neka ga suarez da i svi sretniTritolone je napisao/la:ajde jos jedan gol City - Liverpool

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
neka ga suarez da i svi sretniTritolone je napisao/la:ajde jos jedan gol City - Liverpool
Ma zavrsit ce to ovako nazalost, sta ocekivat nakon onakvog promasaja Sterlinga.LenBias je napisao/la:neka ga suarez da i svi sretniTritolone je napisao/la:ajde jos jedan gol City - Liverpool
Gdje im to rece miki ba.sad ce oplesti gramaticke greske itd i ode sve do vraga.mislim 4 od 4, hm stimaljkazgmiky je napisao/la:bacite oko na temu zajednički listić, za niti tjedan dana bingoočestitke svima
otvoris rezultati. com.. odes na nba..nadjes tim u kojem ti igra taj igrac i gledas statistiku.diplomatija je napisao/la:Može li mi neko dati stranicu neku gdje mogu vidjeti koliko su dali koševa u zadnje tri utakmice ovi NBA igrači, hvala
dvoznak.comdiplomatija je napisao/la:Može li mi neko dati stranicu neku gdje mogu vidjeti koliko su dali koševa u zadnje tri utakmice ovi NBA igrači, hvala
Sta imam od tog sto su zabili kad gubedr.van nostrand je napisao/la:Club je barem zabio (pa makar iz penala) Genk nije ni to u stanju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.