Sportski komentatori
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Glupa vam je prica da se sasa blamirao, njegov engleski je cak i bokji od luisovog, normala likovi popricali, nemojte praviti show gde ga nema
Prvo pitanje Vugdalić za Figa šta mislite o Modriću.
Prvo ako je već želio nečije mišljenje onda je trebao pitati nekog iz uprave Reala.
Drugo pošto je OBN BH televizija ne vidim zbog čega bi mi trebali slušati o tome kako je Modriću u Realu.
Treće koliko je Vugdalić neprofesionalan to je Bogu plakati.
Kod Vugdalića je uvijek isti način postavljanja pitanja :
Messi Barcelona
Džeko Man City
Ribery Bayern
Ronaldo Real,.. i onda gostu zabije mikrofon pod nos.
Engleski mu je živi očaj možda je kod Sliškovića uzimao časove.
Prvo ako je već želio nečije mišljenje onda je trebao pitati nekog iz uprave Reala.
Drugo pošto je OBN BH televizija ne vidim zbog čega bi mi trebali slušati o tome kako je Modriću u Realu.
Treće koliko je Vugdalić neprofesionalan to je Bogu plakati.
Kod Vugdalića je uvijek isti način postavljanja pitanja :
Messi Barcelona
Džeko Man City
Ribery Bayern
Ronaldo Real,.. i onda gostu zabije mikrofon pod nos.
Engleski mu je živi očaj možda je kod Sliškovića uzimao časove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel ti rođo šta donijeo iz Nyona? Vidim počeo je se i braniti njegov lik ovdje na forumu, ti si prvi pa sigurno ste u nekoj krvnoj vezi...diplomatija je napisao/la:Glupa vam je prica da se sasa blamirao, njegov engleski je cak i bokji od luisovog, normala likovi popricali, nemojte praviti show gde ga nema
koji crni engleski covjeci boziji, pa frajer ga i ne znadiplomatija je napisao/la:Glupa vam je prica da se sasa blamirao, njegov engleski je cak i bokji od luisovog, normala likovi popricali, nemojte praviti show gde ga nema
vidis i sam valjda da pitanja cita sa papira, osim onih svojih tipa City-Dzeko?
da mi je samo znati koji jos novinar u svijetu stane pred neku fudbalsku legendu i onako "s neba pa u rebra" kaze City-Dzeko, sta bi to pitanje uopste trebalo da znaci i koji odg. treba neko da da na to pitanje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma Vugdalic je ziva legenda, dobar covjek, samo ko voditelj je losiji malo
postapalice ofirne skroz, ja ga tebi, ti ga meni, nema tu faula, kaze jednom izmjena, ne znam koja tekma, uglavnom ovako nesto: pogledajte kakva slucajnost, postovani gledaoci, dva igraca cije prezime pocinje sa G vrse izmjenu 
Spaho izdominir'o
, kako se samo taj čovjek uživi u prenos. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
imal kakav snimakBlek_Stena je napisao/la:Jao vugdalica u nionu :$ sramota :$
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eurosport 2 -- koji luđak i koji sport

- Consigliere
- Kontakt:
Spaho danas: Pobjeda u posljednjim trenutama!
Al, dobro, bila je euforija, oprosteno mu je
Al, dobro, bila je euforija, oprosteno mu je
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mandic Vojislav je bogotac za Sepak takraw i sve ostale retardirane sportove sto ES 2 radimirzatele je napisao/la:Eurosport 2 -- koji luđak i koji sport![]()
def. je najjaci bio dok je pikado i kuglanje komentarisao, jos ne mogu prezaliti sto su ga "skinuli" s tih prenosa
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gledam HRTov Dnevnik. Milorad Mićo Dušanović (iz Novog Sada, za neupucene), komentarisuci utakmicu Medvječaka protiv Donbasa:
Moramo im zabiti...oh, ne, nash vratar je izashao, pa smo primili gol...
Kako neko sa tzv. javnog servisa moze da navija za privatni klub i da se poistovecuje sa istim u toku prenosa

Kako neko sa tzv. javnog servisa moze da navija za privatni klub i da se poistovecuje sa istim u toku prenosa
Vidis da mzoe. Yebiga, takav je kakav je. Meni je on za tenis odlican, za ovo drugo hajde... Cujes, slazem se da mozda nije primjereno, ali sigurno da objektivan tesko moze biti jer je to ipak hrvatski klub.
RIP CITY!
MaGiCa je napisao/la:Gledam HRTov Dnevnik. Milorad Mićo Dušanović (iz Novog Sada, za neupucene), komentarisuci utakmicu Medvječaka protiv Donbasa:
Kako neko sa tzv. javnog servisa moze da navija za privatni klub i da se poistovecuje sa istim u toku prenosa![]()
![]()
Ne znam sto je bitno to da je iz novog sada,zar Nije logicno da navija za klub iz njegove drzave?
