Safet Sušić - Pape

19risha88
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 19risha88 » 27 dec 2013, 18:10

Pa više mi tih utakmica preko glave,s Meksikom,hajd s Obalom nismo nikad igrali,ali od ovolike zemaljske kugle oni odu u SAD igrati,i to uvijek u terminu kad mi spavamo.. Kako Mirza sa svojim NBA klubom našteli u 18h po našem vremenu tekmu :D I gledam ko gospodin... Te 2 utakmice su vec dva poraza 2-1 MEXICO,3-1 iVORY COAST... Naši tamo ne mogu sebi doći,najlošije tekem smo odigrali u Sjevernoj Americi.. ni x nemamo :lol:
[youtube][/youtube]

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 19:22

Ako ce iz SAD direkt za Brazil onda su ove tekme OK (mislim da je to plan)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 19:40

damirdamic72 je napisao/la:http://****/sport/ko-i-zasto-koci-dolazak-novih-igraca-u-reprezentaciju-bih

evo ljudi moji čovjek priča otvoreno i transparentno!

neko kao da stvarno koči napredak reprezentacije

mozda ce te reci da sam ludjak,nezahvalni paranoik i sl ali i ja imam osjecaja da Safet ne samo sto je loš trener vec nekad kao da namjerno radi i lošije nego što zna i može.

To je ono sto ja trubim konstantno imas jednog Hajrovica JR,Arslanagica i Cocalica a ti probavaš 5 puta nesposobnog Šunjića kao štopera.O Avdiji i njegovim alternativama necu vise stvarno ni trositi rijeci :) .Ibricic koji ispuhuje kao i Visca,Fejzic itd

Znaci svak ko i malo poznaje fudbal zna da nam treba kvalitetan stoper jer svi su izuzev Spahica čije prolazi i Bičakčića koji nadolazi-katastrofa ili povrjeđjeni,rezervi golman,treci napadac,defanzivni vezni itd.

pa ljudi imamo sigurno 20tak mladih igraca u cijelom svijetu.pa nek 1/4 budu "invalidi" nek se 1/4 ne uklopi i nek predposljenja trecina budu bezobrazni,nezahvalni i povrijeđjeni opet cemo sigurno moci dobiti barem 4-5 novih imena a da nisu Tino Sven Susic :P .

I ja sad fakat ne znam kako neko moze naci argument da mi kaze da nisam upravu i da selektor zna bolje i da onda taj isti selektor stavi Misketa i Pjanu da se sudaraju guzovima,Vrska metne na beka,Medunjanina na nemogucu poziciju defanzivnog veznog i Dzeku i Ibisa da se odbijaju od organizovane odbrane Slovačke i Argentine ko pjanci od staklen zid i onda po vrh svega ubaci Kvrzica ko šlag na tortu i onda jedno poluvrijeme igras bara-bara sa Lihtenstajnom.
Prestani koristiti drogu. Halucinacije i paranoja te tesko fata. :mrgreen: :mrgreen:

BJEDAN SI BJEDAN!!! Ovolio gluposti i budalastinje na jednom postu odavno nisam procito. Ludnica ti negine.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 27 dec 2013, 20:23

damirdamic72 je napisao/la:http://****/sport/ko-i-zasto-koci-dolazak-novih-igraca-u-reprezentaciju-bih

evo ljudi moji čovjek priča otvoreno i transparentno!

neko kao da stvarno koči napredak reprezentacije

mozda ce te reci da sam ludjak,nezahvalni paranoik i sl ali i ja imam osjecaja da Safet ne samo sto je loš trener vec nekad kao da namjerno radi i lošije nego što zna i može.

To je ono sto ja trubim konstantno imas jednog Hajrovica JR,Arslanagica i Cocalica a ti probavaš 5 puta nesposobnog Šunjića kao štopera.O Avdiji i njegovim alternativama necu vise stvarno ni trositi rijeci :) .Ibricic koji ispuhuje kao i Visca,Fejzic itd

Znaci svak ko i malo poznaje fudbal zna da nam treba kvalitetan stoper jer svi su izuzev Spahica čije prolazi i Bičakčića koji nadolazi-katastrofa ili povrjeđjeni,rezervi golman,treci napadac,defanzivni vezni itd.

pa ljudi imamo sigurno 20tak mladih igraca u cijelom svijetu.pa nek 1/4 budu "invalidi" nek se 1/4 ne uklopi i nek predposljenja trecina budu bezobrazni,nezahvalni i povrijeđjeni opet cemo sigurno moci dobiti barem 4-5 novih imena a da nisu Tino Sven Susic :P .

