FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam.. Kad pročitam "FK Sarajevo bez dugova".. Isto ko da sam i ja sam bez dugova 
4.10.2009.
Ma neka mjenja ko ga hebe, ni prvi ni posljednji koji je to uradio. Grb svakog kluba se mjenjao milion puta kroz istoriju, ja bih iskreno volio da ga usminka bas onako momacki, nesto poput Arsenala. Cisto da se obiljezi jedna nova era kluba, a nista se ne bi sustinski promjeniloSta ako promjeni grb i boje kluba?!
Ebo majku Tan da je predsjednik drzave ne bi se pisalo ovoliko o njemu.Svako 2 minute novinari izbace neki clanak o njemu. 
1946
Head je napisao/la:Ebo majku Tan da je predsjednik drzave ne bi se pisalo ovoliko o njemu.Svako 2 minute novinari izbace neki clanak o njemu.
4.10.2009.
- moustapha
- Kontakt:
koalem je napisao/la:Head je napisao/la:Ebo majku Tan da je predsjednik drzave ne bi se pisalo ovoliko o njemu.Svako 2 minute novinari izbace neki clanak o njemu.Kad porastem, biću Tan.

#divovi
Bogati Malezijac izviždao svoju momčad

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobrakoalem je napisao/la:Ne znam.. Kad pročitam "FK Sarajevo bez dugova".. Isto ko da sam i ja sam bez dugova
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Od kako je Tan preuzeo Sarajevo toliko clanaka o njemu i FCS da je marketinski gledano vec iplatio pare ulozene koliko se o njemu pise
-
vincenttan
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:koalem je napisao/la:Head je napisao/la:Ebo majku Tan da je predsjednik drzave ne bi se pisalo ovoliko o njemu.Svako 2 minute novinari izbace neki clanak o njemu.Kad porastem, biću Tan.
![]()
![]()

Ozbiljno ? Jesu načuo da s Vranješem dolazi, Muslimović ?junuz23 je napisao/la:Nacuo sam da bi taj nas komplex na Butmiru trebao biti mrtva perverzija, nesto nevidjeno na ovim prostorima
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 28 dec 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
vincenttan
- Kontakt:
junuz23 je napisao/la:Nacuo sam da bi taj nas komplex na Butmiru trebao biti mrtva perverzija, nesto nevidjeno na ovim prostorima
cuo, pa vidio Re: FK Sarajevo
nikad vise insidera
- moustapha
- Kontakt:
Opstinar jedan dole i bolesnik Sarajeva mi tako rece. Uglavnom dosta je upucen u sve to, kaze da oni odavno razgovaraju u vezi tog zemljista i svega ostalog. Kako je on to shvatio, kaze nema dalje ludilo od kampa
Nisam, ali znam 100% da Rasim Kaurma stize na GrbavicuTimeLine je napisao/la:Ozbiljno ? Jesu načuo da s Vranješem dolazi, Muslimović ?junuz23 je napisao/la:Nacuo sam da bi taj nas komplex na Butmiru trebao biti mrtva perverzija, nesto nevidjeno na ovim prostorima
Ozbiljno, ko je to ?junuz23 je napisao/la:Nisam, ali znam 100% da Rasim Kaurma stize na GrbavicuTimeLine je napisao/la:Ozbiljno ? Jesu načuo da s Vranješem dolazi, Muslimović ?junuz23 je napisao/la:Nacuo sam da bi taj nas komplex na Butmiru trebao biti mrtva perverzija, nesto nevidjeno na ovim prostorima
Edit: Ja sam čuo da Vam dolazi mali Halilović iz Dinama, možda je neko više upučen ?
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Ozbiljno, ko je to ?junuz23 je napisao/la:Nisam, ali znam 100% da Rasim Kaurma stize na GrbavicuTimeLine je napisao/la:Ozbiljno ? Jesu načuo da s Vranješem dolazi, Muslimović ?junuz23 je napisao/la:Nacuo sam da bi taj nas komplex na Butmiru trebao biti mrtva perverzija, nesto nevidjeno na ovim prostorima
Edit: Ja sam čuo da Vam dolazi mali Halilović iz Dinama, možda je neko više upučen ?[/quote]
haha sta mislite kako se ovaj osjeca hehe e ovo je vec fino vidjeti hehe iz ocaja nezna sta prica hehe
Samo Sarajevo
Mazohista nevidjeni, visi ovdje danima. Popishan sjedi ispred racunara i ocekuje nove informacije da se shebe jos vise:lol: 
normalno da ce biti nesta nevidjeno, jer toga nema na ovim prostorima hahahajunuz23 je napisao/la:Nacuo sam da bi taj nas komplex na Butmiru trebao biti mrtva perverzija, nesto nevidjeno na ovim prostorima
Smijesan ovaj Tan.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 18 gostiju.