Pa ne piše ni rio samo postavlja neke slike, gifove i klipove, bez ikakve konstruktivne rasprave, i da zaboravio sam stavi smajli na kraju, ako ništa fino je odgojenLillard0 je napisao/la:A jbes ovo. I da lik bude bolji od @ria ne bi mu dao titulu. Nista protiv momka, ali pisat na jednoj temi i bit forumas godine...
Forumaš godine 2013. - Boccaccio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
Grbavica naš je Hram!!!
kaže neko ko sigurno nikad nije pročitao ni jedan post od boccacciageoxx je napisao/la: Inace , meni je smijesan broj glasova za Neutrala. Magica , vojvoda , paradajz , monolog su sigurno kvalitetniji forumasi a ovako malen broj glasova.
buraz on je tata-mata za želju, premijer ligu, ne treba mu da owna pola foruma
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Onda ti ne citas sve teme u kojima pise. Ja eto sam vise-manje aktivan gdje i on (americki sportovi) posebno i sigurno da sve nisu slike, klipovi etc..RiverPlate je napisao/la:Pa ne piše ni rio samo postavlja neke slike, gifove i klipove, bez ikakve konstruktivne rasprave, i da zaboravio sam stavi smajli na kraju, ako ništa fino je odgojenLillard0 je napisao/la:A jbes ovo. I da lik bude bolji od @ria ne bi mu dao titulu. Nista protiv momka, ali pisat na jednoj temi i bit forumas godine...
@ivar
boccacio je aktivan na jednoj temi i moze on bit odlican forumas sto vjerovatno i jest, ali takav je glupo da bude forumas godine.
Ali dobro, ovo je forum, gluposti oko kojih se raspravljamo, ali sta cemo
RIP CITY!
Čovjek napiše jedan post u mjesec dana i izdominira čitav forum.
Valjda to i treba biti forumaš godine, a ne da bude spamer da trči sa teme na temu i postavlja neke gifove, slike. Najlakše je naći početne postave i ostalo.
Nemam ništa protiv Ferdya, ali boccaccio daleko ispred svih, najpošteniji lik na vjerovatno najvažnijim temama na ovom forumu, temama o našoj fudbalskoj ligi
Valjda to i treba biti forumaš godine, a ne da bude spamer da trči sa teme na temu i postavlja neke gifove, slike. Najlakše je naći početne postave i ostalo.
Nemam ništa protiv Ferdya, ali boccaccio daleko ispred svih, najpošteniji lik na vjerovatno najvažnijim temama na ovom forumu, temama o našoj fudbalskoj ligi
Ja te volim, volim Željo..
Ma mislio sam na ove sto imaju manji broj glasova od Neutrala , a po meni su kvalitetniji. Boccaccia nisam pratio .iVar je napisao/la:kaže neko ko sigurno nikad nije pročitao ni jedan post od boccacciageoxx je napisao/la: Inace , meni je smijesan broj glasova za Neutrala. Magica , vojvoda , paradajz , monolog su sigurno kvalitetniji forumasi a ovako malen broj glasova.
buraz on je tata-mata za želju, premijer ligu, ne treba mu da owna pola foruma
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - Ofišl
evofczeljo je napisao/la:Boccacio 5b
Duke of Wellington 4b
RiverPlate 3b
Elegant 2b
ipetm 1b
-
RiverPlate
- Kontakt:
Tu ga najviše i pratim, ne piše ništa konstruktivno za Patriotse, nego baca gifove, i lijepi slike, i ne vjereuje u svoju ekipu samo pesimizam baca zajedno sa onim amerom, ako Brady kiksa kriva im je brazilska fokaOnda ti ne citas sve teme u kojima pise. Ja eto sam vise-manje aktivan gdje i on (americki sportovi) posebno i sigurno da sve nisu slike, klipovi etc..
Grbavica naš je Hram!!!
buraz, on je doš'o ciljano zbog fudbala, zbog premijer lige, zbog želje, nije kao mi, mi skačemo s teme na temu jer nam je dosadno, lik pooslije utakmice napiše svoje mišljenje, rezime, koje je vrh svakog vrha i od njega dosta...Lillard0 je napisao/la: @ivar
boccacio je aktivan na jednoj temi i moze on bit odlican forumas sto vjerovatno i jest, ali takav je glupo da bude forumas godine.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma posjetim ponekad, upratio sam ga malo, ali ipak je to samo jedna tema..Drugo smo ja i tiiVar je napisao/la:buraz, on je doš'o ciljano zbog fudbala, zbog premijer lige, zbog želje, nije kao mi, mi skačemo s teme na temu jer nam je dosadno, lik pooslije utakmice napiše svoje mišljenje, rezime, koje je vrh svakog vrha i od njega dosta...Lillard0 je napisao/la: @ivar
posjetite malo temu želje pa ćete vidjet
RIP CITY!
šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željo
glasam za svog 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam upratio da piše na chatu.iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željoglasam za svog
deyo najbolji forumas, koristan covjek
. Pravi odlicne grbove i dresove, a isto kao i boccacio aktivan na jednom dijelu foruma. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
kad si ćorav pa ne vidiš pročitatiDonnie Darko je napisao/la:Nisam upratio da piše na chatu.iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već željoglasam za svog
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Nisam upratio da piše na chatu.iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željoglasam za svog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zar nije Rio vodio citavo vrijeme ? hahaha ludilo
BHF Bosanska Krajina!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne brini se, pročitao sam savršeno.iVar je napisao/la:kad si ćorav pa ne vidiš pročitatiDonnie Darko je napisao/la:Nisam upratio da piše na chatu.iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već željoglasam za svog
Auh.Donnie Darko je napisao/la:Nisam upratio da piše na chatu.iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željoglasam za svog
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dobro, vjerovatno i jeste bolji/kvalitetniji forumaš Boccaccio od ferdya, ali nije najkvalitetniji na forumu nema teorije, ima bar pet stručnijih forumaša ako ne i više
U ovoj anketi su se našli većinom forumaši koji lijepo pišu, 2-3 su baš stručna u sportu + lijepo pišu, ostatak su odlični pisci, ali sa znanjem ne odskaču nešto puno od ostatka foruma
U ovoj anketi su se našli većinom forumaši koji lijepo pišu, 2-3 su baš stručna u sportu + lijepo pišu, ostatak su odlični pisci, ali sa znanjem ne odskaču nešto puno od ostatka foruma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mandraX je napisao/la:Auh.Donnie Darko je napisao/la:Nisam upratio da piše na chatu.iVar je napisao/la:šta ću ja kad mene ne interesuje ni junajted ni nečije kolumne, već' željoglasam za svog
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bacio sam glas za Duke of Wellington. Čovjek je iz male pokrajine u Irskoj a sve zna šta se dešava ovdje.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.