Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

marconato
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la marconato » 26 dec 2013, 14:59

Nema on sta da se nudi srpskoj reprezentaciji kada je on igrao za U21 reprezentaciju Srbije! Dakle, on je svakako potencijalni reprezentativac Srbije... ;)

Jeste da je u ovom trenutku mozda tek 4-5 izbor po kvalitetu u Srbiji na toj pozciji defanzivnog veznog ili centralnog veznog, ali je svakako bolji od raznoraznih pilota koje je Mihajlovic zvao u toku kvalifikacija.... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2013, 15:04

Matic + jos 3-4 igraca su trenutno ispred Gudelja. Ne treba ni nama, hvala mu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 dec 2013, 15:09

ovdje je izgleda svak' ko' je iole interesantan repki nasoj odjednom nacionalista, a ovaj lik jos igrao za mladu repku srbije i onda krecu price kako se nudi tamo njima :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2013, 15:10

nije stvar u tome da li je on nacionalista ili nije. Ne mozes ti covjeku zabraniti kako ce se on osjecati. Stvar je u tome sto je ocito oportunista.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 dec 2013, 15:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:nije stvar u tome da li je on nacionalista ili nije. Ne mozes ti covjeku zabraniti kako ce se on osjecati. Stvar je u tome sto je ocito oportunista.
nijedna ozbiljna repka vise ne gleda na takve stvari vec kupi sve sto valja sebi. jednoj hrvatskoj repki ne smetaju takvi recimo.. onaj sertic ih odradio prvo pa se pokajao pa mu trce da mu srede pasos i promjenu sportskog drzavljanstva.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 dec 2013, 15:18

STEVIE je napisao/la:ovdje je izgleda svak' ko' je iole interesantan repki nasoj odjednom nacionalista, a ovaj lik jos igrao za mladu repku srbije i onda krecu price kako se nudi tamo njima :lol:
Izgleda da nam treba jedan

[youtube][/youtube]

Pa cim se pojavi neki potencijalni igrac, odmah poslati nekog iz savega da ga skenira. Sto je sigurno sigurno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 dec 2013, 15:19

Tjeraj ga u pm. Eno mu orlovi, nek se njima namece.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 dec 2013, 15:21

TMovac je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:ovdje je izgleda svak' ko' je iole interesantan repki nasoj odjednom nacionalista, a ovaj lik jos igrao za mladu repku srbije i onda krecu price kako se nudi tamo njima :lol:
Izgleda da nam treba jedan

[youtube][/youtube]

Pa cim se pojavi neki potencijalni igrac, odmah poslati nekog iz savega da ga skenira. Sto je sigurno sigurno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
brate kad vidis sta svasta mega giga patrioti pisu ovdje po' forumu i trebalo bi mozda tako :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 dec 2013, 15:45

STEVIE je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
brate kad vidis sta svasta mega giga patrioti pisu ovdje po' forumu i trebalo bi mozda tako :lol:
Mi prvo trebamo odluciti sta zelimo.Ako zelimo rezultat onda moramo pokupiti sve sto iole ima kvalitet i sto bi moglo imati kvalitet u skorijoj buducnosti. Kukamo kako nemamo na klupi sirinu, a sve sto nam se ponudi odbijamo iz ovih ili onih razloga. Da imamo imalo pameti da ih pokupimo sve, kaparisemo. Pa kasnije makar nikad ne zaigrali za nas, ali neka ih. Neka budu tu, pa ako budu zatrebali, pozvat ce ih se. Ako ne nikom nista.

Uostalom vise ce recimo Salaticeva profesionalnost i kvalitet doprinijeti promociji BiH u svijetu, nego recimo Zahirovicev patriotizam i nekvalitet.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 dec 2013, 20:29

TMovac je napisao/la: Uostalom vise ce recimo Salaticeva profesionalnost i kvalitet doprinijeti promociji BiH u svijetu, nego recimo Zahirovicev patriotizam i nekvalitet.
Objasnio

Sent from my iPhone using Tapatalk

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 dec 2013, 21:10

Gdje je profesionalac bio ranije, prije nego sto se kvalifikovali? :mrgreen:
Poslije prvenstva treba viditi, ako je i dalje zainteresovan mozda bi trebao dobiti sansu u kvalifikacijama za Euro. Tamo neko novembarsko gostovanje u Moldaviji, pa da vidimo sta moze pruziti. ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 dec 2013, 00:20

