Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
da hoce u januaru u asrsenal oticc volio bi vise nego sta
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Romanista10
- Kontakt:
Dzeko je igrac kojega trenutno sputava prevelika zelja da postigne gol. Jako poznat fenomen u fudbalu. Kad bi ga igraci intenzivno trazili. Kad bi odcepio npr. brz prvi gol. Mogao bi lako postic 3 gola. A odvratnijeg igraca/covjeka od Navasa vidio nisam. Pogledajte od 65 min njegovu transofrmaciju kad udje Negredo. Navas ne treba sa njim razigravat , negu mu treba dodat zicer 2,3 m od gola , kao sto je dodao Negredu 20 x puta ove sezone. ( viKK )A za SIlvu grijesite mnogi. Silva ga je bar probao proigrat najmanje 5 puta danas i uvjek ga je trazio manje vise u ove tri godine. Navas ga nije proigrao u 500 min , jednom.Babayaro je napisao/la:Pod hitno kod ocnog ili kod neurologa.Romanista10 je napisao/la:Dzeko solidan. Da su u igri Nasri i Yaya City bi vec vodio 1,2 gola razlike. Silva i Milner kao i uvjek korektni i probali su proigrat Dzeku, koji je jako dobro cuvan. Palace igra klasican bunker. Navas kao uvjek prije bi umro nego Dzeki dodao. Inace jako teska situacija za Dzeku. Uvjek su po 2,3 igraca na njemu. A njemu krvavo treba pogodak.
Budite pazljivi kad u 65 min udje Negredo umjesto Dzeke. Kako ce Navas odjednom proigrat.
Dzeko ako je pametan zne se sta mu je ciniti.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 28 dec 2013, 17:13, ukupno mijenjano 3 puta.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sto dalje od otoka...adal je napisao/la:da hoce u januaru u asrsenal oticc volio bi vise nego sta
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Kultura dijaloga se sastoji u tome da uvažiš tuđe mišljenje bez vrijeđanja, a tvoje je da mene argumentovano uvjeriš da sam nešto pogrešno rekao.bodi123 je napisao/la:Momak jesil ti retardiran il šta?
NEGREDO SE PITA LOPTAMA JER ON TO SVOJIM KRETANJEM SEBI PRAVI; ULAZI U PRAZAN PROSTOR I TRAZI LOPTU, DOK DZEKO JE STAO IZMEDJU 2 STOPERA I NIJE PRETRCO 20 M, OCAJNO.
Volim ga ko Boga, ali ovo sto pokazuje nije ni nalik jednoj svjetskoj klasi od napadaca nazalost.
Koliko se sjećam protiv ovakvog načina sistema odbrane ( čitaj:Milan) ni jedan Messi nije uspio da se pokaže i zabije, nema veze to sa trčanjem i stoperima kad uvijek dvojica-trojica motre na njega.
Vidim ja ovdje sve stručnjaci svi bi vi igrali u Manchesteru, ali ne može vama je tastura vrhunac, a Džeki titule i nagrade.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 28 dec 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Negredo ubrzo u igru, poslan je na zagrijavanje. Bice fora ako udje umjesto Dzeke i zabije 1-0.
Garcia
sta li igra 
Evo Negreda i Nasrija,vjerovatno vani idu Dzeko i Milner..

EDIT Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto sam pogrijesio u prognozama

EDIT Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto sam pogrijesio u prognozama
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 28 dec 2013, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobro, oprosti na jakim rijecima, pretjero sam.Janez je napisao/la:Kultura dijaloga se sastoji u tome da uvažiš tuđe mišljenje bez vrijeđanja, a tvoje je da mene argumentovano uvjeriš da sam nešto pogrešno rekao.bodi123 je napisao/la:Momak jesil ti retardiran il šta?
NEGREDO SE PITA LOPTAMA JER ON TO SVOJIM KRETANJEM SEBI PRAVI; ULAZI U PRAZAN PROSTOR I TRAZI LOPTU, DOK DZEKO JE STAO IZMEDJU 2 STOPERA I NIJE PRETRCO 20 M, OCAJNO.
Volim ga ko Boga, ali ovo sto pokazuje nije ni nalik jednoj svjetskoj klasi od napadaca nazalost.To što samo znaš kao i par pojedinaca na forumu vrijađati i nazivati nekog debilom, retardiranim i sl. dovoljno govori o tome i tvom nivou obrazovanja i vaspitanja.
Koliko se sjećam protiv ovakvog načina sistema odbrane ( čitaj:Milan) ni jedan Messi nije uspio da se pokaže i zabije, nema veze to sa trčanjem i stoperima kad uvijek dvojica-trojica motre na njega.
Vidim ja ovdje sve stručnjaci svi bi vi igrali u Manchesteru, ali ne može vama je tastura vrhunac, a Džeki titule i nagrade.
Dao 2 gola na Camp Nou za 5 minuta.
Dzeki svaka cast, u zivotu je uradio vise nego sto mi mozemo sanjati, ali ova sada igra je smijesna i nedorasla jednom top napadacu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
osta diamond
0/2 pogođena.Rios je napisao/la:Evo Negreda i Nasrija,vjerovatno vani idu Dzeko i Milner..![]()
Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto sam pogrijesio u prognozama![]()
Odlazi Safete.
e ako sad ne dadne otici ce u tri pi..cke materine
I tako dalje....i tako dalje 
Kao sto rekoh jako mi je drago sto sam promasioAeGon099 je napisao/la:0/2 pogođena.Rios je napisao/la:Evo Negreda i Nasrija,vjerovatno vani idu Dzeko i Milner..![]()
Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto sam pogrijesio u prognozama![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sta ce biti sa Dzekom kad bude imao 32,3 godine kad je ovako spor.. 
hajde Edine sine daj ga, sunce ti poljubim,, los je uzas je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al i ovaj Garsija je takva prevara od igraca hahaha ne zna pasa duzeg od po metra poslat
presing i daj sto prije gore na polovicu protivnika a on ondje sa stoperima kombinuje spanski tipicno, odigrava u metar dupli sa Kompanijem
presing i daj sto prije gore na polovicu protivnika a on ondje sa stoperima kombinuje spanski tipicno, odigrava u metar dupli sa Kompanijem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
da ih hoće pljusnut ovaj crystal...
- Goalgetter
- Kontakt:
Yebote dan koja prgava tekma. Dabogda izgubili.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, BelminM23, Iniesta12, KarlMarx, Markinhio, MisterGuardiola, Napapijri, napapijri1987, Pact1921, signalidunapark, Vanja8 i 94 gosta.