, ali ne treba ocajavati, okrenuti se Plavcima, oni se mogu dobit
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2013, 20:32

Makar će sa puno više respekta doći na Anfield nego da smo danas primili 6 komada :mrgreen: .

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 26 dec 2013, 20:34

Svaka cast ovim momcima borili su se do kraja ,nismo imali srece,nema veze idemo dalje utakmicu po utakmicu,ovaj tim definitivno se moze boriti za titulu do 30-og kola a da budu konkurentni do kraja trebat ce jos par igraca,sto je najvaznije igramo timski nisu nas unistili kako je vecina mislila,ako nista ostaje nam za utjehu da smo cityu pruzili najveci otpor od svih ovih vodecih timova kod kuce.Allen,Henderson,Leiva su mi se najvise svidjeli ,upotpunosti su zatvorili cityevu sredinu ,svaka im cast na tome
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 dec 2013, 20:35

Vala ja sam ponosan na momke, od svih top ekipa ovo je bila najbolja prestava na Etihadu, United i Arsenal su se obrukali a mi smo bili konkurentni čitav meč. Ne treba tražit sad izgovore u sudijama, imali smo svoje šanse jbg. :(
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 dec 2013, 20:36

Paradajz je napisao/la:Da ne verujes kakav ofsajd svirase ljudi, jos ovi Arsenalovci to porede sa ovom situacijom, stvarno komedija.

Ne znam kako je onaj pomoćni vidio offsjad kad je Lescott kao zadnji igrač odbrane bio udaljen od Sterlinga minimalno metar,ovo nema ni u kantonalnoj ligi.

Pored offsajda je mogao svirati i penal, povlačenje Lescotta nad Suarezom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 dec 2013, 20:37

jest da je poraz al se nema sta previse prigovoriti generalno. pokazali smo vise nego vecina ekipa i jos jednom sasvim dobra partija. nama fali iskustva i kvaliteta da se nosimo sa ovim najboljim. uz pametan rad u buducnosti se moze dosta ocekivati.
You are someone else I am still right here

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 dec 2013, 20:37

slika
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 dec 2013, 20:38

fera je napisao/la:jest da je poraz al se nema sta previse prigovoriti generalno. pokazali smo vise nego vecina ekipa i jos jednom sasvim dobra partija. nama fali iskustva i kvaliteta da se nosimo sa ovim najboljim. uz pametan rad u buducnosti se moze dosta ocekivati.
+1
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Splatt
Kontakt:

Post Postao/la Splatt » 26 dec 2013, 20:39

Treba pokrenuti neki dobrotvorni fond da se sudiji uplati operacija ociju.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 26 dec 2013, 20:39

Po meni su previše forsirali Sakha, Allen nije bio toliko loš ali ne zna frajer okrenut stranu da ga yebeš. :roll: Sterling me pozitivno iznenadio, onakav promašaj se može svakom desit, ali mi se čini da je defanzivno dosta sazrio u odnosu na prošlu sezonu. Glen ispao iz forme skroz, Aly se trudio, Škrtel solidan, ostalo normala. Šteta što ne uđe ona druga Coutinhova, ako ima neko gif nek postavi. :)
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 dec 2013, 20:40

Kompany: "3 points are massive. It is the hardest game we have had at home so far this season. I loved every minute of my battle with Suarez

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 20:43

Pa samo onaj ofsajd, nema penala, Suarez pao kao sto uvek to radi kada ne ide.
Ma nema veze, za mene je ovo dobar rezultat, ne vredi sada gledati promasaje. Igra je bila zadovoljavajuca, BR nije igrao bunker, ali zato se vidi kako slabasnu zadnju liniju imamo, ne mozemo protiv jacih ovako, a da pozadi nema osiguraca u vezi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 dec 2013, 20:43

Liverpool u januaru mora krenuti po stopera jer gledati ovog Škrtela je patnja.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 26 dec 2013, 20:48

Paradajz je napisao/la:Da ne verujes kakav ofsajd svirase ljudi, jos ovi Arsenalovci to porede sa ovom situacijom, stvarno komedija.

Ali nidje veze, dobra igra bila, panika je postojala u odbrani jedno vreme. Simon kiksao, bekovi ocaj bili, Skrtel jedini na zadatku, ne znam kako nam nisu uvalili jos koji, ali opet, mogli smo i mi 2-3 dati.
Najskuplje smo prodali kozu od svih, nije mala stvar.
Ma da sve to zadovoljan sam partijom iako smo pretrpjeli poraz; no Skrtel mora malo vise gledati gdje je lopta pa on je samo hvatao igraca za dres da ne skoci,samo da ga pomete a ne da on izbije loptu.Malo me i Shako razocarao ali eto,ostaje zal a idemo dalje na Celski.
"You'll Never Walk Alone"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 dec 2013, 20:52

Poslije Chelsea, slijede 3 "lakse" utakmice u ligi i u FA cupu protiv Oldhama.Ako su ambicije TOP4 te se utakmice moraju dobiti, naravno i Oldham u kupu, sa što većom razlikom da im se osvetimo za retardiran prošlogodišnji poraz.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 dec 2013, 20:54

Uz ovakvu igru na Bridgeu mislim da možemo očekivati i tri boda, ako dodamo i to da celzi jako slabo igra u zadnje vrijeme i da tamo nismo dugo porazeni (ako se ne varam) eto razloga za optimizam.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 dec 2013, 21:01

Mou zna sta radi kada igra kod kuce, bice isto tesko kao protiv Citya, oni mozda nemaju taj napad i lepu igru, ali zna Mou da uzme tri boda.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.