Safet Sušić - Pape

adisice
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adisice » 29 dec 2013, 11:56

Principatus je napisao/la:Obavezno procitati:
http://goo.gl/Ws4C51" onclick="window.open(this.href);return false;

Covjece taj Becirovic je stvarno prejak tip, treba covjeku kakvu nagradu dodijeliti. Covjek na svoj racun putuje i razgovara sa reprezentativcima. Kao hobi. To samo moze kod nas biti. Eto vam te skupe skaut mreze. Umjesto da selektor koji dobija novac za to putuje pa se sretne sa Kolasincem, pa Hajrovicem, pa Salaticem, Becirovic je to uradio, dzabe, kao hobi, vise zainteresovan i informisam taj covjek nego selektor. Fuj to nema nigdje.

I pita se Becirovic ko koci da se dovedu i ostali momci, kao Atajic i drugi. E moj Becirovicu, pa kako su rimljani lijepo znali reci: Cui bono? Kome koristi? Ko ima koristi od toga da spadamo na Vrse, Zahirovica, pa Tinu uskoro. Hmm. Ko bi to mogao biti? Daj da razmislimo malo. ;)

Jos jednom: Becirovicu svaka ti cast, da pozivis sto godina!
Čovjek se slikao sa Seom i on sad njega nagovorio da igra za BiH :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 dec 2013, 11:58

Ne lupaj kad ne znas, sto bi bilo lijepo kad bi se to moglo uvesti kao pravilo ovdje.
Kako bi kvalitet skocio. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 dec 2013, 12:01

velo60 je napisao/la:safet je zmaj bosanski, a vi sto prizivate vahu i ostale ne volite bosnu!!!!
Neka te bude stid i sram. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ne gotivim ni ja Papeta, ali nije ok da ga se vrijedja. Kritika na mjestu ok, ali vrijedjanje nikako
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 29 dec 2013, 12:01

moramo imati postovanja prema Safetu, covjek nas je po prvi put odveo na veliko takmicenje :roll:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 dec 2013, 12:04

Ko priziva Vahu = Mrzi Bosnu
Ko voli Safeta = Najveci patriota od Izetbegovica i Zmaja od Bosne

Hebo internet, kad se svuda prosiri. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 dec 2013, 12:18

Principatus je napisao/la:Ne lupaj kad ne znas, sto bi bilo lijepo kad bi se to moglo uvesti kao pravilo ovdje.
Kako bi kvalitet skocio. :mrgreen:
Ne lupam zar nije Majstor10 nagovorio Seu da igra za BiH :mrgreen:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 dec 2013, 12:21

Principatus je napisao/la:Ko priziva Vahu = Mrzi Bosnu
Ko voli Safeta = Najveci patriota od Izetbegovica i Zmaja od Bosne

Hebo internet, kad se svuda prosiri. :D
i ja sam za vahu ako pape napusti reprezentaciju...samo je problem sto bi nam vaha uzeo sve pare sto smo dobili od svjetskog i opet bi startali od nule

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 dec 2013, 12:30

Jorganom se pokriva onoliko koliko je dug,a nas je 5 hiljadarki dug.Za Vahu treba barem 10 puta veci.
1946

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 dec 2013, 12:37

Nemožeš ti našem narodu ugodit kao da smo Njemačka pa da imamo igrača pun kyrac.Ja mislim kad bi prošli drugi krug opet bi ove mahaluše na forumu našlu manu jbg [youtube][/youtube]

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 29 dec 2013, 12:38

Vaha je naš najbolji trener, 3X bolji od Safeta. Ali teško da će nas on ikada voditi jer nemamo mi para za njega :(
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 dec 2013, 12:48

adisice je napisao/la:Nemožeš ti našem narodu ugodit kao da smo Njemačka pa da imamo igrača pun kyrac.
A Kolasinac nikad nece moci zaigrati za nas, jer je iz Sandzaka i nema veze sa BiH...imamo mi ustvari igraca pun *urac, u tome i jeste citava ironija, samo valja znati rezervisati let. Malo za Njemacku, malo Belgiju, malo Svicarsku, pa malo popricati. Europa je malo selo kada sjednes u avion, ali dobro to nekima ne lezi... :mrgreen: No zasto ima Ajduk i HNL i hebena Germania Sportagentura, i kasnije se jos moze uvijek vaditi na to da smo mi mala zemlja sa malo igraca.

Becirovicu jos jednom svaka cast. :D

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 29 dec 2013, 12:58

MaksuzBaksuz je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la: a ti si bjedniji 234 puta od mene i u fudbal se razumijes ko moja pranena Minka u nuklearnu fuziju.ako meni ludnic ane gine onda tibe treba ginuti neki sajt za kuhanje i dekoraciju stolova.Na postu gdje govorim o konkretnim nedostatcima i stvarima koje su nam potrebne za igru i napredak ti mi odgovaras da gluplji post nisi procitao!tako je isto jedan seljak u Šumadiji reko da gluplje stvari od "kritike čistog uma" I Kanta nije procitao-pa do koga je do kanta ili do seljaka!a ti dokazi d aimamo kvalitetno defanzivca,3 napadaca,da su nam stoperi na visini zadakta i jos sto sam pobrojao i ja cu ti se izvinuti.a ne mozes dokazati.mozes jedino vrijedjati i govoriti gluposti tipa Pape je zakon oca mi Allaha mi!
Ma daj neseri, samo pljujes kako si se prjavio. Svaku koju si napiso je za povracati.