Izgleda da je bitno, jer on po svaku cenu izgleda zeli da nesto dokaze. Ako si pratio njegov rad, mislim da razumes sta govorim.filip13 je napisao/la: Ne znam sto je bitno to da je iz novog sada
Jeste logicno, ali ne na taj nacin u "mi" fazonu. I na nacionalnoj TV, koja pretenduje da bude javni servis, a ne privatna TV kuca.zar Nije logicno da navija za klub iz njegove drzave?
Moze da se kaze npr. "nash klub", "klub iz nasheg glavnog grada","nashi hokejashi", "momci koji brane cast nashe zemlje"...,jbga, to "mi/nas/nama/" mi deluje kao da covek vrsi prenos na Medvescak TV, a da mu platu isplacuje g. Gojanovic.
reci konkretno šta misliš da mićo želi da dokaže?MaGiCa je napisao/la:Izgleda da je bitno, jer on po svaku cenu izgleda zeli da nesto dokaze. Ako si pratio njegov rad, mislim da razumes sta govorim.filip13 je napisao/la: Ne znam sto je bitno to da je iz novog sada
Jeste logicno, ali ne na taj nacin u "mi" fazonu. I na nacionalnoj TV, koja pretenduje da bude javni servis, a ne privatna TV kuca.zar Nije logicno da navija za klub iz njegove drzave?
Moze da se kaze npr. "nash klub", "klub iz nasheg glavnog grada","nashi hokejashi", "momci koji brane cast nashe zemlje"...,jbga, to "mi/nas/nama/" mi deluje kao da covek vrsi prenos na Medvescak TV, a da mu platu isplacuje g. Gojanovic.
i edin avdić bi isto tako reagovao,bolje da i tako prenosi nego da zaspeš uz njegovo komentarisanje
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj Spaho je najveci car, majke mi! Covjek moze prenositi bas svaki sport, a najjaci je kad nam igra repka... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Meni se cini da zeli da pokaze da mu je vise stalo do rezultata nekog sportiste nego samom tom sportisti.filip13 je napisao/la: reci konkretno šta misliš da mićo želi da dokaže?
Edin Avdic je dingospo covek i unosi se tim patriot-national emocijama samo kad igra BiH, a razne Igokee, Siroki i sl. komentarise kao da su u pitanju Zvezda, Partizan ili Radnicki. Ne treba mesati zaljubljenika u sport sa komentatorom-navijacem.i edin avdić bi isto tako reagovao,bolje da i tako prenosi nego da zaspeš uz njegovo komentarisanje
Uostalom, doticni MD ne zatvara usta ni na tenisu, a kad neko od hrvatskih igraca igra, covek u toku poena cesto uzvikuje "ajmo", "to", "tako je"...a to je apsolutno strano prirodi prenosa tenisa.
MaGiCa je napisao/la:Meni se cini da zeli da pokaze da mu je vise stalo do rezultata nekog sportiste nego samom tom sportisti.filip13 je napisao/la: reci konkretno šta misliš da mićo želi da dokaže?
Edin Avdic je dingospo covek i unosi se tim patriot-national emocijama samo kad igra BiH, a razne Igokee, Siroki i sl. komentarise kao da su u pitanju Zvezda, Partizan ili Radnicki. Ne treba mesati zaljubljenika u sport sa komentatorom-navijacem.i edin avdić bi isto tako reagovao,bolje da i tako prenosi nego da zaspeš uz njegovo komentarisanje
Uostalom, doticni MD ne zatvara usta ni na tenisu, a kad neko od hrvatskih igraca igra, covek u toku poena cesto uzvikuje "ajmo", "to", "tako je"...a to je apsolutno strano prirodi prenosa tenisa.
pa čovjek navija za hrvatskog igrača,ništa čudno,to rade svi komentatori kad igra njihov tim ili igrač u nekom sportu,da li će u komentarisanju reći "mi" ili "naši",nebitno je,barem meni
Yebiga @magica, sorry sto lik naviaj za Cilica kad igra protiv Berdycha... Ako me razumijes, meni je to normalno.
RIP CITY!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Gledam ovaj rukomet i zamisljam sljedecu situaciju, uz Spahin komentar, naravno: SP, prva utakmica protiv Argentine, 93-a minuta, 0:0, korner za nas, Hajrovic ubacuje, Kolašinac glavom zapucava za 1:0, a koja bi to havarija bila.Consigliere je napisao/la:Ovaj Spaho je najveci car, majke mi! Covjek moze prenositi bas svaki sport, a najjaci je kad nam igra repka...
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.