Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma produžuje sigurno ba. Riješit se šljamova u liku khedire i benzeme, dovest napadača i to je to.
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:ma produžuje sigurno ba. Riješit se šljamova u liku khedire i benzeme, dovest napadača i to je to.
Cuj rijesiti se khedire,pravicu se da ovo nisam vidio.
A sto se tice benza nije neki extra napadac,al je jedini napadac koji ce igrati ulogu kakva je potrebna realu,pomirite se s tom cinjenicom da real ne moze imati napadaca kao sto je suarez,falcao,cavani i sl. dok ima ronalda u timu.
Benz vise igra playmakera i laznu devetku nego sto je napadac,svatite da 90% napada i akcija ide na ronalda,i na to da on zavrsi i benz je jedini napadac koji se nece buniti za to
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ma vide oni to sve samo se namjerno prave slijepi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dialogue CR7 - Collina on stage in Dubai.CR7:"You never talked to me when you were ref".Collina:"You were too young for me caring about you"
Malo Kolina ritira.
Malo Kolina ritira.

khedira apsolutni višak u ekipi real madrida, i igrač koji nema jasnu ulogu. Rekao sam da je dobro došlo što odsustvuje sa terena, što se na kraju pokazalo tačnim.suhi je napisao/la:
A sto se tice benza nije neki extra napadac,al je jedini napadac koji ce igrati ulogu kakva je potrebna realu,pomirite se s tom cinjenicom da real ne moze imati napadaca kao sto je suarez,falcao,cavani i sl. dok ima ronalda u timu.
Benz vise igra playmakera i laznu devetku nego sto je napadac,svatite da 90% napada i akcija ide na ronalda,i na to da on zavrsi i benz je jedini napadac koji se nece buniti za to
Razumijem ja o čemu ti govoriš, ali benzema na terenu ne čini apsolutno ništa. Možeš ti do prekosutra govoriti da je njegova uloga lažna devetka kada on niti igra lažnu devetku, niti klasičnog napadača. I mislim da bi suarez ovoj ekipi legao kao budali šamar, ne budi smiješan.
naprijed rejal
Suarez bi i Barci valjao ali tesko da ce on mjenjati boju dresova.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sveti je napisao/la:khedira apsolutni višak u ekipi real madrida, i igrač koji nema jasnu ulogu. Rekao sam da je dobro došlo što odsustvuje sa terena, što se na kraju pokazalo tačnim.suhi je napisao/la:
Razumijem ja o čemu ti govoriš, ali benzema na terenu ne čini apsolutno ništa. Možeš ti do prekosutra govoriti da je njegova uloga lažna devetka kada on niti igra lažnu devetku, niti klasičnog napadača. I mislim da bi suarez ovoj ekipi legao kao budali šamar, ne budi smiješan.
Taj "visak" u ekipi reala je bio kljucni igrac u 3 sezone predhodne i nezamjenjiv igrac,kako u realu tako i u reprezentaciji njemacke ( vjerovatno si bolji strucnjak od moua i leva )
Da se nije ozlijedio luka i sad sjedio na klupi.
Khedira je radnik,kakvog real nije imao jos od makelelea ,igrac koji je odigrao evropsko prvenstvo (6-7 utakmica )bez prekrsaja ? ti govoris da je visak ?
Podsjecas me na one sto na fb,na pocetku sezone govorili da treba izbaciti Khediru ,a staviti isca umjesto njega,dok je jos ozil bio tu.
A sto se tice suareza ili bilo kog u njegovom rangu. De mi reci sto Bale ne igra na istom nivou ko u Totenhemu ? postedi me price o ozlijedama.
Zato sto mora stimati sve ronaldu,mora igrati za njega,nema slobode da suta 10 puta na utakmici,nema slobode da izvodi slobodnjake,nema slobode da svaka lopta ide na njega .
Villas Boas je neki dan izjavio da Bale igra bolje kad nema ronalda,i to su cinjenice i tako ce uvijek biti.
Ne mozes u timu imati 3 igraca koja hoce da budu glavni na terenu i da sve ide njima.
Real ima 2 ,i jedan mora patiti,u ovom slucaju to je bale ,i trebace jos dosta da se on pravo uklopi.
Vi hocete da Ronaldo zabija 100 golova po sezoni,a da i benzema zabije jos 50 ? gdje logika ?
Benz u 20 uktamica ima 10 golova i 8 asis iz 2 suta po utakmicu u prosjeku,mislis da ce suarez imati 2 suta ?
