Izbor kante godine 2013. - Čestitke Cautinho
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor kante godine 2013. - Finalna anketa
Eto Greivisu glas, čisto onako jer je djetešce kojem nije mjesto na ovom forumu 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- schweinsteiger
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Sta je to Cautinho radio da ga ne mogu poraziti udruzene snage Bauernovaca, Chelseavaca i Lakersovaca?
Greivis definitivno zasluzio nagradu. Provokator i bezobraznik!
Sve je moguce,ali da ljudi misle da nisi pametan (
Divim ti se
3 Bavarca samo glasala,tjesi se ti
#miasanmia
Jedan dijete po godinama drugi po ponasanju.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Ovog Cautinha mrzi pola forum.Zaista ne razumijem,meni momak izgleda sasvim ok,a i ima dobro znanje o sportu.Uostalom,gdje je on trenutno,nisam ga vidio da piše? 
!
Ispala mu tura za Banoviće.bambus je napisao/la:Ovog Cautinha mrzi pola forum.Zaista ne razumijem,meni momak izgleda sasvim ok,a i ima dobro znanje o sportu.Uostalom,gdje je on trenutno,nisam ga vidio da piše?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ali kako god okrenes, okoliti se na dijete na forumu i pridavati paznju nekim postovima. To dovoljno govori o mentalnim sklopovima na ovom forumu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tuzno je koliko Cautniho provodi vremena na forumu.
Mislim, kad se malo pogleda koliko "ozivljava" stare teme, otvara nove... Bas covjek skonta da on nema pametnijeg posla.
Tuzno je iz razloga sto je tinejdzer, a toliko paznje posvecuje jednom nebitnom profilu na forumu.
Provede djetinjstvo pisuci zaboravne postove, na zabacenim stranicama...
Jos se on hvali kako pregleda sve teme, cita sve to ..

Mislim, kad se malo pogleda koliko "ozivljava" stare teme, otvara nove... Bas covjek skonta da on nema pametnijeg posla.
Tuzno je iz razloga sto je tinejdzer, a toliko paznje posvecuje jednom nebitnom profilu na forumu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nije se navukao na drogu,vec posjecuje neki sportski forum.Prati sport,to bi trebala biti dobra stvar.Ako ima puno slobodnog vremena,to je onda druga stvar
))
!
- molotovljev
Baš iz tog razloga treba da podržite momka i da ga vi koji ste u 'dobrim odnosima' sa njim uputite savjetima,BadrHari je napisao/la:Tuzno je koliko Cautniho provodi vremena na forumu.
šta je dobro za njega a šta nije.. Tužnije je što ga na ovaj način gurate još dublje..
Meni je Cautinho ok dečko, jeste nekad malo naporan i napiše nekad nešto nebulozno, ali mu ne zamjeram..
Trudi se da bude u društvu, komunikativan je, i nisam primjetio da je nekoga uvrijedio, za razliku od mnogih
drugih koji se nalaze na ovoj listi, pa i onih koji nisu tu..
@Cautinho, ako ti treba neka pomoć, savjet i sl. slobodno se javi u pp.
F.K.SARAJEVO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravo tomolotovljev je napisao/la:Baš iz tog razloga treba da podržite momka i da ga vi koji ste u 'dobrim odnosima' sa njim uputite savjetima,BadrHari je napisao/la:Tuzno je koliko Cautniho provodi vremena na forumu.
šta je dobro za njega a šta nije.. Tužnije je što ga na ovaj način gurate još dublje..
Meni je Cautinho ok dečko, jeste nekad malo naporan i napiše nekad nešto nebulozno, ali mu ne zamjeram..
Trudi se da bude u društvu, komunikativan je, i nisam primjetio da je nekoga uvrijedio, za razliku od mnogih
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dajte BBB-u kantu godine, da mu to bude oproštajna nagrada od foruma.
Ja te volim, volim Željo..
Pa ne ponizavam ga ja, zbog toga sto je naporan i sto nekad gluposti pise.molotovljev je napisao/la:Baš iz tog razloga treba da podržite momka i da ga vi koji ste u 'dobrim odnosima' sa njim uputite savjetima,BadrHari je napisao/la:Tuzno je koliko Cautniho provodi vremena na forumu.
Mislim, ni cim ga ne guram dublje ( da koristim tvoje rijeci ), jednostavno sam istakao neke stvari oko njegovog prisustva na forumu.
Slazem se da je sasvim ok momak, medjutim ovo je savjet njemu, da bude komunikativan u pravom drustvu a ne forumskom.
Ne mogu ja sad reci da on nema zivota izvan ovog na internetu, ( nikad momka vidio nisam niti cu ga ikad vidjeti ), ali logicno je zakljuciti ko god provodi sate na forumu da ce se odraziti na onaj pravi zivot.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- molotovljev
Ništa ja tebi nisam rekao, niti mislim da ga ponižavaš, osim što sam 'iskoristio' tvoj post kako bi poslao poruku.
Uživaj..
Uživaj..
F.K.SARAJEVO
molotovljev je napisao/la:Ništa ja tebi nisam rekao, niti mislim da ga ponižavaš, osim što sam 'iskoristio' tvoj post kako bi poslao poruku.
Uživaj..

Re: Odg: Izbor kante godine 2013. - Finalna anketa
On je trenutno na drugom accountu i to na ovom kojeg citiram, kakva koincidencija...bambus je napisao/la:Ovog Cautinha mrzi pola forum.Zaista ne razumijem,meni momak izgleda sasvim ok,a i ima dobro znanje o sportu.Uostalom,gdje je on trenutno,nisam ga vidio da piše?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A jest gutavo
Ovo ce bit zlatni gol u 119-oj minuti 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Re: Odg: Izbor kante godine 2013. - Finalna anketa
anonimni je napisao/la: On je trenutno na drugom accountu i to na ovom kojeg citiram, kakva koincidencija...
Sa'će on 'zapovikati' Šerloče...
Šta je, zar ljubitelj malog arsića nije previše pobjegao.
Idemo zvati Bavarce da ovu anketu zakucaju.
Vom Jäger zum Gejagten
mandraX je napisao/la:Ispala mu tura za Banoviće.bambus je napisao/la:Ovog Cautinha mrzi pola forum.Zaista ne razumijem,meni momak izgleda sasvim ok,a i ima dobro znanje o sportu.Uostalom,gdje je on trenutno,nisam ga vidio da piše?
Ekipa sa Pdf-a Primera je uz njega i zelimo mu hairli i brz povratak.
Samo polahko i nek' se ne zadrzava puno na prevojima da ne bi izgubio nevinost sa kakvom hostaplerkom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Cautinho dosta pise na temi Cityja i ne sjecam se kad sam procitao da je napisao neku psovku ili slicno. Ne znam sto je banovan
vidim po chatu da ga se dosta ignorise, al uporan je momak, sto jest jest
ima jos raje koja provodi dosta vremena na forumu, al to nije nikakva prozivka, to je privatna stvar svakako. Pogledaj samo chat, u 4 ili 5 ujutro ljudi postavljaju pjesme 
Rekao @monologu indirektno da ide u misiju rupu i ovaj mu spucao 7 dana u Banovicima.sonik24 je napisao/la:Cautinho dosta pise na temi Cityja i ne sjecam se kad sam procitao da je napisao neku psovku ili slicno. Ne znam sto je banovanvidim po chatu da ga se dosta ignorise, al uporan je momak, sto jest jest
ima jos raje koja provodi dosta vremena na forumu, al to nije nikakva prozivka, to je privatna stvar svakako. Pogledaj samo chat, u 4 ili 5 ujutro ljudi postavljaju pjesme
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."