Legendarne slike
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Legendarne slike
Nije tada branio Butt, nego Matthias Schober koji je bio posudjen od strane Schalke-a HSV-u...Goalgetter je napisao/la:Tako je i bilo. Schalke dobio Unteraching kod kuce, a Bayern je isao u Hambrug. Barbarez zabije glavom u 90toj minuti, za 1:0, ali onda jedan igrac Hamburga vraca loptu Buttu, i Andersson iz tog indirekta zabija za 1:1.
Dakle igrac Schalke-a je doslovno svoje kolege i sebe kostao titule (jer ako se ne varam u Januaru bio posudjen HSV-u). Da je izbio onu loptu Schalke bi postao prvak...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Samo stavljajte objasnjenja uz slike da ne blejim k'o tele u sarena vrata.
1946
NK Zagreb - FK Famos, kvalifikaciona tekma za ulazak u prvu ligu Jugoslavije 1973. godine. Najveći fudbalski dometi FK Famosa svakako su kvalifikacije za ulazak u Prvu saveznu ligu i plasman u Polufinale kupa Jugoslavije.

Oko 50.000 navijača.

Oko 50.000 navijača.
ubistvo Franje Ferdinanda i njegove supruge Sofije. Sa dva metka ispaljena na Vidovdan 1914. Gavrilo Princip je dao uvertiru za Prvi svetski rat.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sad će 100 godina od tog događaja. Dolazi sva evropska elita u Sarajevo. Ako se ne varam sad se snima film ''Sarajevski atentat''. Legendarna slika inačeKaunas je napisao/la:ubistvo Franje Ferdinanda i njegove supruge Sofije. Sa dva metka ispaljena na Vidovdan 1914. Gavrilo Princip je dao uvertiru za Prvi svetski rat.

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
jbo nam je mater za sva vremena

Najpoznatija slika čovjeka koji je promjenio svijet, napravio ga ovakvim kakvim ga znamo. Da nije bilo njegove struje sad bi pisali u mraku
al' preko pisama 

Najpoznatija slika čovjeka koji je promjenio svijet, napravio ga ovakvim kakvim ga znamo. Da nije bilo njegove struje sad bi pisali u mraku

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Fotografija male Vijetnamke koja zahvaćena plamenom trči gola iz svog sela jedna je od najmoćnijih antiratnih poruka.fotografiju je snimio fotograf agencije Asošijeted Pres Huin Kong Ut, poznatiji kao Nik Ut. Za ovu fotku je dobio Pulicerovu Nagradu.
Semper Fidelis
- Cautinho
- Kontakt:
Papirić s pomoću kojega je Jens Lehmann na SP 2006 uspio obraniti sve penale pucane od strane Argentinaca.

Keep walking.

zatvorenik u "Abu Ghraib" zatvoru u Iraku na ispitivanju drzi u narucju i tješi svog četvorogodišnjeg sina
fotograf: Jean Marc Boulu
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 28 dec 2013, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Semper Fidelis
ovo je crtezAlcatraz je napisao/la:Sad će 100 godina od tog događaja. Dolazi sva evropska elita u Sarajevo. Ako se ne varam sad se snima film ''Sarajevski atentat''. Legendarna slika inačeKaunas je napisao/la:ubistvo Franje Ferdinanda i njegove supruge Sofije. Sa dva metka ispaljena na Vidovdan 1914. Gavrilo Princip je dao uvertiru za Prvi svetski rat.
I onda se meni moji smiju kad kazem da zelim biti novinar.
Dao bih sve da je moj potpis kraj jedne od ovih slika.Zarobiti trenutak na komadu papira je nesto neprocjenjivo.
Dao bih sve da je moj potpis kraj jedne od ovih slika.Zarobiti trenutak na komadu papira je nesto neprocjenjivo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

[img]Vhttp://www.mediaonline.ba/ckfinder/userfiles/i ... ostar4.png[/img]
Mostarski mostovi u nesretnim vremenima!
HSK Zrinjski Mostar.
@sonik me podsjeti..
Najveca posjeta na Maksimiru ikada (64.138) zabiljezena je 19.7 1973. godine. Zagreb - Osijek. Bas je Zagreb prije te utakmice svladao Famos pred 50 tisuca i usao u to "finale" protiv Osijeka. Inace, stari mi bio na utakmici
.

Najveca posjeta na Maksimiru ikada (64.138) zabiljezena je 19.7 1973. godine. Zagreb - Osijek. Bas je Zagreb prije te utakmice svladao Famos pred 50 tisuca i usao u to "finale" protiv Osijeka. Inace, stari mi bio na utakmici

RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
Tema je ekstra samo je naziv yebe. Trebalo bi biti nesto kao Trenutak u vremenu, ili nesto slicno, i da ovdje mogu sve slike iz proslosti koje su znacajne na ovaj ili onaj nacin. Naravno da je slika sa Flu Game legendarna, ali legendarna je slika i kako crni doktor spasava Kluxovca. Neki su stvarno promasili totalno, sa Abu Graibom i sl 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cudi me da jos niko nije ovo postavio (ili mozda jeste ali ja nisam vidio?)
Nasa prelijepa Zemlja (ova sitna tackica) sa udaljenosti od oko 6 milijardi kilometara
Slikano sa Voyagera 1 1990. godine, po ideji Carla Sagana koji je predlozio da okrenu kameru prema Zemlji i pokusaju je "uhvatiti".
"Na tom malenom pikselu se odigrala cijela nasa historija" - C. Sagan

Nasa prelijepa Zemlja (ova sitna tackica) sa udaljenosti od oko 6 milijardi kilometara

Slikano sa Voyagera 1 1990. godine, po ideji Carla Sagana koji je predlozio da okrenu kameru prema Zemlji i pokusaju je "uhvatiti".
"Na tom malenom pikselu se odigrala cijela nasa historija" - C. Sagan

Među najjačim i najinteresantnijim je zasigurno ! Dok ne viđoh' gore o čemu se tačno radi sestrem' kontam frajer pogrešnu sliku postavio
Beton je !

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.