Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
haha, evo znaju iz fotelje da ga inavijaci ne podrzavaju na tekmi. Pokusavam da shvatim kako se dodje do tog zaključka
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Dao gol, lose odigrao
Protiv Fulhama bolje odigrao, nije dao gol
Protiv Fulhama bolje odigrao, nije dao gol
protiv ovakvog bunkera ni Ibrahimovic ne bi vise napravio. Nije ovo PES
Pazite kod gola šta radi Negredo. Čovjek je odvuko trojicu igraca i stvorio Džeki prostor, to je ono što Džeki fali i što mu je najveca mana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko sisa igru, nek je on gol zabio.
Bravo Edine, ovo ce ti dobro doci za samopouzdanje.
Bravo Edine, ovo ce ti dobro doci za samopouzdanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zar igra Negredo
Mozda debili na blue moon forumu..
Ali ovi na tribinama mu uvijek pjevaju...i to jedini igrac kojem pjevaju..pa kakav god da je..
Iako skoro nikako ne igra dao je vise golova nego citav napad chelsea,skoro
samo kad bi dobio 5tekmi u kontinuitetu od prve minute..to bi bio "onaj" edin
Ali ovi na tribinama mu uvijek pjevaju...i to jedini igrac kojem pjevaju..pa kakav god da je..
Iako skoro nikako ne igra dao je vise golova nego citav napad chelsea,skoro
samo kad bi dobio 5tekmi u kontinuitetu od prve minute..to bi bio "onaj" edin
slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose
džaba se mi ljutimo al ovaj Negredo vuče ko traktor...
Konacno da napises nesto tacno.Malo si se zaebo u zurbi da hejtas Dzeku pa ti se jezik zapetljo.Licemjeru.velo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose
1946
Head je napisao/la:Konacno da napises nesto tacno.Malo si se zaebo u zurbi da hejtas Dzeku pa ti se jezik zapetljo.Licemjeru.velo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
gol vrijedan 3 boda...bolje i ovako nego dobra igra bez gola..pelegrini gleda golove a igra ce doc' bitno je da ga je zabio napokon u prvenstvu
Hahahhaha... Zapetljao mu se jezik 
LenBias je napisao/la:Head je napisao/la:Konacno da napises nesto tacno.Malo si se zaebo u zurbi da hejtas Dzeku pa ti se jezik zapetljo.Licemjeru.velo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
koji file ti je sa sop castaBosniacum Lilium je napisao/la:ja sam snimio gol preko sopcasta, ali ne znam kako ga pretvoriti u format da mogu upload(za one koji nisu vidjeli) ne moze ni jedan program da konvertuje ono sto snimim preko sopcasta
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Što Mile Jedinak i Džeko pričaju na centru
Ode i Jedinak sa Australijom na SP 
Ajde šipu rackuvelo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji kreten. 
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Meshko91 i 45 gostiju.