Forumaš godine 2013. - Boccaccio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
ovaj neutral je takva kretencina da se zapitam odakle mu toliko glasova mora da je kupovao accounte ko onda prodavao

Zar postaje i takvi ljude ?velo60 je napisao/la:ovaj neutral je takva kretencina da se zapitam odakle mu toliko glasova mora da je kupovao accounte ko onda prodavao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
potpis legendolegenda reala je napisao/la:Pa dobro, vjerovatno i jeste bolji/kvalitetniji forumaš Boccaccio od ferdya, ali nije najkvalitetniji na forumu nema teorije, ima bar pet stručnijih forumaša ako ne i više![]()
U ovoj anketi su se našli većinom forumaši koji lijepo pišu, 2-3 su baš stručna u sportu + lijepo pišu, ostatak su odlični pisci, ali sa znanjem ne odskaču nešto puno od ostatka foruma
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne pobedjuje kvalitet nego kvantitet.
Masa je mama !
Masa je mama !
BHF Bosanska Krajina!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kratko i jasno. aferimapocalyps je napisao/la:Ne pobedjuje kvalitet nego kvantitet.![]()
Masa je mama !
steta sto ne ucis vise skole
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da pobjedi lik koji pise iskljucivo na jednoj temi ? Nidje veze.
Ne kazem mu nista, dosta vas ga je ovdje nahvalilo, sasvim sigurno da je odlican forumas, ali da pokupi nagradu pored univerzalca Ferdya
je totalno neposteno.
Ne kazem mu nista, dosta vas ga je ovdje nahvalilo, sasvim sigurno da je odlican forumas, ali da pokupi nagradu pored univerzalca Ferdya
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Toliko frke ni oko čega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme i da okoncamo ovo.
Cestitam navijacima zelje na tituli najboljeg forumasa.
Donnie Darko je napisao/la:Mislim da je vrijeme i da okoncamo ovo.![]()
RIP CITY!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Nismo mi krivi što je među nama najbolji forumašDonnie Darko je napisao/la:Mislim da je vrijeme i da okoncamo ovo.![]()
Grbavica naš je Hram!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma ovako je bilo i prošle godine protiv @Redsa koji je zaslužio titulu, al' što neko napisa masa je mama.Masa je pobijedila a ne kvalitet.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
RiverPlate
- Kontakt:
Rio je samo kvalitetniji u postavljanu slika i gifova, pročitaj Bokača nekadBeyKopites je napisao/la:Ma ovako je bilo i prošle godine protiv @Redsa koji je zaslužio titulu, al' što neko napisa masa je mama.Masa je pobijedila a ne kvalitet.
Grbavica naš je Hram!!!
znaci moramo maksuz otici na temu zelje da bi vidili kako pise najbolji forumas, kakva komedija 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A kakve koristi od njega ima raja koja ne navija za Zelju?RiverPlate je napisao/la:Rio je samo kvalitetniji u postavljanu slika i gifova, pročitaj Bokača nekadBeyKopites je napisao/la:Ma ovako je bilo i prošle godine protiv @Redsa koji je zaslužio titulu, al' što neko napisa masa je mama.Masa je pobijedila a ne kvalitet.
Od Ria imaju koristi navijaci na svakom PDF-u osim BH Premier lige.
Covjek rastura svaki sport od nogometa do bocanja dok se ovaj specijalizirao za jedan klub.Ne ligu,nego klub.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jesu se ovo ko na farmi duplirali glasovi odjednom 
Ma kakvi,dosta i ovo.Nek uce oni koji ce se kandidovati za sljedeceg forumasa godine.Bosniacum Lilium je napisao/la:
steta sto ne ucis vise skole
BHF Bosanska Krajina!
Opet copor pokemona izglasao,aferim 
Fakat nema više ni smisla ovo praviti. Ja sam se sje*ao dok sam tražio postove doticnog pobjednika. Još ga tražim.. 
cudi me da recimo Geronimo, amerosm koji dominira na temi Bundeslige i NFL-a, znaci ne copy/paste forumasi nisu dobili, koliko sam primjetio nijedan glas, mozda poneki da nisam primjetio.
- Cautinho
- Kontakt:
Moze se i ovo vrlo lako riješiti.Neka se svaki glas za boccacio konta kao pola.npr kao izbor za zlatnu kopacku....
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.