A benz radi puno vise na terenu od toga sto ti mislis,izvlaci se lijevo desno,najvise na sredinu jer je isco nesposoban playmaker jos uvijek koji samo protiv xative moze kreirati bilo kakve sanse.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ti si očigledno mnogo zahlupan momak koji zastupa mišljenja bez relevantnih argumenata. Khedira ključni igrač? Pa da li si ti normalan? jedan modrić koji je polivalentan igrač, igra na njegovoj poziciji i ukrade više lopti od tog panja koji malo malo pa zaboravi da je box to box igrač i trči u napad da postigne pogodak, a sjeti se koliko je samo zicera promašio. Tri sezone naš ključni igrač je RONALDO i niko više, čovjek koji svojim golovima vuče ekipu i kada igraju za qrac, a poslije njega niko drugi do Xabi. A kad sam već pomenuo njega ne trebam ni reći da zapravo upravo on odrađuje i prljavi dio posla i vuče svaki napad. Khedira je višak, i svako iole ozbiljan to vidi.
Bejlovu situaciju je bespotrebno komentarisati s obzirom da je već sve poznato, a reći da Suarez ne bi dobro došao a da je Benzema prikladniji te isključuje iz svake ozbiljne diskusije.
Bejlovu situaciju je bespotrebno komentarisati s obzirom da je već sve poznato, a reći da Suarez ne bi dobro došao a da je Benzema prikladniji te isključuje iz svake ozbiljne diskusije.
naprijed rejal
Tvoja mozak izgleda ozbiljno ne shvata neke cinjenice.
Luka je poceo da igra "dobro" od ove sezone ,bio je nevidljiv i imao formu ko morata.
Khedira je takticki podkovan igrac,i bio je standardan cijelo vrijeme,iako je uvijek imao konkurenciju,cak i ove sezone ,luka je bio treci pik ,isco je sjedio na klupi i karlo je igrao klasicnu 4 3 3 formaciju.
"malo malo pa zaboravi da je box to box igrač i trči u napad da postigne pogodak" ? sta je pisac htio reci ?
Guglaj sta znaci box to box ,apsolutno kontradiktorno tvojoj izjavi.
znam ja da je samke promasio dosta zicera,al to njegova funkcija nije da zabija golove,al njegova sposobnost da moze trcati 90min mu daje tu mogucnost da se ubaciva u napad,i on to ne radi svojevoljno nego takticki,to je radio kod moua ,radi kod leva ,i kod karla .
Kljucni igrac sam mislio po tome da je bio konstatan igrac,nije sjedio na klupi svako drugu tekmu,ko lukica.
A sto se tice suareza,sto se mene tice mogu dovesti i mesija ,al ti i ostali ocigledno ne mozete svatiti da to ne moze funkcionisati,ne mozes imati 3 SOLISTE u napadu ,gdje svako hoce da zabije gol,to ne funkcionise ni u jednom timu,pogotovo ne u realu .
Realu trebaju timski igraci ,isto kao sto barca ima za mesija. Ides logikom istom ko i Perez zadnjih 10 godina,potrosi 200-300M po sezoni i bice trofeja,bice al ona 2 prije pocetka sezone na bernabeu i audi kup
Luka je poceo da igra "dobro" od ove sezone ,bio je nevidljiv i imao formu ko morata.
Khedira je takticki podkovan igrac,i bio je standardan cijelo vrijeme,iako je uvijek imao konkurenciju,cak i ove sezone ,luka je bio treci pik ,isco je sjedio na klupi i karlo je igrao klasicnu 4 3 3 formaciju.
"malo malo pa zaboravi da je box to box igrač i trči u napad da postigne pogodak" ? sta je pisac htio reci ?
Guglaj sta znaci box to box ,apsolutno kontradiktorno tvojoj izjavi.
znam ja da je samke promasio dosta zicera,al to njegova funkcija nije da zabija golove,al njegova sposobnost da moze trcati 90min mu daje tu mogucnost da se ubaciva u napad,i on to ne radi svojevoljno nego takticki,to je radio kod moua ,radi kod leva ,i kod karla .
Kljucni igrac sam mislio po tome da je bio konstatan igrac,nije sjedio na klupi svako drugu tekmu,ko lukica.
A sto se tice suareza,sto se mene tice mogu dovesti i mesija ,al ti i ostali ocigledno ne mozete svatiti da to ne moze funkcionisati,ne mozes imati 3 SOLISTE u napadu ,gdje svako hoce da zabije gol,to ne funkcionise ni u jednom timu,pogotovo ne u realu .