Pa nije bitno gdje su bili Salatic,Gudelj i CO prije naseg plasmana na SP,bitno je gdje su sada.Zasto im ne bi sada osigurali nastup za reprezentaciju?.Ako vrijede,ok neka idu na prvenstvo,ionako Pape ponavlja da ce ici samo najbolji.A ako ne vrijede stvaramo bazu igraca za EP,imati cemo siri kadar i to je to.Meni je Gudelj itekako dobar igrac,a vazan je kotacic i u AZ.To sto se on osjeca kao Srbin nije nikakav problem,jer ne trebate zaboraviti da BiH nije samo zemlja Bosnjaka ili onih iz reda ostalih,vec je i zemlja Hrvata i Srba.Svatko moze voljeti koga god zeli i osjecati se kako zeli,ali dok obavlja fer i korektno posao za repku dobro je dosao :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 dec 2013, 01:07

Sto mi je smijesan taj pristpup: Pa nemoze na SP, ali poslije SPa Salatic ili neko drugi moze pristupiti repci.

Aha, a da protiv Argentine Zahirovic nastupi. Pitam se kako, mozda sa tribine, da bodri ostalih 10? Ili da se Avdija suprostavi Argentincima? Kao da se u jednu reprezentaciju nemogu reprezentativci ubacivati i izbacivati ako se ne pokazu dobrim. Kao da je zabetonirano svako ime. Pa nije SP nekakvo seosko veselje, da se vodi po simpatiji ili ti ga po takozvanom "patriotizmu" (pitam se po cemu su pojedini rerprezentativci kao Zahirovic tolike patriote, upste mi je ta rijec smijesna u kontekstu sa sportom, Özil je sigurno ogromni patriota).

Obuces dres, oznojis se i crknes na terenu, das najbolje od sebe, to se ocekiva od reprezentativca i sportasa. To je profesionalni pristup, on se da izmjeriti rezultatima, kakav patriotizam. To su bajke za malu djecu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 dec 2013, 01:58

Adi_Zepce je napisao/la:Ako vrijede,ok neka idu na prvenstvo,ionako Pape ponavlja da ce ici samo najbolji.
Ako ce ici samo najbolji kao sto Safet kaze, onda sigurno treba biti pozvan i Salatic jer je bolji i od Zahirovica i od Rahimica. Posto se to nece desiti najvjerovatnije, bolje mu je da ne izjavljuje da ce ici najbolji jer nije istina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 dec 2013, 02:19

DonCorleone je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ako vrijede,ok neka idu na prvenstvo,ionako Pape ponavlja da ce ici samo najbolji.
Ako ce ici samo najbolji kao sto Safet kaze, onda sigurno treba biti pozvan i Salatic jer je bolji i od Zahirovica i od Rahimica. Posto se to nece desiti najvjerovatnije, bolje mu je da ne izjavljuje da ce ici najbolji jer nije istina.
Slazem se definitivno.Pa u ovom momentu ispred Rahimice i Zahirovica su Salatic,Besic,Gudelj,te Hadzic.No,eto vidjet cemo sto ce Pape da odradi po tom pitanju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 08:33

Nije fazon pozvati samo najbolje i gotovo, fazon je napraviti ekipu, klapu, tim!!!

Mozes imati nekog igraca svjeske klase, ako on kvari atmosferu i ubija sa tim sve ostalo, onda ebes takvog igraca. Samim tim je Pape primoran da sam sebe opet obori ali to za dobro repke.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 dec 2013, 09:49

MaksuzBaksuz je napisao/la:Nije fazon pozvati samo najbolje i gotovo, fazon je napraviti ekipu, klapu, tim!!!

Mozes imati nekog igraca svjeske klase, ako on kvari atmosferu i ubija sa tim sve ostalo, onda ebes takvog igraca. Samim tim je Pape primoran da sam sebe opet obori ali to za dobro repke.
Sta mislis zasto Paulo Bento poziva Kristijana Ronalda? Ostali igraci reprezentacije Portugala ga ne podnose, jer ih ovaj smatra nizom vrstom.

ili recimo Cezare Prandeli Mario-a Balotelija? Iako je covjek problematican, pun ispada, zna se i pomarisat na treningu.

Odgovor je jer znaju da oba igraca mogu donijeti prevagu ili odluciti utakmicu.

Ronaldo fakticki sam izbaci Svedsku u barazu. Baloteli sa svoja 2 gola izbaci Njemacku i lansira Italiju u finale EP-a.

Samo je eto kod nas ispada normalno da se neki igrac ne pozove jer se to toboze mozda nece svidjeti Dzeki, Spahi... Pa ljudi moji nismo u obdanistu. Treba da igraju najbolji.
A ako neko bas ne moze bez Zahe, Vrsajevica, Sunjica... Neka ih brate povede o svom trosku, plati hotel, i kupi im karte za sve nase utakmice sa sjedistima tik uz teren.Pa nek ljudi navijaju, dace mnogo veci doprinos tako repki nego da su na terenu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 dec 2013, 10:16

TMovac je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Nije fazon pozvati samo najbolje i gotovo, fazon je napraviti ekipu, klapu, tim!!!

