a vidim poceo si normalno pisatiTimeLine je napisao/la:Pa zašto onda klub ne izađe transparentno s cifrom koja će biti utrošena za "akademiju". Nego tamo neki sport mora nagađati, a vi se ovdje gađate nekim ciframa, onda se samo provaljujete bezveze. Hoću reći nema te pojma ni vi, a ni ovi iz novina.vincenttan je napisao/la:timeline, ajd zadnji put u zivotu cu ti odg na ovo, a i na neke stvari... isto jer sam čovjek...
-600.00 je cifra napisana od strane lista koji je u sarajevo doveo Luku Tonija i da ne nabrajam dalje... toliko o toj cifri, jedino ako ta cifra se ne odnosi na zemljiste
- Taan sutra da kaze ja ODUSTAJEM, mi smo vratili ddug i imamo ciste racune sto nema niko
Zašto onda potežete neke priče u šta će se ulagati i kako, a niko ne zna cifru, to me baš zanima ?![]()
Edit: za ovog iznad skakavca, odgovor je :.
zato sto ne zele izlaziti u javnost s tim.. odes u privatnu firmu i pitaj direktora "KOLIKO ZARAĐUJEŠ MJESECNO" pa ce ti uručiti radnu knjizicu i pokazati vrata... ono sto se MORA znati to se i zna... posovne tajne... ici ce tender za radove, naci ce se najpovoljniji izvođači raadova, zato se ne pominje cifra, jer ako se kaze ulozit ce 5 000 000 KM (lupam) na tenderima ce se "ograditi" tom cifrom ... ako se ne zna "kolicina novca" tenderi ce ponuditi najbolje sto imaju
cifru ne znam , al sam vidio izgled i vidio zemljiste, imogu reci da sam ponosan i da ne mogu docekati da se projekat javno predstavi.. toliko
ps. vidim lupas.. 600.000 je lupanje, moguce da je to negdje cifra blizu cijene zemljista.. MOGUCE