Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
sega smo pravo....do jucer je bilo da nam hoce Music sa Modenom uc u prvu ligu........sad nam jedan Milan ne valja za Dzeku.............biti u Milanu glavni igrac, znaci biti medju 10 igraca na svijetu......a Dzeko je strvina, tako da samo on moze noge lomit nekome.....
- _forzamilan_
- Kontakt:
joj ovih likova u pm. pa čovječe bolje mu je da ode u milan nego ne znam ti gdje ako mu je to san još iz djetinjstva. a šta to fali bogati milanu i italijanskoj ligi? kažete slomit će ga neko? nešto se ne sjećam kad je neko nekome slomio nogu u italiji a eno u engleza svaki malo neko odvali nogu protivničkom igraču i vi opet hocete da ode u chelsea ili manchester. jeste li znali da je od lige petice u italijanskoj ligi pada najviše golova po utakmici? toliko o stereotipima...a u milanu bi imao najbolje uslove, imaju najopremljeniji sportski kompleks na svijetu milanello to je 100% tačno i imao bi šansu da se još razvije kao igrač. što mislite što su u milanu igrači u stanju i da igraju vrhunski fudbal i u 35. godini? razlog tome su vrhunski doktori i fizioterapeuti najbolji u svijetu i dolaze im igrači iz drugih liga da se liječe. sheva je tako jednom došao u milanello kod doktora dok je bio igrač chelsea.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Svasta ces procitat ovdje. Sta to ima veze sto se u Italiji igra grubo ( svugdje je tako) kad se 90% igraca odbija od Dzeke koji je beton u svakom smislu te rijeci
.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
to je stereotip kao igra se grubo i zatvoreno, lome se noge i sl. a engleska liga je i neefikasnija i grublja od talijanske, sa više teških ozljeda,al et to ti je naš čovjek nešto dvaput pročita negdje i to je za njega istina dok je živ.
Hasan igra u juveu i nebi reko da je propao, još je otišao u poznim godinama, pa gdje su to kaka zidan ibra del piero, nedved, ševčenko, toti i 1000 drugih primjera stekli nogometno ime ako nisu u italiji
Hasan igra u juveu i nebi reko da je propao, još je otišao u poznim godinama, pa gdje su to kaka zidan ibra del piero, nedved, ševčenko, toti i 1000 drugih primjera stekli nogometno ime ako nisu u italiji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
uz to sve talijanska liga je imala svoj smek za razliku od engleza koji samo kupuju i kupuju i kupuju .......u talijana 90 % ekipa bar pola igraca im je iz italije sto je za svaku pohvalu jer to je FUDBAL a ne novac!!!!
POGLEDAJ SAMO ARSENAL samo ozljeda za ozljedom,manchestera pola nema..itd itd...i kaze talijasni grubi....navedite mi jednog poznatog igraca trenutno TEZE ozlijedjenog???DOLE SE NEIGRA TAKAV FUDBAL TO JE STEREOTIP I POMALO DOSADNO CITATI...ZA RAZLIKU OD ENGLESKOG GDJE IGRAJU atleticari .....I MARATONCI a ne fudbaleri koji znaju nesto sa loptom....90 minuta trke gore dole gore dole...ja vise volim vidjeti del pierovu petu ili akciju barse ili gol ibrahimovica nego engleze kako 90 minuta trce bez prestanka...to meni nije fudbal
POGLEDAJ SAMO ARSENAL samo ozljeda za ozljedom,manchestera pola nema..itd itd...i kaze talijasni grubi....navedite mi jednog poznatog igraca trenutno TEZE ozlijedjenog???DOLE SE NEIGRA TAKAV FUDBAL TO JE STEREOTIP I POMALO DOSADNO CITATI...ZA RAZLIKU OD ENGLESKOG GDJE IGRAJU atleticari .....I MARATONCI a ne fudbaleri koji znaju nesto sa loptom....90 minuta trke gore dole gore dole...ja vise volim vidjeti del pierovu petu ili akciju barse ili gol ibrahimovica nego engleze kako 90 minuta trce bez prestanka...to meni nije fudbal
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- _forzamilan_
- Kontakt:
bravo Johnny englezi možda imaju više keša ali to je zato što su se prodali pa im sada klubove vode židovi, amerikanci, arapi, rusi... koji nemaju dvije čiste o fudbalu i klubove vode u propast. pa sad imamo situaciju da je united dužan preko pola milijarde eura, livpool 450m itd itd. italijani se bar nisu prodali ako ništa i klubovi su im u domaćem vlasništvu a da ne spominjem premoć i znanje italijana kad je fudbal u pitanju u odnosu engleza pa jedino je brazil osvojio više svjetskih prvenstava od italijana.
sorry na off topicu
sorry na off topicu
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ronaldinho,Pirlo, Bekham, Pato, Dzeko..........