I ja sad fakat ne znam kako neko moze naci argument da mi kaze da nisam upravu i da selektor zna bolje i da onda taj isti selektor stavi Misketa i Pjanu da se sudaraju guzovima,Vrska metne na beka,Medunjanina na nemogucu poziciju defanzivnog veznog i Dzeku i Ibisa da se odbijaju od organizovane odbrane Slovačke i Argentine ko pjanci od staklen zid i onda po vrh svega ubaci Kvrzica ko šlag na tortu i onda jedno poluvrijeme igras bara-bara sa Lihtenstajnom.
Nazalost kad nam Susic. Mahom zbog svoje prepotencije. Ma sta cu ja gledat tamo po Madzarskoj, Svajcarskoj igrace.I sta sad ovaj iskoci odjednom i slicno. Kad nam Susic sjebe jedino prvenstvo u narednih 20-tak godina tada ce nazalost velikoj vecini biti jasne Papetove trenerske sposobnosti. Da ga nije Osim savjetovao **** bi se mi i plasirali. Njega jedino postuje koliko vidim.
MaksuzBaksuze ajde iskreno mi reci. Dali bi ti igrao protiv Argentine sa 2 napadaca ili sa jednim i petoricom u veznom. Zar nije utakmica protiv Argentine bila idealna da se isproba 4-5-1 formacija i da se isproba Hajrovic bar 45 min. Glavno da je vec isprobani Avdija opet odigro od pocetka.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 27 dec 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 27 dec 2013, 20:29

Trenutnom selektoru samo povecat primanja. Tko zeli bolje od ovog neka nagovori ministre da se zaduze kod MMF-a pa da dovedemo licno Mou-a. Dosad je blo ono: "idemo sigurno, **** im majku itd", a covjek dodje tiho i udje u legendu( u suskavcu). Jbm vas nezahvalne. Srusit spomenik Izetbegovicu i podignut zivoj legendi Papetu.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 27 dec 2013, 20:48

damirdamic72 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Vrsajevic je drugi igrac na poziciji desnog beka, sto je za jednu ozbiljnu reprezentaciju nedopustivo. Pogotovu ako znamo situaciju sa Mujdzom, koji se moze povrijediti i dok kopacke oblaci.

Sunjic takodje, on je prva rezerva opcija, a ne tamo neki 23 igrac. Obzirom da Vranjes godinu dana ne igra nikako i pitaj Boga kad ce i gdje zaigrat i u kakvoj ce formi biti, onda se Sunjic namece kao ozbiljna alternativa. Poznajuci kvalitete doticnog, i cinjenicu da, kada god je igrao, ispadao je smjesan na terenu, pa cak i protiv yebenih amatera iz Lihtenstajna, onda mi imamo veliki problem.

Poziciju zadnjeg veznog nema potrebe ni komentarisati. Osudjeni smo na Rahimica koji je sudjelovao u Oktobarskoj revoluciji i koji je zadnji mec odigrao kad je,valjda, Gorbačov bio predsjednik prezidijuma vrhovnog Sovjeta.

Zahirovic, isto tako, posljednji mec je odigrao jos dok je Helmut Kohl bio savezni kancelar.

Ibricic nije toliko veliki problem kao ova trojica jer on jeste taj 17,18 igrac, al zar nije bolje kao 18-og igraca imati nekoga koji moze eventualno promjeniti tok meca, a ne nekog Ibricica, koji odavno nista ne moze ponuditi, osim da Dzeki bude supranik na PES-u.

Sad kao njihove realne zamjene imamo igrace koji vec ozbiljno mogu konkurisati za prvi tim. Arslanagic ima kvalitetu da se nametne kao prvi stoper. Dilaver je respektabilna, i kudikamo bolja zamjena za Mujdzu u slucaju povrede nego Vrsajevic. Besic se namece kao najozbiljnija opcija na zadnjem veznom.

