Legendarne slike
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Legendarne slike
Zlostavljanje u Abu Ghraibu
Tiananmen
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Posljednice cunamija u Indijskom oceanu (2004.):

Černobil danas:

Černobil danas:

Gol Charisteasa u finalu eura 2004

Terry nakon promasenog penala protiv Uniteda

Slavlje Guardiole nakon gola Inieste

Semih Senturk nakon gola Hrvatskoj

Jimmy u finalu eura 2004
Gdje mi Senturka stavi ovdje da se rasplacem
..
Drogba za pobjednicki penal Bayernu
.

Drogba za pobjednicki penal Bayernu

RIP CITY!
- legenda reala
- Kontakt:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Osim onog robota na Marsu od ovog ne može legendarnije,doduše s obzirom na tehnologiju danas i onda možda je ipak ovo legendarnije..

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
legenda reala je napisao/la:

Poslije gola Senturka proglašena sedmodnevna žalost u Hrvatskoj. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:

Trenutak kada su igraci Schalkea 2001 poceli vec slaviti titulu prvaka Njemacke, nakon gola Barbareza u 90 minuti protiv Bayerna.

Ali Bayern izjednacuje u sudijskoj nadoknadi preko diskutabilnog indirekta, i golom Anderssona razocarala Schalkeove navijace (medju njima i Rudi Assauer).
Koliko se sjecam te godine je Bayern igrao protiv Hamburga zadnje kolo,a Schalke protiv Unterachinga ?Goalgetter je napisao/la:
Trenutak kada su igraci Schalkea 2001 poceli vec slaviti titulu prvaka Njemacke, nakon gola Barbareza u 90 minuti protiv Bayerna.
Ali Bayern izjednacuje u sudijskoj nadoknadi preko diskutabilnog indirekta, i golom Anderssona razocarala Schalkeove navijace (medju njima i Rudi Assauer).
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je i bilo. Schalke dobio Unteraching kod kuce, a Bayern je isao u Hambrug. Barbarez zabije glavom u 90toj minuti, za 1:0, ali onda jedan igrac Hamburga vraca loptu Buttu, i Andersson iz tog indirekta zabija za 1:1.
- Consigliere
- Kontakt:
Barbarez bi bio legenda Schalkea iako nikad nije igrao za njihGoalgetter je napisao/la:Tako je i bilo. Schalke dobio Unteraching kod kuce, a Bayern je isao u Hambrug. Barbarez zabije glavom u 90toj minuti, za 1:0, ali onda jedan igrac Hamburga vraca loptu Buttu, i Andersson iz tog indirekta zabija za 1:1.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ferguson pred kraj utakmice sa Sunderlandom.

Ferguson i fanovi Manchestera nakon utakmice sa Sunderlandom.
Da vas podsjetim, iako je Man Utd. pobjedio Sunderlanda, tik što se ta utakmica završila, City je preokrenuo rezultat kod kuće i osvojio naslov Engleske Premier Lige.
Fergie time je tog puta donio slavlje plavom dijelu grada.
Vjerovatno najuzbudljivija završnica EPL-a od kad postoji ta liga

Ja te volim, volim Željo..
Tema je zanimljiva ali mi nekako nije na mjestu. Ne idu mi u isti kos slike koje su obiljezile 20 vijek ili ove sto pokazuju svu nesrecu civilizacije sa ovim sportskim... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa tema i jeste pocela kao historijska, da povezuje samo velike ljude i velike momente, a onda je neko postavio sliku Hadisa Zubanovica, pa onda neko Veleza, Amawa Osima, Slobode i ode sve u pm.
Usput postavljane slike mucenja u Afganistanu, Iraku. Gdje vec...
Ili ako je Semih Senturk i gol u produzetku historijski onda jbg
to je više provokacija, jer zna se kome to neće pasatituzlak1987 je napisao/la:Pa tema i jeste pocela kao historijska, da povezuje samo velike ljude i velike momente, a onda je neko postavio sliku Hadisa Zubanovica, pa onda neko Veleza, Amawa Osima, Slobode i ode sve u pm.

a nije historijski kad nam onaj u Zenici dade go

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- IlPrincipe
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ode tema u qrac.
Haj kad se postavi nego gol iz finala sp ili gol iz 119 min koji je komsije zavio u crno,al sad slika iz svakog nogometnog dogadjaja
Svaki sport ima legendarnih trenutaka i stavljanje njih je po meni u redu al ovo ide u pretjerivanje.

Svaki sport ima legendarnih trenutaka i stavljanje njih je po meni u redu al ovo ide u pretjerivanje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.