Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Dobra zastava ha? Bravo dijamantu,ljiljanu itd. Nasri gypster neda lopte majki svojoj. Silva isto tako,sokiro sam se kad je Navas dodo loptu. City aka solo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
de nekaki zivotatiiDurden je napisao/la:Pazite kod gola šta radi Negredo. Čovjek je odvuko trojicu igraca i stvorio Džeki prostor, to je ono što Džeki fali i što mu je najveca mana.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Prvih 15 i zadnjih 15 minuta rastrcan , agilan , ostalo vrijeme nevidljiv, katastrofa..
Dao gol jest al igra u polju jako losa
Dao gol jest al igra u polju jako losa
Ovaj pogodak je bio 50 Dzekin za City u svim takmicenjima..Cestitke Edinu na malom jubileju 
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 28 dec 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Head je napisao/la:Konacno da napises nesto tacno.Malo si se zaebo u zurbi da hejtas Dzeku pa ti se jezik zapetljo.Licemjeru.velo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose
Inace, ako misli igrati u prvih 11 na SP mora mjenjati klub...Ova igra je u rangu Nikole Komazeca
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pise samo file... i to po izgledu onaj bijeli, kad hocu da ga otvorim moram ici open with...adal je napisao/la:koji file ti je sa sop castaBosniacum Lilium je napisao/la:ja sam snimio gol preko sopcasta, ali ne znam kako ga pretvoriti u format da mogu upload(za one koji nisu vidjeli) ne moze ni jedan program da konvertuje ono sto snimim preko sopcasta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Fin je gol dao. Mislio sam da ce poslje onakvog loseg prvog poluvremena izgubiti samopouzdanje skroz.
Jos uvjek treba da napusti City sad u Januaru. Kada se vrati Aguero = smece od minuta ce dobit i za Brazil ce nikakav bit.
Jos uvjek treba da napusti City sad u Januaru. Kada se vrati Aguero = smece od minuta ce dobit i za Brazil ce nikakav bit.
... Možda zato jer kontam engleski i čujem pjesme koje podržavaju njegov odlazak. A i to što je komentator rekao sljedeće "It is fair to say that Džeko doesn't get full support from the crowd here at the Etihad even if he may have provided the winning goal."szlaja je napisao/la:haha, evo znaju iz fotelje da ga inavijaci ne podrzavaju na tekmi. Pokusavam da shvatim kako se dodje do tog zaključka
Hoćeš da ti prevedem?
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
desnim misem na file i vidi koji jeBosniacum Lilium je napisao/la:pise samo file... i to po izgledu onaj bijeli, kad hocu da ga otvorim moram ici open with...adal je napisao/la:koji file ti je sa sop castaBosniacum Lilium je napisao/la:ja sam snimio gol preko sopcasta, ali ne znam kako ga pretvoriti u format da mogu upload(za one koji nisu vidjeli) ne moze ni jedan program da konvertuje ono sto snimim preko sopcasta
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
LenBias je napisao/la:Head je napisao/la:Konacno da napises nesto tacno.Malo si se zaebo u zurbi da hejtas Dzeku pa ti se jezik zapetljo.Licemjeru.velo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velo zavrsio forumasku karijeru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
evo me, hoces narucit neku muzicku ?ronaldo99 je napisao/la:Gdje ste sad misevi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Džeko ga zabi Palaceu, Džeko će i večeras zabiti, a vi? Uživa u životu momak, više mu ne treba. Održava formu do Brazila, ima svu moju podršku.
velo60 je napisao/la: slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose... E MOJ VELO TI ZAVRŠI NESLAVNO KO I ŠIMUNIĆ... 
Sumnjam da mu iko ovdje ne daje podršku??kvalitet je napisao/la:Džeko ga zabi Palaceu, Džeko će i večeras zabiti, a vi? Uživa u životu momak, više mu ne treba. Održava formu do Brazila, ima svu moju podršku.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Doduše Šimuniću su dohakale tri riječi, a Veli 719risha88 je napisao/la:velo60 je napisao/la: slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose... E MOJ VELO TI ZAVRŠI NESLAVNO KO I ŠIMUNIĆ...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Samo gledaju kako će blatiti Edina... jadni suHead je napisao/la:Konacno da napises nesto tacno.Malo si se zaebo u zurbi da hejtas Dzeku pa ti se jezik zapetljo.Licemjeru.velo60 je napisao/la:slabo slabo realno ono je bilo lakse promasiti nego pogoditi a ostalo jaaakoo lose
- el-fighter
- Kontakt:
Ajmo osnovat fondaciju "Pravda za Negreda" i trazit' da mu bude upisan ovaj Dzekin gol, ovako fakat nema smisla.Durden je napisao/la:Pazite kod gola šta radi Negredo. Čovjek je odvuko trojicu igraca i stvorio Džeki prostor, to je ono što Džeki fali i što mu je najveca mana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
moz ti tu kakit koliko hoces al lik je upravu.el-fighter je napisao/la:Ajmo osnovat fondaciju "Pravda za Negreda" i trazit' da mu bude upisan ovaj Dzekin gol, ovako fakat nema smisla.Durden je napisao/la:Pazite kod gola šta radi Negredo. Čovjek je odvuko trojicu igraca i stvorio Džeki prostor, to je ono što Džeki fali i što mu je najveca mana.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ya Dzeko nije nikad nikome napravio prostor, asistirao....alevkov je napisao/la:moz ti tu kakit koliko hoces al lik je upravu.el-fighter je napisao/la:Ajmo osnovat fondaciju "Pravda za Negreda" i trazit' da mu bude upisan ovaj Dzekin gol, ovako fakat nema smisla.Durden je napisao/la:Pazite kod gola šta radi Negredo. Čovjek je odvuko trojicu igraca i stvorio Džeki prostor, to je ono što Džeki fali i što mu je najveca mana.
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.