Kao zamjenu za Ibricica, koji nicemu ne doprinosi vidim mladog Sanjina Prcica, kojeg su nedavno uvrstili na spisak najvecih talenata sa ovog prostora. Usput, momak igra redovno citavu sezonu u Francuskoj ligi. A i uvjek je bilo neko nepisano pravilo da neka reprezentacija igraca od kojeg se najvise ocekuje u boducnosti povede na svjetsko, sto bi rekli zvjeda u nastajanju. Ronaldo 1994-e npr.

Ovo su ozbiljne stvari koje se trebaju zamjerat selektoru, a ne da kolektivno mastrubiramo jer smo u Brazilu, kao sto to neki rade i pretstavljaju selektora kao svetu kravu.
@MaksuzBaksuz

Da se samocitiram. Posto vidim da nastavljas sa istom pricom i uvjeravas nas da Pape radi odlicne stvari i da mu se nema sta zamjerit. Niko od vas papetoljubaca nije pokusao odgovoriti na ovaj post, osim odredjenih ruralnih ispada Harisahp-a i samoposteno. Jedino je Calcio napisao da ga Prcic nije odusevio.

Posto si ti nastavio sa svojom teorijom o savrsenstvu Susica molim te da mi objasnis nesto o ovome sto sam naveo.
Mozambik-sve je tacno navedeno i činjenično potkrepljeno!Moras biti neobjektivan i idolopoklonik da ovo ne bi vidio :)
Sve činjenica do činjenice. Što jest, jest... a sad malo špekulacija: Arslanagić igra za drugu državu, Dilaver igrao za drugu državu i nijedan trenutno ne mogu igrati za našu reprezentaciju. Šunjić prva rezervna opcija iza Spahića, Bičakčića, Zukanovića, Pandže, Kolašinca. Kad budemo igrali sa 5 stopera, onda će biti prva opcija.
Za Prcića se slažem da mora dobiti poziv ali jedino ako nastavi igrati standardno. Reći da igra redovno čitavu sezonu u Francuskoj baš i nije tačno. Trenutno je 14.igrač u svom timu po broju odigranih minuta u prvenstvu a samo 6 utakmica je krenuo od početka i to pred kraj polusezone. Za Ibričića ne postoji ni jedan razlog da ga se izbaci iz repke. Jedan je od najuspješnijih igrača u historiji koji je igrao u mladoj reprezentaciji, jedan je od glavnih igrača u svom klubu klubu u više nego solidnoj ligi. U reprezentaciji ono malo što je igrao je bilo korektno. Bešića je Pape otkrio, dao mu šansu dok je bio totalni anonimus u 3-4.ligi i kad prestane glumiti zvijezdu biće ponovo pozvan u reprezentaciju.

Bio bi red da ovi pljuvači kažu: ok, možda Pape nije najbolji trener ali ipak svaka čast, ustabilio je repku, ostvario historijski uspjeh i do SP-a treba našu podršku. Imam osjećaj da bi najviše voljeli da doživimo katastrofu samo da možete likovati i govoriti: Znali smo.... ali to dovoljno govori o vama.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 20:56

Romanista10 je napisao/la: Nazalost kad nam Susic. Mahom zbog svoje prepotencije. Ma sta cu ja gledat tamo po Madzarskoj, Svajcarskoj igrace.I sta sad ovaj iskoci odjednom i slicno. Kad nam Susic sjebe jedino prvenstvo u narednih 20-tak godina tada ce nazalost velikoj vecini biti jasne Papetove trenerske sposobnosti. Da ga nije Osim savjetovao **** bi se mi i plasirali. Njega jedino postuje koliko vidim.
MaksuzBaksuze ajde iskreno mi reci. Dali bi ti igrao protiv Argentine sa 2 napadaca ili sa jednim i petoricom u veznom. Zar nije utakmica protiv Argentine bila idealna da se isproba 4-5-1 formacija i da se isproba Hajrovic bar 45 min. Glavno da je vec isprobani Avdija opet odigro od pocetka.

