Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ovi majmuni sto pljuju po dzeki, neka idu pa popuse karinu igracima citija. kako vas nije stid toliko mrziti naseg igraca a dizati u nebesa ostale
vidilo se i vidi se da dzekom igra pod grcem a i kad je dao go to se vidjelo na njegovom slavlju...a DZEKO ima problem u glavi dzeko u bilo kojoj ekipi na svijetu ima mjesta ja to tvrdim i siguran sam ali pod velikim je pritiskom d amora dobru utakmicu odigrat i postici go....EDIN DZEKO u svakoj ekipi na svijetu u svakoj ligi da mu neko da prostor d ane igra pod pritiskom ce imati 20+ golova...DZEKI mozete pusiti **** svi vi koji ga pljujete mnogo toga nam je lijepa donioa donijet ce abd na prvesntvu a sada u teskim treanutcima moramo bit uz njegaronaldo99 je napisao/la:
Samo Sarajevo
DIJAMANTU!
Svaki put kad napravi grešku, čuje se kolektivno žaljenje...sanji je napisao/la:Ovaj momak je u pravu. Izgleda da su mu zvizdali danas na stadionu navijaci city-a,evo upravo citam na forumu,,i Edin je kasnije na face odnosno twitteru zahvalio na supportu ( sarkazam predpostavljam),,samo da hoce otici.
Neka zabija i neka se dobro proda u januaru... Nadam se da će se Aguero što prije vratiti.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Cuj zvizdali, majku im ...
Meni se ucinilo da se cula pjesma njegova kad je zabio.
Nek je zabio, zbog samopouzdanja.
Meni se ucinilo da se cula pjesma njegova kad je zabio.
Nek je zabio, zbog samopouzdanja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Izvadi lizalo iz usta,pa na spavanje lagano.velo60 je napisao/la:evo gledam pellegrini hvali negreda i turea a dzeku ne pominje to znaci da ovaj ide na posudbu u QPR
A sutra ces dobiti nesto drugo da se zabavis sa ustima,da ne bi dzaba glabao u prazno
ti ces dobiti dzekino lizalo jer ti je ocito to zivotni sandentist je napisao/la:Izvadi lizalo iz usta,pa na spavanje lagano.velo60 je napisao/la:evo gledam pellegrini hvali negreda i turea a dzeku ne pominje to znaci da ovaj ide na posudbu u QPR
A sutra ces dobiti nesto drugo da se zabavis sa ustima,da ne bi dzaba glabao u prazno
TAKO JE MAJSTORE. DIJAMANTE hebi majku svim ovim supcima sto pljuju po tebi i svemu sto je BOSANSKOBH430 je napisao/la:ovi majmuni sto pljuju po dzeki, neka idu pa popuse karinu igracima citija. kako vas nije stid toliko mrziti naseg igraca a dizati u nebesa ostale
Čestitke na pogotku !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovdje sve goli psiholozi i vrsni poznavaoci napadacke igre..
Ne znam samo kako to da je samo Dzeko bio juce u grcu, meni je citava ekipa izgledala nervozno jer su morali dobiti unaprijed dobijeno a to nikad nije bilo lako (Kaunas npr)..
Dzeko odigrao koliko je morao kao i svi ostali, u ovo doba sezone se samo bodovi broje a umjetnicki dojam ostaje po strani (Man Utd juce, Chelsea neki dan..).
Dzeko NE MORA ici iz Cityja, on ce do kraja sezone skupiti 25 tekmi od prve minute i uz to jos 20-ak s klupe sto je sasvim pristojna cifra za napadaca na ovom nivou. Eh sad je do njega sta ce u tim tekmama napraviti..
A njemu ni Aguero ni Jovetic nisu konkurencija jer su to skroz drugi tipovi igraca, njemu je jedina prava konkurencija Negredo.
Ne znam samo kako to da je samo Dzeko bio juce u grcu, meni je citava ekipa izgledala nervozno jer su morali dobiti unaprijed dobijeno a to nikad nije bilo lako (Kaunas npr)..
Dzeko odigrao koliko je morao kao i svi ostali, u ovo doba sezone se samo bodovi broje a umjetnicki dojam ostaje po strani (Man Utd juce, Chelsea neki dan..).
Dzeko NE MORA ici iz Cityja, on ce do kraja sezone skupiti 25 tekmi od prve minute i uz to jos 20-ak s klupe sto je sasvim pristojna cifra za napadaca na ovom nivou. Eh sad je do njega sta ce u tim tekmama napraviti..