- _forzamilan_
- Kontakt:
beckham ti ode na ljeto, ali zato će tu biti adiyah najbolji u-20 igrač na svijetu. bio bi to ubitačan napad pato-džeko-adiyah a pirlo i ronnie bi ih hranili loptama a aBd i hernanes iz sao paola na ljeto.PIRKE33 je napisao/la:Ronaldinho,Pirlo, Bekham, Pato, Dzeko..........
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
samo da sup.ci odmah ne prodaju Pata, ako kupe Dzeku....._forzamilan_ je napisao/la:beckham ti ode na ljeto, ali zato će tu biti adiyah najbolji u-20 igrač na svijetu. bio bi to ubitačan napad pato-džeko-adiyah a pirlo i ronnie bi ih hranili loptama a aBd i hernanes iz sao paola na ljeto.PIRKE33 je napisao/la:Ronaldinho,Pirlo, Bekham, Pato, Dzeko..........
- _forzamilan_
- Kontakt:
moguće je da će pato kad tad otići u real ili negdje drugdje. ali mislim to je dok šta ne osvoji s milanom i dok ne zabije bar 150 golova.PIRKE33 je napisao/la:samo da sup.ci odmah ne prodaju Pata, ako kupe Dzeku....._forzamilan_ je napisao/la:beckham ti ode na ljeto, ali zato će tu biti adiyah najbolji u-20 igrač na svijetu. bio bi to ubitačan napad pato-džeko-adiyah a pirlo i ronnie bi ih hranili loptama a aBd i hernanes iz sao paola na ljeto.PIRKE33 je napisao/la:Ronaldinho,Pirlo, Bekham, Pato, Dzeko..........
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Mozda je talijanska liga "prejaka" za njega mada je Dzeko defintivno odrastao nivou Bundeslige. Vidi se da uopste vise nije sretan u Wolfsburgu. Sva sreca pa nije propao ali... 
Nijedna liga nije prejaka za Dzeku. I za igraca njegovog kalibra nema veze u kojoj je ligi, on ce se svugdje prilagodit kad-tad.Tarik14 je napisao/la:Mozda je talijanska liga "prejaka" za njega mada je Dzeko defintivno odrastao nivou Bundeslige. Vidi se da uopste vise nije sretan u Wolfsburgu. Sva sreca pa nije propao ali...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Ni Milan, ni Chelsea, Ni Arsenal, Ni Manchester nego Inter
Milan još od prošlog ljeta pokušava u svoje redove dovesti bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku, ali posao bi mu na kraju mogao pokvariti gradski rival Inter.
Tako barem tvrdi internetski portal ilsussidiario.net koji piše kako bi Interova veća financijska moć mogla presuiditi u ovom poslu bez obzira na to što je Džeko već davno iskazao svoju želju da zaigra za Milan.
Inter, međutim, ipak nema namjeru dovoditi sjajnog napadača Wolfsburga prije ljeta kada bi se, tvrdi portal, mogao uključiti u utrku.
Džeku se ove zime već povezivalo s gotovo svim vodećim engleskim klubovima, od Manchester Uniteda, preko Chelseaja, do Arsenala, a sada se u tom kontekstu prvi put pojavilo i ime aktualnog talijanskog prvaka. No, “bosanski dijamant” zasad je i dalje član njemačkog kluba.
(SaX)
PS: Ovo je vijest za danas. Sutra je vjerovatno nova destinacija, demanti i sl
Milan još od prošlog ljeta pokušava u svoje redove dovesti bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku, ali posao bi mu na kraju mogao pokvariti gradski rival Inter.
Tako barem tvrdi internetski portal ilsussidiario.net koji piše kako bi Interova veća financijska moć mogla presuiditi u ovom poslu bez obzira na to što je Džeko već davno iskazao svoju želju da zaigra za Milan.
