Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Cepi1981
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Cepi1981 » 14 dec 2013, 01:03

Ako ce vec ponovo igrati u Americi onda neka to bude NYC ili Boston, dakle nesto blize Evropi, i neka se recimo igra po danu npr. 2 to bi bilo 8 u BiH. Zaebi daleke selendre tipa Saint Louis, neka savez bude bez brige, napunit ce se stadion jer fudbal je mnogo popularniji recimo u NYC nego u STL, jer nasih u tom sjevero-istoku Amerike (NY,NJ,New England) ima najmanje 100 O00.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 dec 2013, 00:11

Nažalost, na toj "svečanoj" večeri, kako to samo kod nas biva, nije proteklo u najboljem redu. Zašto šutiti, makar će to neki željeti demantirati, ali kada se popije koja čaša viška, onda sijevaju varnice. Nakon burne sjednice Izvršnog odbora, rasprava se nastavila u Domu mladih. Dok je Halid pjevao "Miljacku", "Ljiljane" među pojedinim članovima Izvršnog odbora NSBiH došlo je do žešće rasprave, kasnije i naguravanja. Toliko je bilo mučno da su zaštitari morali intervenisati. Naša posla... Ustvari njihova posla. Nevjerovatno, prijetnje, psovke, naguravanje i udarci na "Svečanoj" sjednici... tuzno i ružno. Ipak se pokazalo da su zmajevi i stručni štab jedno, a da Savez boluje od dječjih bolesti...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 28 dec 2013, 01:14

Nije neka razlika izmedju sadasnje uprave saveza i one iz vremena Pusine, Usketa itd. Sve su mi to anonimne i mutne njuske od Begica, onog Darke, pa do one zbljohe kvazi prve dame saveza. Ja neznam kako su se oni docepali tih pozicija, ko ih je izabrao? Nasim savezom trebaju upravljati ljudi koji su poznati u svijetu fudbala i koji vec imaju dovoljno love. Jooj zamislite resula kad na racun saveza legnu milioni od SP auu vrlo lako bi moglo doci do raspada sistema. Sto se tice ovih prijateljskih na prostoru SAD-a nadam se da ce se izjeci centralni i zapadni dio, izvandredna lokacija bi bio New York City, ako ne tu onda Boston ili Atlanta, gdje god od ova tri grada samo nek je na istocnoj obali. Odma je lakse i igracima zbog putovanja a i zbog razlike u vremenu, tako da se raja u BiH manje mrcvari.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 dec 2013, 01:15

Cepi1981 je napisao/la:Nije neka razlika izmedju sadasnje uprave saveza i one iz vremena Pusine, Usketa itd. Sve su mi to anonimne i mutne njuske od Begica, onog Darke, pa do one zbljohe kvazi prve dame saveza. Ja neznam kako su se oni docepali tih pozicija, ko ih je izabrao? Nasim savezom trebaju upravljati ljudi koji su poznati u svijetu fudbala i koji vec imaju dovoljno love. Jooj zamislite resula kad na racun saveza legnu milioni od SP auu vrlo lako bi moglo doci do raspada sistema. Sto se tice ovih prijateljskih na prostoru SAD-a nadam se da ce se izjeci centralni i zapadni dio, izvandredna lokacija bi bio New York City, ako ne tu onda Boston ili Atlanta, gdje god od ova tri grada samo nek je na istocnoj obali. Odma je lakse i igracima zbog putovanja a i zbog razlike u vremenu, tako da se raja u BiH manje mrcvari.
Saberi se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 28 dec 2013, 01:20

Zbog cega da se saberem? Sta ti nije jasno?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 dec 2013, 01:26

Cepi1981 je napisao/la:Zbog cega da se saberem? Sta ti nije jasno?
Buncas.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 28 dec 2013, 01:36

Sabinho je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Zbog cega da se saberem? Sta ti nije jasno?
Buncas.
Jok ja, prije da ti tripash.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 dec 2013, 12:02

U SARAJEVSKOM Domu mladih održana je svečanost "Put u Brazil" na kojoj je Nogometni savez BiH proslavio plasman na Svjetsko prvenstvo, prvo izboreno veliko natjecanje u svojoj povijesti.

Ranije je Izvršni odbor NSBiH na 14. sjednici odlučivao o pripremama za prvenstvo u Brazilu, te je odlučeno da će se prvi dio priprema odraditi u Sarajevu, a drugi u Sjedinjenim Američkim Državama gdje će se odigrati dvije utakmice (najvjerojatnije protiv Meksika i Obale Bjelokosti). Određen je i financijski plan za 2014. godinu.

I dok su na sjednici, pored legendarnih Ivice Osima, Duška Bajevića i Faruka Hadžibegića, članovi Izvršnog odbora bili mirni, u Domu mladih su si dali oduška. Nakon čašice više došlo je do tučnjave među bošnjačkim članovima Izvršnog odbora.

"Dok je Halid pjevao "Miljacku", "Ljiljane" među pojedinim članovima Izvršnog odbora NSBiH došlo je do žešće rasprave, kasnije i naguravanja. Toliko je bilo mučno da su zaštitari morali intervenirati. Naša posla... Ustvari njihova posla. Nevjerojatno, prijetnje, psovke, naguravanje i udarci na "Svečanoj" sjednici... tužno i ružno", prepričao je Sinan Sinanović, novinar Avazovog sporta.
:? :oops:
Grbavica naš je Hram!!!

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 28 dec 2013, 12:46

indeks.

/sport/clanak/sramota-u-sarajevu-na-proslavi-plasmana-u-brazil-potukli-se-clanovi-izvrsnog-odbora-nsbih/718713.aspx

Legle pare... grdne rane :? ovako nije bilo ni u vrijeme Muniba Ilje & Co.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2013, 13:35

Ako je ovo tačno onda ne znam šta reći osim bruka i sramota. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2013, 15:32

Info iz prve ruke, 100% provjereno, ne mogu vise da ne dobijem ban, mediji sute.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 28 dec 2013, 15:51

Rekao sam vam ja bagra je to u savezu bas kao i u svim drugim rukovodecim funkcijama u drzavnom sektoru. Mora da i oni imaju skandolozna primanja od 20-tak milja mijesecno pa im sila udarila u vugla.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 dec 2013, 15:59

Jos kad se produzi ugovor sa Legeom tad ce da bude veselo
Thomas Müller - Fußballgott

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 dec 2013, 16:02

Pa ko je? Zar nema niti jedan novinar da objavi ko se to udarao dok je Halid pjevao? :D
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 dec 2013, 17:43

svako se nada da ce bit medju onih 10 ili 12 u Brazilu, znas da im je savez porucio da se profesionalno i dosljedno ponasaju hahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 dec 2013, 22:58

Consigliere je napisao/la:Pa ko je? Zar nema niti jedan novinar da objavi ko se to udarao dok je Halid pjevao? :D
Čim je to smradex portal objavio, pola baci u vodu :)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 dec 2013, 23:02

slika
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 dec 2013, 23:04

Pojma mi nemamo sta se sve desava u i oko reprezentacije. Ja ne kontam da nas eto bar 3.000.000 navijaca moze biti jedinstveno, a da njih 35-40 (igraci i savez) ne mogu. Da se razumijemo, znamo da se svasta desavalo i u svlacionici itd, da ne kazemo sad kao sta igraci imaju sa tim.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2013, 23:08

A čuj, malo se popilo, srce se napelo... tipično balkanski.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2013, 23:12

cire nam @aco, ko je kome ženu zagledo? :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot], TefalTava i 23 gosta.