A njemu ni Aguero ni Jovetic nisu konkurencija jer su to skroz drugi tipovi igraca, njemu je jedina prava konkurencija Negredo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poklon torta za 50-i gol u dresu Citya.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
25 tekmi ce skupiti? Protiv Cristal Palace, Norwich, Leicester itd.. I to biti dovoljno da udje u formu pred SP?Honorar je napisao/la: Dzeko NE MORA ici iz Cityja, on ce do kraja sezone skupiti 25 tekmi od prve minute i uz to jos 20-ak s klupe sto je sasvim pristojna cifra za napadaca na ovom nivou. Eh sad je do njega sta ce u tim tekmama napraviti..
Nije igrao protiv Manchester Uniteda, Arsenala, Liverpoola, Chelsea, Tottenham... Sve je presjedio na klupi protiv velikih protivnika, i to je razlog da ostane u Cityu? Vidi se jasno da NIJE prvi izbor, niti ce vise i biti, Negredo i Aguero ce imati prednost pred njim, a i ako vec jedan od njih fali, radije ce Pellegrini igrati 4-5-1 bez Dzeke protiv velikih ekipa, jer je prevelik rizik da zakaze.
Pa nije ni u Njemackoj svaki vikend igr'o protiv Bayerna i Borusije..
Pa hajmo realno, ko bi ga od "top-ekipa" uzeo ?Goalgetter je napisao/la:25 tekmi ce skupiti? Protiv Cristal Palace, Norwich, Leicester itd.. I to biti dovoljno da udje u formu pred SP?Honorar je napisao/la: Dzeko NE MORA ici iz Cityja, on ce do kraja sezone skupiti 25 tekmi od prve minute i uz to jos 20-ak s klupe sto je sasvim pristojna cifra za napadaca na ovom nivou. Eh sad je do njega sta ce u tim tekmama napraviti..
Nije igrao protiv Manchester Uniteda, Arsenala, Liverpoola, Chelsea, Tottenham... Sve je presjedio na klupi protiv velikih protivnika, i to je razlog da ostane u Cityu? Vidi se jasno da NIJE prvi izbor, niti ce vise i biti, Negredo i Aguero ce imati prednost pred njim, a i ako vec jedan od njih fali, radije ce Pellegrini igrati 4-5-1 bez Dzeke protiv velikih ekipa, jer je prevelik rizik da zakaze.
U Njemackoj vazda se spominjao BVB, da bude zamjena za Lewy-a, al Dortmund ce se prije okrenut Ramos-u, Volland-u ( u tom slucaju Aubemeyang u spic) i Mitrouglom iz Grcke, nego Edinu.
Edin Dzeko ce u martu napuniti 28g najbolje godine za jednog nogometasa ali kako se vuce trenutno na terenu kao da je vec prukucao 34,5 ili je prezadovoljan sa onim sto je ucinio do 28g pa ono igra kako kazu.. ne bih o tome da je novac udario u glavu.
Samo me zanima kakav ce biti u 30tim + dali ce uopste biti aktivan nogometas ?
Promjenio je svoj pristup.Gumenix je napisao/la:Edin Dzeko ce u martu napuniti 28g najbolje godine za jednog nogometasa ali kako se vuce trenutno na terenu kao da je vec prukucao 34,5 ili je prezadovoljan sa onim sto je ucinio do 28g pa ono igra kako kazu.. ne bih o tome da je novac udario u glavu.
U Wolfsburgu je mora trcat vazda, presing vrsit itd. Sada od toga vise nista nema.
Negredo igra, jer se vise bori, jer je brzi i osvaja lopte.
Edin ima / (imao je) potencijala da bude world class napadac, ali od toga je sada daleko udaljen. Steta.
- Romanista10
- Kontakt:
Sve si u pravu vidi se da poznajes materiju. Mada meni je sve to bilo jasno poslije 10-tak utakmica. Ali Dzeko jednostavno mora poceti sljedecu ligasku protiv Swansea. Neka mu Negredo pocne kup protiv Blackburna. Neka "nagradi" Dzeku za odlucujuci gol, kao sto je nagradjivao Negreda i davao mu niz startova. Mada i ti i ja znamo da je to 20 %. Neka izvrsi **** pritisak na trenera ionako nema Kuna, Jovetica. I jos je odlucio utakmicu. Sad ili nikad. ( kakvi crni karling i ef-ej kupovi + fenjarsi iz PL i to kad su drugi povrjedjeni ). I onda se nadje neki maher i izjavi 25 utakmica i nije ni u njemackoj igro samo protiv Bayerna i BVB.Goalgetter je napisao/la:25 tekmi ce skupiti? Protiv Cristal Palace, Norwich, Leicester itd.. I to biti dovoljno da udje u formu pred SP?Honorar je napisao/la: Dzeko NE MORA ici iz Cityja, on ce do kraja sezone skupiti 25 tekmi od prve minute i uz to jos 20-ak s klupe sto je sasvim pristojna cifra za napadaca na ovom nivou. Eh sad je do njega sta ce u tim tekmama napraviti..
