FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Druženje fudbalera, košarkaša i rukometaša u bordo kućici
Fudbaleri Sarajeva, te košarkaši i rukometaši Bosne, večeras su se u bordo kućici družili s posjetiocima ''Sarajevo Holiday Marketa''.
Fudbaleri Sarajeva, te košarkaši i rukometaši Bosne, večeras su se u bordo kućici družili s posjetiocima ''Sarajevo Holiday Marketa''.
-
- Kontakt:
kad se puno prica i pri tome izkazuje ljubomora znaj te da vrijedite tako se i ja ovih dana osjecam kad vidim koliko ove male strunfete vise kod nas na forumu bordo braco pustite ih da crknu od muke
Iskreno mislim, ne samo da mu je krivo, nego da se jede od muke kao i vi svi ostali. Sve je radio da ovako nesto napravi u zeljeznicaru ali nije mu poslo za rukom. On kao jako inteligantan covjek vrlo dobro zna sta je privatni kapital u klubovima i koje su to prednosti, medjutim mene to uopste ne interesuje,to je njegova stvar. Ja ga posmatram kao fudbalskog autoriteta i kao kljucnog kovjeka u nasem savezu. Nikad mi nebi palo na pamet da ga uvrijedimNego sam odgovorio na njegov pokusaj prikazivanja Ivice kao nekog kome svaki uspjeh Sarajeva smeta i eto kako je Ivici krivo u vezi ovoga
- SarajlijaTM
Junuze poceo si srat ko foka, mani se ivice i slicnih legendi, sto nasih, sto vasih, svi oni su galaksijama ispred takvih, ograničenih.
Pisi lijepo zelje i pozdrave utrpanom, zivi svoj svjet do celika.
Hajde ne vuci vise za jezik ziv bio.
Nit imas pojma niti smisla, samo bezze tastaturu trosis
stigao jutros u sarajevo

sve ces znati vecerasHead je napisao/la:Laz
A sta ti predstavljas, advokata fudbalskih legendi? Procitaj dobro sta sam napisao i sta mi smeta pa onda komentarisi, nije dovoljno da procitas samo ...''Ivica Osim''... pa pocnes filozofirati. I nije se to odnosilo samo i iskljucivo na njega, nego na NFSBIH uopsteSarajlijaTM je napisao/la:Junuze poceo si srat ko foka, mani se ivice i slicnih legendi, sto nasih, sto vasih, svi oni su galaksijama ispred takvih, ograničenih.
photoshopvelo60 je napisao/la:stigao jutros u sarajevo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
http://www.google.ba/imgres?um=1&sa=N&h ... 24&bih=629" onclick="window.open(this.href);return false;velo60 je napisao/la:stigao jutros u sarajevo
2.1.2013

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koji je tebi **** ba?velo60 je napisao/la:sve ces znati vecerasHead je napisao/la:Laz
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Boze dragi, pa covjece jel ti razumijes da sa svakim svojim postom mozes navuci najmanje jos jednog koji ce poceti siriti dezinformacije a taj isto tako navuci nekog drugogo i sta dobijamo? Samo zato sto si na forumu ne mozes bolan pisati tek tako. Evo hajde molim te navedi mi sta je to Ivica do sada uradio da u Zelju dovede strani kapital? Kako mozete tako olahko iznosit price, mene bi bilo strah Boga bolan daj malo uozbilji se.junuz23 je napisao/la:Iskreno mislim, ne samo da mu je krivo, nego da se jede od muke kao i vi svi ostali. Sve je radio da ovako nesto napravi u zeljeznicaru ali nije mu poslo za rukom. On kao jako inteligantan covjek vrlo dobro zna sta je privatni kapital u klubovima i koje su to prednosti, medjutim mene to uopste ne interesuje,to je njegova stvar. Ja ga posmatram kao fudbalskog autoriteta i kao kljucnog kovjeka u nasem savezu. Nikad mi nebi palo na pamet da ga uvrijedimNego sam odgovorio na njegov pokusaj prikazivanja Ivice kao nekog kome svaki uspjeh Sarajeva smeta i eto kako je Ivici krivo u vezi ovoga
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne volim baš FKS, ali ovo je ogromna stvar, kako za taj klub, tako i za bosanskohercegovački nogomet u cjelini.
Imate osigurano financiranje, u planu je akademija koja bi trebala biti oslonac za stvaranje jakog kluba u budućnosti, a starta se praktički s nule (mislim da rješavanje dugova). Samo se u klub trebaju postaviti pravi ljudi na prava mjesta i moguće je jako brzo ostvariti rezultate kao recimo Rijeka, najbliži sličan primjer - preuzeo ih milijarder (razlika između njega i Tana je razumijevanje nogometa
), stavio svoje ljude i od najneefikasnije momčadi u povijesti HNL-a i spašavanja od ispadanja u zadnjem kolu doveo je klub do gaženja Stuttgarta i igranja europske jeseni svega 15 mjeseci nakon toga.
Jedinom greškom smatram dovođenje Jarnija za trenera, zanima me odakle se istog izvuklo.
Imate osigurano financiranje, u planu je akademija koja bi trebala biti oslonac za stvaranje jakog kluba u budućnosti, a starta se praktički s nule (mislim da rješavanje dugova). Samo se u klub trebaju postaviti pravi ljudi na prava mjesta i moguće je jako brzo ostvariti rezultate kao recimo Rijeka, najbliži sličan primjer - preuzeo ih milijarder (razlika između njega i Tana je razumijevanje nogometa

