It was taken in 1994 by Kevin Carter during the Sudan famine and shows a young girl dying from starvation. She is attempting to crawl to a United Nations food camp, while a vulture stands behind her waiting for her to die.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
It was taken in 1994 by Kevin Carter during the Sudan famine and shows a young girl dying from starvation. She is attempting to crawl to a United Nations food camp, while a vulture stands behind her waiting for her to die.
Na prvu izgleda ko da se neko zayebav'o sa kamerom na mobitelu ali kad skontas u sta gledas.... wow. Kako smo mali i beznacajni u p.m.Fecox je napisao/la:Među najjačim i najinteresantnijim je zasigurno ! Dok ne viđoh' gore o čemu se tačno radi sestrem' kontam frajer pogrešnu sliku postavioBeton je !
Toxicity je napisao/la:Još jedna slika koja je dobila Pulitzerovu nagradu
Urbana legenda: djevojcica ceka majku koja je u redu za vodu ili hranu, ne mogu se sad sjetiti. A lesinar je sletio trenutak prije slikanja, i odmah odletio. Naravno, logicno je pretpostaviti da se desava na slici sto je u opisu, ali nije bilo takoAjsKjub je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Još jedna slika koja je dobila Pulitzerovu nagradu
It was taken in 1994 by Kevin Carter during the Sudan famine and shows a young girl dying from starvation. She is attempting to crawl to a United Nations food camp, while a vulture stands behind her waiting for her to die.![]()
![]()
madridist je napisao/la:![]()
meni je ova najjacasonik24 je napisao/la:@Geronimo, imao sam strasne pripreme pred otvaranje![]()
Drina u ratu
I zastava koja se viori gdje se vioriti ne mozeQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Neil Armstrong 1969 - prvi covjek na mjesecu
tad je nastala njegova uzrecica ovo je mali korak za covjeka ali velik za covjecansvto
Bilo je to dobro objašnjeno na Mythbustersima pa ne bih da raspravljam o tome. Dovoljno je činjenica da su u po hladnog rata Sovjeti to priznali i podvili rep, mislim da to dovoljno govori o istinitosti tog podviga.Crank je napisao/la: I zastava koja se viori gdje se vioriti ne moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.