Forumaš godine 2013. - Boccaccio

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Forumaš godine je??

Neutral
42
12%
Monolog
37
11%
rio_Ferdy88
88
25%
Boccaccio
110
32%
Virtu4l
16
5%
Duke of Wellington
20
6%
MaGiCa
22
6%
Paradajz
14
4%

Ukupno glasova: 349

RiverPlate
Kontakt:

Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA

Post Postao/la RiverPlate » 29 dec 2013, 14:29

Lillard0 je napisao/la:A jbes ovo. I da lik bude bolji od @ria ne bi mu dao titulu. Nista protiv momka, ali pisat na jednoj temi i bit forumas godine :roll: ...
Pa ne piše ni rio samo postavlja neke slike, gifove i klipove, bez ikakve konstruktivne rasprave, i da zaboravio sam stavi smajli na kraju, ako ništa fino je odgojen :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 dec 2013, 14:31

geoxx je napisao/la: Inace , meni je smijesan broj glasova za Neutrala. Magica , vojvoda , paradajz , monolog su sigurno kvalitetniji forumasi a ovako malen broj glasova.
kaže neko ko sigurno nikad nije pročitao ni jedan post od boccaccia ;)
buraz on je tata-mata za želju, premijer ligu, ne treba mu da owna pola foruma ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 29 dec 2013, 14:32

RiverPlate je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:A jbes ovo. I da lik bude bolji od @ria ne bi mu dao titulu. Nista protiv momka, ali pisat na jednoj temi i bit forumas godine :roll: ...
Pa ne piše ni rio samo postavlja neke slike, gifove i klipove, bez ikakve konstruktivne rasprave, i da zaboravio sam stavi smajli na kraju, ako ništa fino je odgojen :lol:
Onda ti ne citas sve teme u kojima pise. Ja eto sam vise-manje aktivan gdje i on (americki sportovi) posebno i sigurno da sve nisu slike, klipovi etc..

@ivar
boccacio je aktivan na jednoj temi i moze on bit odlican forumas sto vjerovatno i jest, ali takav je glupo da bude forumas godine.

Ali dobro, ovo je forum, gluposti oko kojih se raspravljamo, ali sta cemo :mrgreen:
RIP CITY!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 dec 2013, 14:33

Čovjek napiše jedan post u mjesec dana i izdominira čitav forum.

Valjda to i treba biti forumaš godine, a ne da bude spamer da trči sa teme na temu i postavlja neke gifove, slike. Najlakše je naći početne postave i ostalo.
Nemam ništa protiv Ferdya, ali boccaccio daleko ispred svih, najpošteniji lik na vjerovatno najvažnijim temama na ovom forumu, temama o našoj fudbalskoj ligi
Ja te volim, volim Željo..

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 dec 2013, 14:35

iVar je napisao/la:
geoxx je napisao/la: Inace , meni je smijesan broj glasova za Neutrala. Magica , vojvoda , paradajz , monolog su sigurno kvalitetniji forumasi a ovako malen broj glasova.
kaže neko ko sigurno nikad nije pročitao ni jedan post od boccaccia ;)
buraz on je tata-mata za želju, premijer ligu, ne treba mu da owna pola foruma ;)
Ma mislio sam na ove sto imaju manji broj glasova od Neutrala , a po meni su kvalitetniji. Boccaccia nisam pratio . ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: Izbor forumaša godine 2013. - Ofišl

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 dec 2013, 14:37

fczeljo je napisao/la:Boccacio 5b
Duke of Wellington 4b
RiverPlate 3b
Elegant 2b
ipetm 1b
evo

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 dec 2013, 14:38

Onda ti ne citas sve teme u kojima pise. Ja eto sam vise-manje aktivan gdje i on (americki sportovi) posebno i sigurno da sve nisu slike, klipovi etc..
Tu ga najviše i pratim, ne piše ništa konstruktivno za Patriotse, nego baca gifove, i lijepi slike, i ne vjereuje u svoju ekipu samo pesimizam baca zajedno sa onim amerom, ako Brady kiksa kriva im je brazilska foka :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 dec 2013, 14:45

Lillard0 je napisao/la: @ivar
boccacio je aktivan na jednoj temi i moze on bit odlican forumas sto vjerovatno i jest, ali takav je glupo da bude forumas godine.

Ali dobro, ovo je forum, gluposti oko kojih se raspravljamo, ali sta cemo :mrgreen:
buraz, on je doš'o ciljano zbog fudbala, zbog premijer lige, zbog želje, nije kao mi, mi skačemo s teme na temu jer nam je dosadno, lik pooslije utakmice napiše svoje mišljenje, rezime, koje je vrh svakog vrha i od njega dosta...
:mrgreen: posjetite malo temu želje pa ćete vidjet 8-)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 29 dec 2013, 14:52

iVar je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la: @ivar

buraz, on je doš'o ciljano zbog fudbala, zbog premijer lige, zbog želje, nije kao mi, mi skačemo s teme na temu jer nam je dosadno, lik pooslije utakmice napiše svoje mišljenje, rezime, koje je vrh svakog vrha i od njega dosta...
:mrgreen: posjetite malo temu želje pa ćete vidjet 8-)
Ma posjetim ponekad, upratio sam ga malo, ali ipak je to samo jedna tema..Drugo smo ja i ti :lol: ..Govorim za ove sto te bas obavjestavaju i pisu kvalitetno.
RIP CITY!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 dec 2013, 14:59

šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željo :mrgreen: glasam za svog :P

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 dec 2013, 15:14

iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željo :mrgreen: glasam za svog :P
Nisam upratio da piše na chatu.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 dec 2013, 15:16

deyo najbolji forumas, koristan covjek :) . Pravi odlicne grbove i dresove, a isto kao i boccacio aktivan na jednom dijelu foruma. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 dec 2013, 15:17

Donnie Darko je napisao/la:
iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već željo :mrgreen: glasam za svog :P
kad si ćorav pa ne vidiš pročitati ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 dec 2013, 15:21

iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željo :mrgreen: glasam za svog :P
:lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 dec 2013, 15:22

Zar nije Rio vodio citavo vrijeme ? hahaha ludilo
BHF Bosanska Krajina!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 dec 2013, 15:22

iVar je napisao/la:
iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već željo :mrgreen: glasam za svog :P
kad si ćorav pa ne vidiš pročitati ;)
Ne brini se, pročitao sam savršeno.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 dec 2013, 15:23

Auh. :lol: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 dec 2013, 15:29

Pa dobro, vjerovatno i jeste bolji/kvalitetniji forumaš Boccaccio od ferdya, ali nije najkvalitetniji na forumu nema teorije, ima bar pet stručnijih forumaša ako ne i više ;)

U ovoj anketi su se našli većinom forumaši koji lijepo pišu, 2-3 su baš stručna u sportu + lijepo pišu, ostatak su odlični pisci, ali sa znanjem ne odskaču nešto puno od ostatka foruma ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 dec 2013, 15:31

mandraX je napisao/la:
Auh. :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 29 dec 2013, 15:31

Bacio sam glas za Duke of Wellington. Čovjek je iz male pokrajine u Irskoj a sve zna šta se dešava ovdje.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.