dobar je bio, namjestio je i Mirzi dvije triceAdibhf88 je napisao/la:LIvingston player of the game???? wtf?? tacno je doprinio pobjedi, da nije solirao ubaci bi tacno 4 poena.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
dominacija drugovi moji, trojke, zakucavanja, asisti, blokade, skokovi, sve 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
eh kad sam ja rekao, daj mu 25-30min i ubacivace po 20pts...i tako bi 
po meni, njegov svaki kos je bio za plovljenje u mirnim vodama, kad god su ovi mogli uhvatiti prikljucak ili napraviti seriju, on je netse tricama udaljavao od opasne zone i vazda vraca na 15 do 20 razlike...samo jos malo da popravi igru prema kosu kad ga trica ne ide i to je to!
po meni, njegov svaki kos je bio za plovljenje u mirnim vodama, kad god su ovi mogli uhvatiti prikljucak ili napraviti seriju, on je netse tricama udaljavao od opasne zone i vazda vraca na 15 do 20 razlike...samo jos malo da popravi igru prema kosu kad ga trica ne ide i to je to!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav majstor, kakva mirnoca.
Ovo mu je trebalo, vise minuta i vise samopouzdanja a sve ostalo dolazi samo po sebi.
Idemo u sljedecon preko 20, da se nastavi taj niz obaranja rekorda.
Mogao bi Mirza ucestvovati u pucanju trica, vjerujem da ne bi razocarao.
Ovo mu je trebalo, vise minuta i vise samopouzdanja a sve ostalo dolazi samo po sebi.
Idemo u sljedecon preko 20, da se nastavi taj niz obaranja rekorda.
Mogao bi Mirza ucestvovati u pucanju trica, vjerujem da ne bi razocarao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je, pozitivna stvar je da igra iznad prosjeka i ide preko 15 poena u ekipi gdje svi igraci manje vise ove sezone biljeze statistike koje su slabe tj ispod realnih ocekivanja..
Mislim da bi u ekipi kao sto je Denver za 35 minuta mogao redovno da ide preko 20 poena. U Brooklynu je vec malo teze..
Mislim da bi u ekipi kao sto je Denver za 35 minuta mogao redovno da ide preko 20 poena. U Brooklynu je vec malo teze..
Uh, evo ustao
Nešto sam teže zaspao poslije tekme, valjda od adrenalina zbog career high, ili zato što Mirza postaje jedan od najboljih igrača Nets-a, ili zato što napokon mogu pogledati utakmicu i znati da će Mirza dobiti svoje minute
Koliko sam samo ovo čekao....
Run ya all, here comes FEARZAAAAA
Edit:
Analiza za igrače na the brooklyn game:
Reggie Evans
I came, I saw, I havoc'd. (Dođoh, vidjeh, razorih) hahahaha
Run ya all, here comes FEARZAAAAA
Edit:
Analiza za igrače na the brooklyn game:
Reggie Evans
I came, I saw, I havoc'd. (Dođoh, vidjeh, razorih) hahahaha
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam gledao do 5 min do kraja tekme i više nisam mogao 
Mirza odličan, sve je bolji i bolji. Ima samopouzdanja, trener mu vjeruje i to se odmah osjeti na igri. Postizat će Mirza nekad i 30+ koševa
Mirza odličan, sve je bolji i bolji. Ima samopouzdanja, trener mu vjeruje i to se odmah osjeti na igri. Postizat će Mirza nekad i 30+ koševa
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza ponovo pokazao da je all-round igrac. Znaci sinoc je imao sve, poene, asistencije, skokove, blokadu... Potvrdjuje ono sto smo svi znali, daj mu 20-25 minuta i ubacit ce 15-20 poena. Nadam se da ce i veceras pruziti dobru partiju, ali tesko mogu do pobjede. Pacersi su ih neki dan unakazili, a ni veceras nece nesto bolje proci, ako ne zaigraju bolje.
Fakat je nevjerovatno da smo prije 2 mjeseca govorili kako je Mirza tek 13-14 igrac Netsa, a sada smo svjedoci da ga vadi iz petorke na klupu, cisto da i neko sa klupe nesto pogodi. A isto ne vidim da neko pise o trejdu
Fakat je nevjerovatno da smo prije 2 mjeseca govorili kako je Mirza tek 13-14 igrac Netsa, a sada smo svjedoci da ga vadi iz petorke na klupu, cisto da i neko sa klupe nesto pogodi. A isto ne vidim da neko pise o trejdu
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Baš me čudi pa nema centralnih pljuvača ovdje, koji i dalje tvrde da Mirza nije za NBA. 
I btw prespavao sam onu zadnju tricu njegovu samo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne znam jel ko pisao blatch je out 4 tekme , porodicni problem valjda...
Po meni najjača im je postava kad se Kirilenko vrati: Williams-Johnson-Kirilenko-Teletović-Garnett.
Mirza je sad siguran za minutažu.
Mirza je sad siguran za minutažu.
Kad nebude mu išlo javit će se nebrini kao i na Džekinoj temi*p!p!t@* je napisao/la:Baš me čudi pa nema centralnih pljuvača ovdje, koji i dalje tvrde da Mirza nije za NBA.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Mirza je dokazao da je od svih naših igrača u i košarci i u fudbalu,jedini pravi profesionalac... Sjedio je skoro godinu dana i trpio sve i svašta i trenira'o... Bez ikakvih razvlakuša po novinama... Odigrao sve utakmice na EP skoro pa čitave... I sad mu se ona dobra forma sa EP vratila u NBA... Zalužio je Mirza da se pamti kao jedan od najvećih igrača koje smo imali..
nesto mi bas naumpade sada, mirza ako ovako nastavi do kraja sezone mogao (i trebao) bi biti uzet u razmatranje za igraca koji je najvise napredovao u nba, sta vi mislite o tome? 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jel ti palo na pamet il si na fb procitao na edinovom postu komentar

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
kakve teorije zavjereultrasstyle_tz je napisao/la:jel ti palo na pamet il si na fb procitao na edinovom postu komentar![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Nikad ga niko nije ni pljuvo, svi znaju koje i šta je Mirza 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa od ove nase "nocne-raje" stvarno ga nije niko pljuvo.legenda reala je napisao/la:Nikad ga niko nije ni pljuvo, svi znaju koje i šta je Mirza
Jel nocas protiv Indiane opet ? Bice gusto
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nije, uvijek su jbavane majke trenerima,ovim što mu nisu loptu htjeli doadati tako i sl. ali Mirza se većinom podržavao, jer smo svi znali da on to može, što je u konačnici i dokazao da za njega ima mjesta u NBA
jeste večeras od 01:00 sa Indianom
jeste večeras od 01:00 sa Indianom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.