Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
@Consigliere, jedna utakmica PL na jednom od 3 glavna kanala u 16:00 subotom je pravilo koje vazi od ove sezone. Bile su, recimo, sad u cetvrtak dvije utakmice u tom terminu, SK i SK3, vjerovatno sto je vanredno kolo, ali subotom ide samo jedna utakmica PL od 16:00 i vrlo cesto jedna iz Championshipa na drugom kanalu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Od ove sezone samo jedna utakmica može ići na satelit u terminu subota 16:00 dok ostale moraju ići na digitalne kanale.
Digitalni kanali što se tiče sport kluba su SK4, SK5 i SK6.
Digitalni kanali što se tiče sport kluba su SK4, SK5 i SK6.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Dajte linkove ljudi 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Consigliere
- Kontakt:
Upravu si. Sad su preko sedmice bile dvije pa me nesto odvuklo na subotu.Bertrand je napisao/la:@Consigliere, jedna utakmica PL na jednom od 3 glavna kanala u 16:00 subotom je pravilo koje vazi od ove sezone. Bile su, recimo, sad u cetvrtak dvije utakmice u tom terminu, SK i SK3, vjerovatno sto je vanredno kolo, ali subotom ide samo jedna utakmica PL od 16:00 i vrlo cesto jedna iz Championshipa na drugom kanalu.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Upravo to mada kvalitet slike je dosta lošiji u odnosu na SD a da ne pričam za HD.Head je napisao/la:Ko je na Telemachu nema brige.
http://livefootball.ws/13089-manchester ... alace.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kako je bilo na BHTu ovo na Sportklubu je zlatno realno.edohz je napisao/la:Upravo to mada kvalitet slike je dosta lošiji u odnosu na SD a da ne pričam za HD.Head je napisao/la:Ko je na Telemachu nema brige.
http://livefootball.ws/13089-manchester ... alace.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ajmo edo odma u prvih 10min jedan golcic
Vidjet ćemo, igraju protiv jedne od tvrđih ekipa u ligi, tako je uvijek sa Pulisovim ekipama. Nadamo se jednom ranom golu, onda bi bilo puno više prilika za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://lag10.com/channel8" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijeti Edin...
ZamalooomandraX je napisao/la:Prijeti Edin...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Consigliere
- Kontakt:
Odlican19risha88 je napisao/la:http://lag10.com/channel8

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/143141" onclick="window.open(this.href);return false;Papastathopoulos je napisao/la:daj neko link, moze i sopcast
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vjerujem da ce konacno zabit danas - sam u napadu od prve, slab protivnik, a i vrijeme je.
Nisam gledao na boljem do sad.Consigliere je napisao/la:Odlican19risha88 je napisao/la:http://lag10.com/channel8

S jakim igracima je u sastavu, nema se sta reci. Gledam od 7. minute, pa nijednom zaprijetili nisu. I hajde onda budi pametan...
Izdržati, to je temelj vrline!
- Consigliere
- Kontakt:
Vrlo nezgodna utakmica za Edina. igra kao usamljenji napadac protiv ekipe kojoj bi ovdje bod bio cudo, i koja ce se braniti bez obzira na rezultat.
kako je los edin