Cuj kad nam Susic sjebe jedino prvenstvo u narednih 20-tak godina..................... TI TO VIDIVIT??? Jarane Susicu nekim djelom i zasluzujes sto smo prvi put na SP ikad (nekazem da je iskljucivo njegova zasluga, ali ima i on svoje zasluge u svemu).

Gnjvite po toj Argentini konda je bila glavna utakmica u zadnjih 20 godina --- totalno nebitna utakmica. Da znas malo citati izmedju redova znao bi o cemu se radi kad je Osim prico o ovoj utakmici (ako uopste pratis toliko intensivno repku ko ja).

NESERI majketi gluposti

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 dec 2013, 20:59

Sve činjenica do činjenice. Što jest, jest... a sad malo špekulacija: Arslanagić igra za drugu državu, Dilaver igrao za drugu državu i nijedan trenutno ne mogu igrati za našu reprezentaciju. Šunjić prva rezervna opcija iza Spahića, Bičakčića, Zukanovića, Pandže, Kolašinca. Kad budemo igrali sa 5 stopera, onda će biti prva opcija.
Za Prcića se slažem da mora dobiti poziv ali jedino ako nastavi igrati standardno. Reći da igra redovno čitavu sezonu u Francuskoj baš i nije tačno. Trenutno je 14.igrač u svom timu po broju odigranih minuta u prvenstvu a samo 6 utakmica je krenuo od početka i to pred kraj polusezone. Za Ibričića ne postoji ni jedan razlog da ga se izbaci iz repke. Jedan je od najuspješnijih igrača u historiji koji je igrao u mladoj reprezentaciji, jedan je od glavnih igrača u svom klubu klubu u više nego solidnoj ligi. U reprezentaciji ono malo što je igrao je bilo korektno. Bešića je Pape otkrio, dao mu šansu dok je bio totalni anonimus u 3-4.ligi i kad prestane glumiti zvijezdu biće ponovo pozvan u reprezentaciju.

Bio bi red da ovi pljuvači kažu: ok, možda Pape nije najbolji trener ali ipak svaka čast, ustabilio je repku, ostvario historijski uspjeh i do SP-a treba našu podršku. Imam osjećaj da bi najviše voljeli da doživimo katastrofu samo da možete likovati i govoriti: Znali smo.... ali to dovoljno govori o vama.[/quote]
100% si u pravu, al najlakše je pisati gluposti,jer to prolazi nažalost bolje od pravih činjenica, i istine.Samo mi nije jasno kako ovakvi "stručnjaci" nisu već u profesionalnim trenerskim vodama,pogotovo sa ovakvim znanjem i podacim sa kojima barataju.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 dec 2013, 21:01

molotovljev je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Susic nema mu.da da promjeni 4-5 igraca, ovako ima na okupu raju, ubaci pokojeg igraca da uzme koju kintu od managera i to je to.

U samom startu je zbog manjka inteligencije izletio da je tu zbog samopromocije, samim tim sve ostalo mu je manje vazno.
On ne dozivljava BiH kao svoju zemlju i misli da su ovdje sve glupani, a zapravo je on najveci neandertalac kojem treba novinar s hayata(onaj zalizani) da odgovara u njegovo ime i da ga hvali na sav glas.

Susic je rak rana nase repke, u iducim kvalama kad ga ne bude uvjericemo se koliko ozbiljno sve to moze funkcionirati.
U pravu si, ima na okupu raju, dakle jedinstvo i harmoniju, što je u konačnici i presudilo da se plasiramo na SP.
Jako bitan detalj kojeg si i ti svjestan.

Šta misliš da li Vaha doživljava Alžir kao svoju zemlju ili recimo Hiddink J.Koreju ?
Emocije nakon postignutog gola pokazuju koliko Sušiću srce kuca za ovu zemlju, ili možda ja vidim nešto što
ti ne vidiš ? A ko i koliko doživljava BiH kao svoju zemlju najbolje se vidi na ovom forumu !

Vidim, sa nestrpljenjem očekuješ naredne kvalifikacije, lave preskočio si Mundijal. Idemo redom...
Da, ima jedinstvo i harmoniju jer reprezentativcima dopusta da se zaj.ebaju, i niko ne smije biti povrijedjen, recimo Misketa ne smije poslat' na klupu, a zna se da je Hajrovic bolji...i to nije presudilo da se kvalifikujemo nego pateticna grupa u kojoj bi i Slovenija prosla dalje...ali toga si i ti svjestan.