Inter, međutim, ipak nema namjeru dovoditi sjajnog napadača Wolfsburga prije ljeta kada bi se, tvrdi portal, mogao uključiti u utrku.
Džeku se ove zime već povezivalo s gotovo svim vodećim engleskim klubovima, od Manchester Uniteda, preko Chelseaja, do Arsenala, a sada se u tom kontekstu prvi put pojavilo i ime aktualnog talijanskog prvaka. No, “bosanski dijamant” zasad je i dalje član njemačkog kluba.
(SaX)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
pozz ljudi,novi sam tu na forumu....navijac sam milana vec dugo dugo godina,a sto se tice dzeke i milana,to je izgleda sve gotovo,on i milos krasic dolaze na ljeto u milan,jer milan u ovom prelaznom roku vise niti moze koga dovesti niti hoce,kvota igraca van europske unije je popunjena sa adiyiahom i beckhamom,mada se moze tu jos neki igrac ugurati,ali znajuci kakvu milan ima upravu,od toga nece biti NISTA.
Citao sam par postova gdje mnogi kazu kako dzeko nije za milan,kako ce se unistit te kako nece igrati,i da je za njega bolja engleska liga, haaa,po cemu ,valjda zato sto kazu da se brze igra u engleskoj nego u italija,hmm ,za sporu igru talijana su krive sudije koje nakon svakog dodira sviraju faul,a u engleskoj covijek moze orati po tebi,nece biti faula..citam jedan post gdje kaze da je milan unistio dosta igraca,a koga je to unistio..sevcenko sam sebe unistio,kaka se polagano unistava ,a oba su postali najbolji igraci u milanu.Milan nikad nije dovodio zvjezde,nego je pravio zvjezde(seva,kaka,van basten,maldini,i sad ako bog da i mladi Pato ce da postane igracina)
"Dzeko, cekamo te"
toliko od mene za sad..pozzz
Citao sam par postova gdje mnogi kazu kako dzeko nije za milan,kako ce se unistit te kako nece igrati,i da je za njega bolja engleska liga, haaa,po cemu ,valjda zato sto kazu da se brze igra u engleskoj nego u italija,hmm ,za sporu igru talijana su krive sudije koje nakon svakog dodira sviraju faul,a u engleskoj covijek moze orati po tebi,nece biti faula..citam jedan post gdje kaze da je milan unistio dosta igraca,a koga je to unistio..sevcenko sam sebe unistio,kaka se polagano unistava ,a oba su postali najbolji igraci u milanu.Milan nikad nije dovodio zvjezde,nego je pravio zvjezde(seva,kaka,van basten,maldini,i sad ako bog da i mladi Pato ce da postane igracina)
"Dzeko, cekamo te"
toliko od mene za sad..pozzz
Ma ja, evo odmah je demant izašao, Džekin menadžer kaže kako ga niko još zvanicno nije kontaktirao iz Inter Milana. (izvor tutto mercator web) http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=188564NoName je napisao/la:Ni Milan, ni Chelsea, Ni Arsenal, Ni Manchester nego Inter![]()
(SaX)
SAMO ŽELJO
Čeka se još Barcelona, možda u ponedjeljak ? Izvor, španski mediji. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hebo te vise ba pa sta se radi tom Dzeki od strane nasih medija i koji se KURVALUK pravi sa njegovim imenom to nije normalno,pa i **** sa Amsterdamskih ulica bi popizdila i zapitala za svoj status u drustvu 
kad razmisli cojk koji ga klub nije trazio
po nasim novinama samo jos nije pisalo barca i inter
evo sada citam i inter dakle ostaje jos barca pa da festa pocne 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- NoName
- Kontakt:
Mnogobrojni španjolski mediji i portal http://www.bgfpfngkb.esVirtu4l je napisao/la:Čeka se još Barcelona, možda u ponedjeljak ? Izvor, španski mediji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
jad i cemer ova igra wolfsburga.
onog grafite bi mogo zdaaaaavit:D
kako lik nezna odigrat cist pas.
dzekinho igra solidno, bori se, kad ima lopta vidi se da je znalac:D
misketa su zatvorili pape haman dzabe doso radi njega:D
onog grafite bi mogo zdaaaaavit:D
kako lik nezna odigrat cist pas.
dzekinho igra solidno, bori se, kad ima lopta vidi se da je znalac:D
misketa su zatvorili pape haman dzabe doso radi njega:D
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, General505 i 27 gostiju.