Realu trebaju timski igraci ,isto kao sto barca ima za mesija. Ides logikom istom ko i Perez zadnjih 10 godina,potrosi 200-300M po sezoni i bice trofeja,bice al ona 2 prije pocetka sezone na bernabeu i audi kup

Pa ima on vrlo bitnu ulogu koju ti, nažalost, nisi sposoban primijetiti. Naravno, svaka činjenica koja se iznese s tvoje strane bude oborena argumentima tipa "Vi mislite da je dobar zato to ga Mourinho, Low i Ancelotti guraju u prvu postavu, VI MORATE NAPRAVITI SVOJE MIŠLJENJE", tako da nema smisla se raspravljati s tobom.Sveti je napisao/la: khedira apsolutni višak u ekipi real madrida, i igrač koji nema jasnu ulogu. Rekao sam da je dobro došlo što odsustvuje sa terena, što se na kraju pokazalo tačnim.
Suarez bi ovoj ekipi legao kao budali šamar da shvatimo da nam zapravo ne bi legao, obzirom da glavnu ulogu u vrhu napada ne igra napadač nego Cristiano Ronaldo, i on bi se u Madridu snašao kao recimo Ibrahimović u Barceloni.
Suhi fakat ne znam koje si ti utakmice gledao pa tvrdiš da je Khedira taktički potkovan igrač s obzirom da je panj sa loptom a o postavljanju da ne govorim a kamoli o uzimanju lopte sto je i njegova glavna funkcija.
Suarez u Liverpoolu nije podređen ekipi? Pobogu. Eto neka nam benza, igrača koji ne zna da igra napadača a igra na poziciji lažne devetke koju rakije ne zna da obnaša. Svašta
Namiks ne trudi se, tebe sam davno isključio iz dijaloga.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Suarez u Liverpoolu nije podređen ekipi? Pobogu. Eto neka nam benza, igrača koji ne zna da igra napadača a igra na poziciji lažne devetke koju rakije ne zna da obnaša. Svašta
naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
A ti si kao sposoban primetiti? Čovek samo trči, nema tehnike, ma nema ništa drugo i ti si kao njegovu trku primetio? Mi više imamo sad oduzeti lopti nego s njim, jer on je igrač koji trči, a ništa ne radi, nema ukradenih lopti, pasovi mu baš nisu nešto. Veću kooristi imamo od Jose Rodrigueza, nego od Khedire.Arbeloa17 je napisao/la:Pa ima on vrlo bitnu ulogu koju ti, nažalost, nisi sposoban primijetiti. Naravno, svaka činjenica koja se iznese s tvoje strane bude oborena argumentima tipa "Vi mislite da je dobar zato to ga Mourinho, Low i Ancelotti guraju u prvu postavu, VI MORATE NAPRAVITI SVOJE MIŠLJENJE", tako da nema smisla se raspravljati s tobom.
Suarez bi ovoj ekipi legao kao budali šamar da shvatimo da nam zapravo ne bi legao, obzirom da glavnu ulogu u vrhu napada ne igra napadač nego Cristiano Ronaldo, i on bi se u Madridu snašao kao recimo Ibrahimović u Barceloni.
Za Suareza se slažem, to je glupost, pa nije manager, pa da se sve uklopi. Pobili bi s na terenu ko će ošutat slobodni, ko će ovo, ko će ono. A sva tri igrača su sebična (Bale, Ronaldo i Suarez). Taj trio ne može funkcionisati, ne bi bilo hemije.
Normalno da si me isključio, jer zadnji put si argumentirao svoj stav tvrdnjom kako ja nemam svoje mišljenje jer se ono nimalo ne kosi sa mišljenjima svjetskih stručnjaka.Sveti je napisao/la:
Real Madrid C.F.
Kao po običaju izvrces ono sto sam rekao, ali svakako se ničem ozbiljnijem od tebe i nisam nadao.
naprijed rejal
Eto ja ne znam,ne zna Joachim Löw ,ne zna Carlo ancelotti,ne zna José Mourinho (u cijim je timovima standardan),vjerovatno ni united koji je slao ponudu od 40M ,al zato zna Sveti da on pojma nema. Haj zdravo,kraj rasprave
Samo da pohvalim kosarkase pocjepase cigane iz katalonije za nastavak serije,sad je 25-0.
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Pridružujem se pohvalama 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
The club turned down the offer and that was it,' Khedira told a press conference in Munich for the German national team.
'We didn’t really have the chance to discuss it. I had a longer chat with Carlo Ancelotti a few weeks ago and it was relatively clear to me that I’d stay at Real.
'We (players) don't have any influence in the high transfer fees. Real refused the offer of Manchester United and I'm happy with that.'
Toliko o tome da pratiš i poznaješ klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.