Vaha ne dozivljava Alzir kao svoju zemlju, ali to i nije njegova zemlja, dok se ovome pripisuje da je veliki Bosanac i Hercegovac, a zapravo je ubleha svjetska koja samo sebe gleda..budimo realni i priznajmo to sebi, kad je vec to on priznao.

Nisam preskocio SP, samo mi je zao sto sa neznalicom necemo ostaviti traga na istom, ali izgleda da je kod tebe ona stara dobra na snazi "vazno je ucestvovati"...ja sam vise za onu "ako sam vec tu, odoh dati svoj maksimum da napravim rezultat".

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 21:10

Velez_mostar i ti si izgleda vidovit???? Jarane kako vec unaprijed znate da necemo ostaviti trag, tako ste i unaprijed znali da senecemo kvalifikovati za isto.

I neki bi volili vidjeti neko treniranje strogoce u repki mozda i na racun rezultata, gdje je tu logika. Mi nismo svabe da volimo strogocu, nama treba ta neka sloboda, takav nam je mentalitet. Ako obozavate toliko storgocu navijajte a te zemlje gdje ste izbjegli (samo da se razumjemo i ja sam u tako jednoj zemlji i nepalim se na njihovu strogocu)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 dec 2013, 21:24

obagol je napisao/la: Sve činjenica do činjenice. Što jest, jest... a sad malo špekulacija: Arslanagić igra za drugu državu, Dilaver igrao za drugu državu i nijedan trenutno ne mogu igrati za našu reprezentaciju. Šunjić prva rezervna opcija iza Spahića, Bičakčića, Zukanovića, Pandže, Kolašinca. Kad budemo igrali sa 5 stopera, onda će biti prva opcija.

Bio bi red da ovi pljuvači kažu: ok, možda Pape nije najbolji trener ali ipak svaka čast, ustabilio je repku, ostvario historijski uspjeh i do SP-a treba našu podršku. Imam osjećaj da bi najviše voljeli da doživimo katastrofu samo da možete likovati i govoriti: Znali smo.... ali to dovoljno govori o vama.
Isto tako je spekulacija da su i Hajrovic i Kolasinac do prije dva mjeseca igrali za druge drzave. Ja nigdje nisam napisao TRENUTNO mora ovo ili ono. Do svjetskog prvenstva ima 6 mjeseci, do pocetka priprema za SP 5 mjeseci. Da bi se rijesile administrativne prepreke oko Dilavera i Arslanagica treba 2 mjeseca, to znaci da, ako sutra savez stupi u kontakt sa njima da bi sredinom Februara njih dvojica imali pravo nastupa za nas.

Naravno da savez ne moze nista na svoju ruku rijesavat sa momcima, kad nas selektor javno u novinama odvali da mu ne trebaju novi igraci.

Ne znam kakvu blokadu mozga imate vi papetoljubci pa vam sve sto selektor radi odgovara. Ni Tito nije imao takav kult licnosti kao Pape danas. Kad Pape napusti kormilo reprezentacije, nastat ce histerija nevidjena, samopovrijeđivanje, kao u Sjevernoj Koreji nakon smrti druga Jong - Ila.

Ovdje se previse ide iz krajnosti u krajnost. Ja nikad nisam napisao da Pape treba dobiti otkaz, da Pape glupo radi, da nije zasluzan za svjetsko prvenstvo, da nije nas najbolji selektor, da je teleci pogled itd.. Al zasto jednostavo ne mozete priznati da ima i gresaka. Svaki covjek ima gresaka, pa nije Pape poslanik.

Uz izbor taktike protiv Slovacke i Argentine, Vrsajevic, Sunjic, Ibricic i zadnji vezni kojeg nemamo su jedine papetove greske od kad vodi reprezentaciju Zar to nije cinjenica, zar je to tesko priznati.

Zar sa Dilaverom, Arslanagicem, Prcicem ne bi imali jacu repzentaciju u Brazilu i vise sanse da bolji rezultat ostvarimo.