Evo i u ovom se opet posra na sam sebe. Pa jer nam Pape kriv sto nemamo te kvalitetne igrace??? Trebo je prije 20tak godina napraviti kojeg igraca. Haj sto si popljuvo papeta i napiso svakakvih budalestina, pljujes i po nasim reprezentativcima. Idi navijaj za Brazil i Spaniju oni imaju kvaliteta koliko hoces, mi nemamo i zbog Toga se krpimo. Zato neseri u svoje dvoriste, postuj to sto imamo.

De mi rec gdje tiliko kvaitetan specijalista za fudbal radi???? (budi iskren)
svaka koju sam ja napisao je istina i produkt detaljne analize i kritike.ja cu kritikovati koga zelim i kako zelim.tvoji postovi su nerealni-idolopoklonički,nemaju vezu s vezom.atak na Safetove nelogicnosti ,nepotizme i nesposobnosti ti odmah izjednacujes sa atakom na Bosnu,drzavu,fudbal-pooistovjecujes ih sa kritkom rezultata koji su nastali slucajno ,vise sretno nego spretno.

Hajd da pojednostavim Sajo bio odlican fudbaler i legenda,a trener talasika,ima 25 nedostataka,od taktike do izbora igraca,skautinga,nepotizma ,nelogičnosti u pozivanju igrača Muslimovic-Mismovic,Jahic-vrsajevic,Sunic-Cocalici sl,posrecilo mu se lagana grupa,da smo imali Spaniju i Francuski sa Gruzijom bi se borili za 3. mjesto :) izburgijo je rezultat 90 % sretno nego spretno i to je to

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 29 dec 2013, 13:00

Principatus je napisao/la:
adisice je napisao/la:Nemožeš ti našem narodu ugodit kao da smo Njemačka pa da imamo igrača pun kyrac.
A Kolasinac nikad nece moci zaigrati za nas, jer je iz Sandzaka i nema veze sa BiH...imamo mi ustvari igraca pun *urac, u tome i jeste citava ironija, samo valja znati rezervisati let. Malo za Njemacku, malo Belgiju, malo Svicarsku, pa malo popricati. Europa je malo selo kada sjednes u avion, ali dobro to nekima ne lezi... :mrgreen: No zasto ima Ajduk i HNL i hebena Germania Sportagentura, i kasnije se jos moze uvijek vaditi na to da smo mi mala zemlja sa malo igraca.

Principatus tebi svaka cast na logicnim postovima i normalno razmisljanju :)

Becko je gospodin :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 dec 2013, 13:08

Sutra da nas preuzme Vahid ne bi se nista bitnije promjenilo, niti bi on pozvao svih cirka 8-10 igraca koja se sad nabijaju u reprezentaciju niti bi se taktika nesto bitnije promjenila.

A jedno je sigurno ! Taman da pozove sve te igrace, opet bi nasli nova dva sa pitanjem sto ih nema ?, također Vahid bi vec nakon prvog poraza ili greske dobio nadimak od ovih strucnjaka sa foruma, i njega bi popljuvali jer nije pozvao ovoga-onoga, jer mu igra Besic iz madjarske lige a ne igra Ferid iz tadžikistanske...itd.

Yebes nasu reprezentaciju ako mi zavisimo od jednog Saletica za kojeg 98% vas nije nikad culo do prije mjesec-dva dana! Sam je selektor rekao "odakle ovaj iskoci", iskocio jer je vidio priliku da se promovise, da je kojim slucajme Srbija na SP ne bi mu BiH pala na pamet.

Forum sturcnjaci malo se ohladite, ako na "Menager PS3" sa Leotarom pobjedite Real ne znaci da znate sve o fudbalu.
damirdamic72 je napisao/la: Hajd da pojednostavim Sajo bio odlican fudbaler i legenda,a trener talasika,ima 25 nedostataka,od taktike do izbora igraca,skautinga,nepotizma ,nelogičnosti u pozivanju igrača Muslimovic-Mismovic,Jahic-vrsajevic,Sunic-Cocalici sl,posrecilo mu se lagana grupa,da smo imali Spaniju i Francuski sa Gruzijom bi se borili za 3. mjesto :) izburgijo je rezultat 90 % sretno nego spretno i to je to
Evo primjera lupetanja !

Susic veze nema o svome poslu, imao je laganu grupu i puno srece, dobre igrace. :roll:

Eto neka sutra preuzme Vahid, neka u grupi budu Spanija, Portugal, ostale tri nebitno, njemu ne trebaju dobri igraci jer ima "znanje" i garant, ma 100% cemo proci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 29 dec 2013, 13:49

Vahu ne bih pojeo Kozak (Slovacka) u dvije tekme a Kozak nije krivo sto je tako bilo jer je imao predvidljivog bahatog suparnika.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 dec 2013, 14:18

Safet nas je odveo u Brazil pa vi trabunjajte i dalje

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 29 dec 2013, 14:24

adisice je napisao/la:Safet nas je odveo u Brazil pa vi trabunjajte i dalje
upravo tako
koliki je patriota dovoljno pokazuje cinjenica da je sve nas odveo u brazil a sebe nije htio na zdrijeb

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 dec 2013, 14:25

Principatus je napisao/la:

Ima ali kakvi kao što imamo trenera koji svoj talenat troše na ovom forumu :roll:
Zadnja izmjena: adisice, dana/u 29 dec 2013, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 14:25

velo60 je napisao/la:
upravo tako
koliki je patriota dovoljno pokazuje cinjenica da je sve nas odveo u brazil a sebe nije htio na zdrijeb
Šta ima Vuče? Kako Srbija sa žrijebom i Brazilom?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 dec 2013, 14:28

velo60 je napisao/la:
upravo tako
Tebe sam upratio kao izuzetno "pametnog" forumaša

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: delko i 7 gostiju.