Eto pobjedismo, koliko je dobro, toliko i nije. MAzanje ociju. Bettega odma izjavljuje da nije nikad ni sumnjao u Ciru i da je siguran sto se tice posla. Cim Bettega to izjavi, to ti je amin. Znaci nista od novog trenera, opet smo tamo gdje jesmo. Duboko ispod Juventusovog nivoa. Bettega me je pravo iznenadio svojim izjavama nakon pobjede (nebitne) protiv Napolija.
Cuj molim te sad imaju nove ciljeve i planove:
1. Kval za CL
2. Borba za Cup ( nemoguca misija, kad nismo 13 godina mogli uzeti kup, necemo ni sad)
3. Uefa Cup.
Idiotizam na kvadrat. Na pocetku sezone imaju planove i projekat, koji kaze da uzmu Scudetto i CL, a sada im je dovoljno ono sto niko nece.
Stvarno je ova Uprava unistila i ako ovako nastavi unisti ce sve sto se zove Juve. Ebote, od kad pratim ovaj tim, ovo nisam vidio, da su zadovoljni sa 4 mjestom koje daje plasman za Cl, i borba za Cup. NIKAD Juve nije na to isao, ama NIKAD. Znalo se za sta se igralo.
Mislio sam da dolaskom Bettege, stvari ce se poboljsati, ali eto dovoljna je popisana pobjeda nad Napolijem, da svi oni svrse zajedno. Trener i Uprava: VAFFANCULO
Stvarno sam razocaran

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★