Pozz...pa da se i ja objavim-red bi bio,zar ne?
Nego, ja se nestigoh javljati tokom niti nakon tekme, nisam "kuci"...otisao sa zenicom na par dana do Kopenhagena.Ma duga prica-nego,elem,uspio sam da nju u hostel posaljem nakon ubitacne setnje po gradu-a ja sam vec na internetu nasao par "sportbarova" gdje se prikazuju tekme EPL...i u jedan udjem, pun k'o sipak, u drugi, piva 60 DKK ( i to ona danska pisaka Carlsberg

) i u treci udjem (vec mi se od stresa i od svega pomjesalo) i to je taj famozni "South Cross" blizu Tivolia i tek kad udjoh skontah da sam usao u bar navijaca Liverpool FC i Arsenala

-i onako kao svaki Bosanceros , s vrata odmah dam do znanja da sam zalutao ali nemislim ici nego bas tu bi pogledao tekmu...oni se prave (mislim tip, neki Australac) da nemaju blage veze da se danas ista pametno igra-rekoh pa Everton i Swansea-cura odmah skoci i nadje mi tekmu, on malo "mrmlj,mrmlj", ja Guinesscic mali naruci i "neka igre pocnu"...prvo poluvrijeme vidjesmo kako prodje-malo vise nesebicnosti od Mirallesa i Berkleya opcenito bi nam dobro doslo-ali zato kad ga je Coleman zavalio, ja u plafon,a oni gledaju finale rukometnog prvenstva-za zene- Brazil i Srbija

...kad su Swansea izjednacili , oni malo bolji,veseliji i skontam da i oni gledaju, ali ako nista, krajickom oka. I naravno kad je Ross zavalio onaj slobodnjak ja ponovo u plafon ( opss, ja dva metra, plafon 2,2 metra visoki pa nije ni tesko, iskreno!) tooo....e sad i oni komentarisu , kao odlican gol , ovo ono, i jos kad im rekoh da sam Bosanac, i malo Begovic, Dzeko...cura na sanku je novozelnadjanka i navija za Man City i bi joj drago da zna napokon da "prounance" njegovo prezime norlano a ne koa "dekoo" ili "zjeko"

A ono kad je usporeni snimak bio, kad lopta udra u precku pa ulazi u mrezu...i ono kisnica sa precke pada dolje kao kisa...a ja ono, kisa pade na crtu na voce!!
I kad odoh u wc jedan sto je dosao nakon, pita ove na sanku , sta je ovaj tu to, neki "mythbusters"
Ma jarane...mi na dva poena od prvaka-dvije tekme do polovice prvenstva-ostanak u prva 4 mjesta ,kao da vidim.
I postavicu slike dvije fotke iz bara...ono, kraj tekme, Jags i Ross interviju na TV a okolo i sa stropa samo LFC zastave i salovi
Mythbusters
COYB