Danas kad Pape ne poziva ove igrace vi ih omalovazavate i branite Papeta, a sutra kad bi ih Pape pozvao vi bi prvi ustali i branili te poteze. Znaci jedino vi papetoljupci na ovom forumu ste dvolicni.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2013, 21:24

Gledaj vopi,samo ne znam cija je Papetova ili Baljiceva :lol:
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.7_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 dec 2013, 21:37

MaksuzBaksuz je napisao/la:Velez_mostar i ti si izgleda vidovit???? Jarane kako vec unaprijed znate da necemo ostaviti trag, tako ste i unaprijed znali da senecemo kvalifikovati za isto.

I neki bi volili vidjeti neko treniranje strogoce u repki mozda i na racun rezultata, gdje je tu logika. Mi nismo svabe da volimo strogocu, nama treba ta neka sloboda, takav nam je mentalitet. Ako obozavate toliko storgocu navijajte a te zemlje gdje ste izbjegli (samo da se razumjemo i ja sam u tako jednoj zemlji i nepalim se na njihovu strogocu)
Nisam shvatio ovo boldirano?
Niko nigdje nije izbjegao, druze!

Ne znamo hocemo li ostaviti traga, ali sa ovakvim pristupom igri i odabirom igraca, kao i preofanzivnom taktikom u kojoj ne igraju najbolji definitivno trebamo strahovati, a to smo i u duelu sa svim velikim reprezentacijama mogli vidjeti.

Sumnjam da ce ubleha nesto promjeniti.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 27 dec 2013, 21:39

Head je napisao/la:Gledaj vopi,samo ne znam cija je Papetova ili Baljiceva :lol:
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.7_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Piva se toci... Balja vec... :?

Tesko nama sa ovakima to ako ode u Brazil samo ce da lokće izgovor vrucina treba mi hladno pivo :roll: a evo vec prica kao da ima ponude neke ozbiljne ekipe vec bi se znalo da nece ostati, da mu hoce neko dati ugovor bas da vidimo i tu ozbiljnu ekipu a i da nas strucnjak napusti da moze bilo kako prije Brazila i da se ustupi Vahi.

Vaha je alfa i omega za Papeta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 dec 2013, 21:40

Head je napisao/la:Gledaj vopi,samo ne znam cija je Papetova ili Baljiceva :lol:
jbo vopi, gledaj šta je Balja priveo :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2013, 21:42

legenda reala je napisao/la:
A vidi Adrijana :twisted:
nisam ni skonto :twisted:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 dec 2013, 21:43

Realno, Pape je pokusavao biti autoritet, al' mu se to bas osvetilo. Protiv Albanije ganjamo rezultat od vadi Dzeku na samom kraju, jer je Dzeko stvarno igrao indisponiran. Kasnije mu svi prigovarali. Misimovica protiv Bjelorusije, a covjek udje i donese nam pobjedu. Jednostavno nasi najbolji igraci znaju da nemaju konkurenciju i da mogu raditi sta god zele, opet ce biti u prvom sastavu. Sto se navode svakakvi igraci kao pojacanja, to su sve momci koji protiv iole jacih protivnika ne mogu nista napraviti, i ovih prvih 11 ne moze igrati sa najjacima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 27 dec 2013, 21:44

legenda reala je napisao/la:
Iz slike se sve vidi.. tako da one prica da je Balja alkoholičar sada piju a tako mu je i karijera u Realu propala.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 27 dec 2013, 21:46

Vaha je trenercina, samo nas ceka. Njegove usluge vucu na 6 nula a takav luksuz sebi Bosna nemoze priustiti. A da nas On vodi iz patriotizma, imao je priliku, al to je bio posao za penzionere...

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 27 dec 2013, 21:49

apolo je napisao/la:Vaha je trenercina, samo nas ceka. Njegove usluge vucu na 6 nula a takav luksuz sebi Bosna nemoze priustiti. A da nas On vodi iz patriotizma, imao je priliku, al to je bio posao za penzionere...
Kad vec pises zasto lazes za sest nula ?
Nama ne treba ni idol nacije ni patriota ni marioneta saveza nama treba STRUCNJAK na klupi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.