Jedinom greškom smatram dovođenje Jarnija za trenera, zanima me odakle se istog izvuklo.

Hayley <3
nije da ga furam,al Steva fakat na ovoj fotki isto koda parking naplaćuje,taj styling

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Netocan navod, Rijeka je ispala, al' se Dugopolje nije zeljelo takmiciti, moze Rijeku kupiti ko god hoce, al' prvak Hrvatske nikada biti nece, vjeruj. Sto se tice Jarnija on je trener koji afirmira, Radosevic, vukusic i sada pola tima je njegov rukopis, nije radio u seniorskim klubovima iz razloga sto je igrao futsal, to je cinjenica, ucenik Sergija Kresica ne moze biti los izbor.badblueboylivno je napisao/la:Ne volim baš FKS, ali ovo je ogromna stvar, kako za taj klub, tako i za bosanskohercegovački nogomet u cjelini.
Imate osigurano financiranje, u planu je akademija koja bi trebala biti oslonac za stvaranje jakog kluba u budućnosti, a starta se praktički s nule (mislim da rješavanje dugova). Samo se u klub trebaju postaviti pravi ljudi na prava mjesta i moguće je jako brzo ostvariti rezultate kao recimo Rijeka, najbliži sličan primjer - preuzeo ih milijarder (razlika između njega i Tana je razumijevanje nogometa), stavio svoje ljude i od najneefikasnije momčadi u povijesti HNL-a i spašavanja od ispadanja u zadnjem kolu doveo je klub do gaženja Stuttgarta i igranja europske jeseni svega 15 mjeseci nakon toga.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
http://****/drugi-pisu/gotovo-j ... e-uspjelo/" onclick="window.open(this.href);return false; (sport.ba) Sammir...sto se nebi probalo ovog tipa uzeti na pozajmicu. Pa makar dernecio po Sarajevu svaku vece bio bi od velike koristi sigurno.
budzak je napisao/la:http://****/drugi-pisu/gotovo-je-zauvijek-kako-je-sammiru-ovo-uopce-uspjelo/ (sport.ba) Sammir...sto se nebi probalo ovog tipa uzeti na pozajmicu. Pa makar dernecio po Sarajevu svaku vece bio bi od velike koristi sigurno.
Dobar igrac,treba ga kontaktirati,stim da je u frci ko zna mozda bi i prihvatio ponudu.Pojacanja treba ocekivati tek tamo od 5 januara, kako rece Ibrakovic.Navodno vec su obavljeni razgovori sa 2-3 igraca,ali se ceka da prodju praznici.

- MaiBlajdri
- Kontakt:
Nema pozajmice za Sammira, on je do ljeta u Dinamu, ponudite mu 50000€ kao sto je on za Saida, zahebavam se , niste konkurenti za ovaj posao.budzak je napisao/la:http://****/drugi-pisu/gotovo-je-zauvijek-kako-je-sammiru-ovo-uopce-uspjelo/ (sport.ba) Sammir...sto se nebi probalo ovog tipa uzeti na pozajmicu. Pa makar dernecio po Sarajevu svaku vece bio bi od velike koristi sigurno.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
Ja sam negdje citao,da je on sa Dinamom raskinuo ugovor.