Igraju protiv ekipe koju vodi najdefanzivniji trener na planeti.Consigliere je napisao/la:Vrlo nezgodna utakmica za Edina. igra kao usamljenji napadac protiv ekipe kojoj bi ovdje bod bio cudo, i koja ce se braniti bez obzira na rezultat.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ironija ili? Ako ovo stvarno mislis, onda zaista ne znam sta ti gledas, bez imalo subjektivizma ovo govorim. Ako je on los, kakvi su onda ostali? Sta treba, uzeti loptu na pola, predriblati sve i dati gol? To ti ocekujes od njega?velo60 je napisao/la:kako je los edin![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
darogeRF je napisao/la:Ironija ili? Ako ovo stvarno mislis, onda zaista ne znam sta ti gledas, bez imalo subjektivizma ovo govorim. Ako je on los, kakvi su onda ostali? Sta treba, uzeti loptu na pola, predriblati sve i dati gol? To ti ocekujes od njega?velo60 je napisao/la:kako je los edin![]()
Dzeko tanak.
Idi dijete radi zadacu, mani se gledanja utakmica, mlad si ti jos za toga.velo60 je napisao/la:darogeRF je napisao/la:Ironija ili? Ako ovo stvarno mislis, onda zaista ne znam sta ti gledas, bez imalo subjektivizma ovo govorim. Ako je on los, kakvi su onda ostali? Sta treba, uzeti loptu na pola, predriblati sve i dati gol? To ti ocekujes od njega?velo60 je napisao/la:kako je los edin![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
najlosiji je nema ga nigdje, pogledaj suareza lik sam igra, a ovaj samo ceka da ubaci loptu s 2m u gol sramotarogeRF je napisao/la:
Idi dijete radi zadacu, mani se gledanja utakmica, mlad si ti jos za toga.
Šta se pecaš bez veze, vidiš da se jučer registrovao i ovo mu je vjerovatno sedamdeseti nickrogeRF je napisao/la:Idi dijete radi zadacu, mani se gledanja utakmica, mlad si ti jos za toga.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta mislite bili Negredo do sada zakuco ?
-
- Kontakt:
dobro ti je momak rekao,Idi dijete radi zadacu, mani se gledanja utakmicavelo60 je napisao/la:kako je los edin![]()
Jadan Hart 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Losa utakmica za City.Imaju kontrolu al jednostavno nema dovoljno prostora u napadu. Ne razumijem zasto je Pelegrini krenuo sa 2 def. vezna protiv ekipe koja generalno igra defanzivan fudbal s kim god da igraju
negredo 1, a aguero 2 do sad realno...Gumenix je napisao/la:Sta mislite bili Negredo do sada zakuco ?
oni ne cekaju da ih neko pogodi u onu stvar
negredo bi do sada 2 komada lagano, aguero mozda i trivelo60 je napisao/la:negredo 1, a aguero 2 do sad realno...Gumenix je napisao/la:Sta mislite bili Negredo do sada zakuco ?
oni ne cekaju da ih neko pogodi u onu stvar
e sto me nasmija silva popravi mi dan
Vazda sam ja govorio da je mamlaz sebicni.Head je napisao/la:Kakav je debil Silva.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
on je za ekipe koja igra za napadaca, a to Siti nije
ali kako god i u ovom odnosu snaga previse je statican bez lopte..djeluje tromo i kretnja mu je losa ..vidi se da je u pitanju nizak voljni momenat.
ali kako god i u ovom odnosu snaga previse je statican bez lopte..djeluje tromo i kretnja mu je losa ..vidi se da je u pitanju nizak voljni momenat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
mirzatele je napisao/la:e sto me nasmija silva popravi mi dan

ova utakmica mi ubija svu želju da ikada opet gledam fudbal.
Izbjegavaju ga ozbiljno ovi igraci.pogotov ovaj usljo silva.primjetio et i ja a vise sam gledo na pice na stolu neg na tv
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Anoniman, aqarius, Balorda, bhfanatic14, CAGarfia, Edincapitano, galia95, General505, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, JackW, Jegres, Kaunas, Maverick, nedimmmm1337, Pensioner26, Proximic, signalidunapark, tuzlanskinacin i 140 gostiju.