Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
mogao bi AK odmah na 3, ionako pierce igra loše a anderson ga ne može pošteno zamijeniti..
I ja nesto kontam da je postava KG, Mirza, AK, JJ i DWill trenutno najbolje sto mogu izvesti na parket. Nadam se aBd jos jednoj dobroj partiji mirze, slicnoj ovoj kao protiv Bullsa, i da Nets aBd veceras napokon pobijede.viKK je napisao/la:mogao bi AK odmah na 3, ionako pierce igra loše a anderson ga ne može pošteno zamijeniti..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- elninho_resTO
- Kontakt:
I ja mislim da je to trenutno najbolje sto mogu ponuditi, KG i Kirilenko odlicno pomazu u odbrani i posebno krpe na skoku ( kirilenko na SF je fantastican skakac) a i u napadu nisu sebicni igraci cak sta vise,vrlo visok IQ kao i Mirza_dreamer_ je napisao/la:I ja nesto kontam da je postava KG, Mirza, AK, JJ i DWill trenutno najbolje sto mogu izvesti na parket. Nadam se aBd jos jednoj dobroj partiji mirze, slicnoj ovoj kao protiv Bullsa, i da Nets aBd veceras napokon pobijede.viKK je napisao/la:mogao bi AK odmah na 3, ionako pierce igra loše a anderson ga ne može pošteno zamijeniti..
Pirs mora ostati u 2.postavi da neko vodi klupu a i statisticki se to pokazalo kao dosta bolje...a Anderson ce taman preci da uzme koju minutu Livingstonu,postala je patnja gledati ga...
Mislim da je ovo neka idealna postava za njih,samo sumnjam da ce Kirilenku bas prvu tekmu odigrati na nekih tridesetak minuta,tacnije jbg pitanje je u kakvom je stanju,neki u NBA igrace cuvaju dok se potpuno ne oporavi pa ga gurne odma do kraja a vecina drugih ga polako vracaju u ritam..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
za veceras je granica 10.5 nagurat ce to mirza ko durantu 28.5

OT
Koja je blentovina ovaj Blatche
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koja je blentovina ovaj Blatche
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Svak riječ o njemu je suvišna haha_dreamer_ je napisao/la:OT
Koja je blentovina ovaj Blatche![]()
To bi valjalo, nadam se da neće forsirati Kirilenka na 4._dreamer_ je napisao/la:I ja nesto kontam da je postava KG, Mirza, AK, JJ i DWill trenutno najbolje sto mogu izvesti na parket. Nadam se aBd jos jednoj dobroj partiji mirze, slicnoj ovoj kao protiv Bullsa, i da Nets aBd veceras napokon pobijede.viKK je napisao/la:mogao bi AK odmah na 3, ionako pierce igra loše a anderson ga ne može pošteno zamijeniti..
_dreamer_ je napisao/la:OT
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
lucif3R666
- Kontakt:
igral mu teletovic u prvojxinxee je napisao/la:Svak riječ o njemu je suvišna haha_dreamer_ je napisao/la:OT
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
sto meni kad pokrenem bilo koji video bude crno..jel to moram bit registrovan ?
Ja mislim da ce igrat u petorci,ali ako ne bude igrao imat ce opet dobru minutazu sa klupe
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne mogu ni pokrenuti video, dok otvori onak znak za play nestanemirzatele je napisao/la:sto meni kad pokrenem bilo koji video bude crno..jel to moram bit registrovan ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ne igra kirilenko ni veceras
Igra Mirza sigurno u petorki aBD. Kidd ce Kirilenka koristiti na trici, a anderson ce mjenjati Johnsona.
Williams/Livingstone
Johnson/Anderson
AK47/Pierce
Mirza/Blatche/Evans
Garnett/Blatche/Plumlee
Williams/Livingstone
Johnson/Anderson
AK47/Pierce
Mirza/Blatche/Evans
Garnett/Blatche/Plumlee
@mirzatele
Izvor?
Izvor?
Twitter brate_dreamer_ je napisao/la:@mirzatele
Izvor?
https://twitter.com/BrooklynNets" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
U koliko veceras igraju? 
01:30Goalgetter je napisao/la:U koliko veceras igraju?
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala.BegAx je napisao/la:01:30Goalgetter je napisao/la:U koliko veceras igraju?
Ima li neko link za stream?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.