slazem se!Hasrett je napisao/la:Asmir ce izrasti u zvjezdu Engleske premier lige, za 1-2 godine on ce braniti u top 5 klubova.
To je super za BIH imamo golmana za narednih 15 godina.... Za mene je to sto je u repki i igrac BIH nesto najbolje sto je Ciro uradio.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Auh-hu-hu Jemsudin se kambek.Znaci Marinko haj ti opet vanka 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
Ps. jos samo fali sad Tarik da provuce koju suplju okok patirotizma.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To sam i uvijek cu biti a to sto ti nezelis da vidis cinjenice nije moj problem.Adinjo je napisao/la:Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
Cinjenica je da igra za Bosnu i Hercegovinu, *ebale te cinjenice viseTarik14 je napisao/la:To sam i uvijek cu biti a to sto ti nezelis da vidis cinjenice nije moj problem.Adinjo je napisao/la:Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Dovoljno je normalnim ljudima. A harishp i Tarik su prica za sebe.Adinjo je napisao/la:Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ti se celoCartman je napisao/la:Dovoljno je normalnim ljudima. A harishp i Tarik su prica za sebe.Adinjo je napisao/la:Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nego hajde mi opet ispricaj onu bajku o FA kupu koji je se igrao prije dvije godine, pa onda ipak prije ove sezone, pa onda nije bio FA Kup, nego prijateljski.harishp je napisao/la:Ti se celoCartman je napisao/la:Dovoljno je normalnim ljudima. A harishp i Tarik su prica za sebe.Adinjo je napisao/la:Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
Ps. jos samo fali sad Tarik da provuce koju suplju okok patirotizma.nejavljaj popljujes pola reprezentativaca i onda glumis nevinu fuksu.
To cemo ti za laku noc tebe jedino bajke i uspavljuju
ali kazu da ce Muratovic da pojaca tvog lava.Cuvat ce mu direke :mrgreen:I to u FA-LA kupu da se nebi gluho nebilo oborili.
Sad celu furas,gdje ti je vunena kapica
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dao je Supicu, hladno mu sjedit na klupi bez kapice.harishp je napisao/la:To cemo ti za laku noc tebe jedino bajke i uspavljujuali kazu da ce Muratovic da pojaca tvog lava.Cuvat ce mu direke :mrgreen:I to u FA-LA kupu da se nebi gluho nebilo oborili.
Supic ce subaru bolje mu stoji :mrgreen:nego daj to svom lavu i on ce se prehladiti sjedeci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tarik zvani cinjenicaTarik14 je napisao/la:To sam i uvijek cu biti a to sto ti nezelis da vidis cinjenice nije moj problem.Adinjo je napisao/la:Lik izbaran za igraca mjeseca, a nama opet nije dovoljno. Jesmo mraka Boze ti sacuvaj. E moj Begane gdje si ti dosao samo da znas.
Cinjenica, nemoj me vuci za jezik, stvarno si tvrdoglav da te Bog sacuva. Nemam zivaca da se prepirem. Tebi je laske metar u zadnjicu, nego cenat u glavu. Zato nemoj se vise javljati dok ne budes neke stvari doveo u red. Posteno??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
@Tarik
Samo bezze laprdash nesto nebil' izazvao neke polemike ... ma skontao sam ja odma tebi krivo sto nije zaigrao za tvoju Kanadu.
Samo bezze laprdash nesto nebil' izazvao neke polemike ... ma skontao sam ja odma tebi krivo sto nije zaigrao za tvoju Kanadu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Begovic je odlican golman to je po meni vec dokazao.
A ne znam sto su neki ovdje protiv njega. Zasto nebi bili kao recimo hrvati pa da ga hvalimo, oni bi vec govorili da je najbolji golman na planeti, nama je samo dobar a nekima nije ni to
A ne znam sto su neki ovdje protiv njega. Zasto nebi bili kao recimo hrvati pa da ga hvalimo, oni bi vec govorili da je najbolji golman na planeti, nama je samo dobar a nekima nije ni to
Danas je bio intervju od Begovica.
I pitaju ga jel Tarik koristi rijec "CINJENICA".
Kaze Bega. "VAZDA"
Kaze Bega. "VAZDA"
hahahasoko je napisao/la:Danas je bio intervju od Begovica.
Kaze Bega. "VAZDA"
- miralem444
- Kontakt:
asmire samo naprijed...na kraju sezone predji u neki veliki klub u engleskoj mlad si perspektivan imas svee...sto je jednom golmanu potrebno na postane vrhunski golman..samo naprijed....sad jos vise trebas zapet...sretnooo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Evo kako citam izgleda da James nece biti više prijetnja Begoviću kaka je upitanju prvi golman ports.
Naime trener totenhema H.R. će danas pokušati i definitivno dogovoriti njegov dolazak u pomenuti klub, jer ćini se kako opcija dovođenjea S.Pletikose je propala s obzirom da je on izjavio kako je voljan ostati u ruskom timu ako bude prvi golman.
Tako da bi ovaj transfer James pomogao u finansiskom smislu ports., a i u potpunosti bi odgovarao A.Begoviću
Naime trener totenhema H.R. će danas pokušati i definitivno dogovoriti njegov dolazak u pomenuti klub, jer ćini se kako opcija dovođenjea S.Pletikose je propala s obzirom da je on izjavio kako je voljan ostati u ruskom timu ako bude prvi golman.
Tako da bi ovaj transfer James pomogao u finansiskom smislu ports., a i u potpunosti bi odgovarao A.Begoviću
SAMO ŽELJO
E nek si mu rekao...miralem444 je napisao/la:asmire samo naprijed...na kraju sezone predji u neki veliki klub u engleskoj mlad si perspektivan imas svee...sto je jednom golmanu potrebno na postane vrhunski golman..samo naprijed....sad jos vise trebas zapet...sretnooo...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: CHR, Confiance, General505, Goalgetter, hurem, mavi, resko1, SanaBosna, UtdBiH21, VolimBiH96, zikerrz21 i 66 gostiju.