Sta mislis zasto Paulo Bento poziva Kristijana Ronalda? Ostali igraci reprezentacije Portugala ga ne podnose, jer ih ovaj smatra nizom vrstom.

ili recimo Cezare Prandeli Mario-a Balotelija? Iako je covjek problematican, pun ispada, zna se i pomarisat na treningu.

Odgovor je jer znaju da oba igraca mogu donijeti prevagu ili odluciti utakmicu.

Ronaldo fakticki sam izbaci Svedsku u barazu. Baloteli sa svoja 2 gola izbaci Njemacku i lansira Italiju u finale EP-a.

Samo je eto kod nas ispada normalno da se neki igrac ne pozove jer se to toboze mozda nece svidjeti Dzeki, Spahi... Pa ljudi moji nismo u obdanistu. Treba da igraju najbolji.
A ako neko bas ne moze bez Zahe, Vrsajevica, Sunjica... Neka ih brate povede o svom trosku, plati hotel, i kupi im karte za sve nase utakmice sa sjedistima tik uz teren.Pa nek ljudi navijaju, dace mnogo veci doprinos tako repki nego da su na terenu.
Upravo si uporedio nase igrace sa Ronaldom i Mariom. Fazon je sto su ta dva lika kvalitetna i ponajbolji igraci svojih repki, a ovi koji se kod spominju ne bi bili ni sigurni u prvih 11. Ako ce ko praviti pometnju, bolje da bude Dzeko kao nas najbolji igrac, nego Salatici, Besici i ostali. Normalno bi trebalo biti da igraci koji odrade kvalifikacije, budu i na spisku za veliko takmicenje, jer su vec uigrani, poznaju se, bas kao sto rece kolega, oni su klapa. Tu mozes ubaciti jos 3 ili 4 igraca, ali 10 igraca nikako, a to je ono sto se trazi na forumu. Otpast ce igrac ala Sunjic, uci ce Ogi i vec tada bismo bili jaci za 30%. Uzet ce se zadnji vezni sigurno, mozda i dva, Pape je rekao jos davno da ce pratiti Hadzica, a prateci rad Papeta, mogao bi i Grahovac dobiti sansu, jer Pape itekako gotivi igrace iz mlade repke. Sigurno ce doci i napadac neki, a to je vec tih 3 ili 4 igraca. Ne moze Pape sve promijeniti u 6 mjeseci. Ako bude kakvih povreda, jako lose forme, eh tada bi se moglo desiti da otpadne 10 igraca, pa da ih Pape mora mijenjati sa potencijalnim reprezentativcima i da pokusa u tih par prijateljskih utakmica sto bolje da ih uigra.

Sto se tice Zahirovica, tog se lika proziva zbog ne znam cega. Lik radi sve sto treba da radi defanzivni vezni. Nije brz, ali trci k'o navijen, ne staje, jako dobro pokriva prostor, ne pametuje s loptom u nogama, svjestan je svojih limita, a ne mozes ni ocekivati da ce popizditi i napraviti glupost, pa dobiti crveni i ostaviti saigrace na cjedilu. Proziva se Rahimica, lik je igarc bas kakav treba biti na prvenstvu. On u 30 minuta, bez i jedne odigrane utakmice za klub, moze donijeti stabilnost nasoj reprezentaciji. Lik je inteligentniji na terenu od svih ovih potencijalnih defanzivnih veznih, kada ih zajedno sastavis u jednog insana. Rahimic je institucija i njega se mora zvati da ide na prvenstvo, jer moze dati i dosta korisnih savjeta nasim igracima. Lik je jednostavno prepametan, zna igrati lopte, a i veteran je i ima autoritet. On nikada u svojoj karijeri nije bio trkac, ali je imao mozak i sposobnost odlicnog postavljanja da prekida protivnicke napade. Osjecaj za loptu i inteligenciju na terenu, ne mozes izgubiti nikako ni da hoces, jedino da ti neko baci sihire.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 dec 2013, 10:19

Nije niko kriv našem selektoru što nema autoriteta pa se vi sad bojite eto fol da se ne pokvari atmosfera, majke vam kolko vas plaćaju da pišete dvije godine sve iste postove da i nama ostalim plate :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, hansbosna, Maverick, Mostarska, signalidunapark i 42 gosta.