Pa Dzeko bi u sadasnjem Chelsea ili Arsenalu da predje u januaru covjek bi im bukvalno donio titulu, i jos bi ga navijaci obozavali. Pa Torres, Eto i Ba zajedno nisu dali 5 ligaskih golova. Giroud nije bolji od Dzeke, samo je u " trenutno" boljoj formi zbog igranja non stop. U svakom slucaju bi profitirao, pa cak i kao zamjena u Chelsea, Arsenalu. Da ode januara o Wolfsburg za 6 mjeseci bio bi u tri puta boljoj formi nego ce bit ovako da igra karling kupove. Samo to pojedini "genijalci" ne kontaju izgleda. Ako ne. Onda zna se. Na ljeto Roma ili moj favorit Milan. Imam osjecaj da ce ipak biti Milan ali na ljeto. http://sportsport.ba/ino_fudbal/balotel ... eko/121213" onclick="window.open(this.href);return false;
Zato nek Dzeko skupo proda svoju kozu, zahtjeva utakmice. Igrat ce on kupove i ako ne ode 20 dana igrat golfa jer nemaju drugog. Gudettiju dogovorili posudbu u Betis 6 mjeseci. Ceka se jan, da je ovjere.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 29 dec 2013, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea ce se drugom Kalibru okrenut, poput Falcao-a, a Milan nema para za njega.Romanista10 je napisao/la:Sve si u pravu vidi se da poznajes materiju. Mada meni je sve to bilo jasno poslije 10-tak utakmica. Ali Dzeko jednostavno mora poceti sljedecu ligasku protiv Swansea. Neka mu Negredo pocne kup protiv Blackburna. Neka "nagradi" Dzeku za odlucujuci gol, kao sto je nagradjivao Negreda i davao mu niz startova. Mada i ti i ja znamo da je to 20 %. Neka izvrsi **** pritisak na trenera ionako nema Kuna, Jovetica. I jos je odlucio utakmicu. Sad ili nikad.Goalgetter je napisao/la:25 tekmi ce skupiti? Protiv Cristal Palace, Norwich, Leicester itd.. I to biti dovoljno da udje u formu pred SP?Honorar je napisao/la: Dzeko NE MORA ici iz Cityja, on ce do kraja sezone skupiti 25 tekmi od prve minute i uz to jos 20-ak s klupe sto je sasvim pristojna cifra za napadaca na ovom nivou. Eh sad je do njega sta ce u tim tekmama napraviti..
Pa Dzeko bi u sadasnjem Chelsea ili Arsenalu da predje u januaru covjek bi im bukvalno donio titulu, i jos bi ga navijaci obozavali. Pa Torres, Eto i Ba zajedno nisu dali 5 ligaskih golova. Giroud nije bolji od Dzeke, samo je u " trenutno" boljoj formi zbog igranja non stop. U svakom slucaju bi profitirao, pa cak i kao zamjena u Chelsea, Arsenalu.
A na ljeto Roma ili moj favorit Milan. http://sportsport.ba/ino_fudbal/balotel ... eko/121213" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino Roma, ali pitanje je, jel Dzeko spreman odustat od puno puno puno novaca...
- Romanista10
- Kontakt:
E vidis da znas. Upravu si Chelsea na ljeto kupuje Falcao-a ili Costu. Arsenal vjerovatno Benzemu, Ba.Volvic je napisao/la:
Chelsea ce se drugom Kalibru okrenut, poput Falcao-a, a Milan nema para za njega.
Jedino Roma, ali pitanje je, jel Dzeko spreman odustat od puno puno puno novaca...
Ali u svakom slucaju bolje mu je bit do ljeta u Arsenalu ili Chelsea-u nego u sadasnjem City-u. Dosta vise mr. nice guy. Svi su **** mater osim Dzeke. Tevez, Balotelli, Adebayor jedino Dzeko trpi.
Trenutno korisnika/ca: 231983, CHR, denza, Edincapitano, Goalgetter, jasmin10, mavi, Proximic i 57 gostiju.