Sada opusteno da sagledamo derbi...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
E jbga sada nisam ni rekao da sam nezadovoljan nego da mi nije jasan Wenger sa ovim izmjenama...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
BluesForever je napisao/la:uostalom ja da ti iskreno kažem neka titulu osvoji Arsenal,Liverpool,City,Cristal Palace,Everton samo šugavi United da je ne osvoji.
Pa kako ne uživati u ovakvim postovima, kako ne uživati u ovakvom hejtu prouzrokovanom višegodišnjim traumama od Uniteda

ne brini kume....United ne može ove godine ni kup sajamskih gradova uzetMoR je napisao/la:BluesForever je napisao/la:uostalom ja da ti iskreno kažem neka titulu osvoji Arsenal,Liverpool,City,Cristal Palace,Everton samo šugavi United da je ne osvoji.![]()
![]()
Pa kako ne uživati u ovakvim postovima, kako ne uživati u ovakvom hejtu prouzrokovanom višegodišnjim traumama od Uniteda
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:ne brini kume....United ne može ove godine ni kup sajamskih gradova uzetMoR je napisao/la:BluesForever je napisao/la:uostalom ja da ti iskreno kažem neka titulu osvoji Arsenal,Liverpool,City,Cristal Palace,Everton samo šugavi United da je ne osvoji.![]()
![]()
Naravno da ne može, nećeš vjerovati ne može ni Arsenal. Naime, takav kup ne postoji

Dobra ova godina bi sto se tice lige...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
iako ima još puno utakmica,ali nikad bliže nismo da 14-ti put trofej dođe u ruke najboljeg stručnjaka na svijetu A.F.C. Bournemouth!
daleko od toga da nikad nismo bili blizi nego sada
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Baš tako, ona sezona prije loma noge Eduarda je bila strašna, da ne bi onog, osvojili bi titulu.Desole je napisao/la:daleko od toga da nikad nismo bili blizi nego sada
Uživajmo u ovim praznicima,treba dobro zalit ovu dobru godinu što se Arsenala tiče....
A primjedbe i hejtanje ostavite za narednu godinu....
A primjedbe i hejtanje ostavite za narednu godinu....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Arsenal mora početi davati golove, ne bi nikako valjala situacija da se titula izgubi zbog gol razlike. Moraju poceti prolaziti 7+ parovi
Šta je to sa ozilom?Kažu povrijedio rame i neće ga bit naredne 2 do 3 sedmice 
Drk'o puno pa zaebo sad klavikulu,prosli put mu oci ispale.Samo se nadam da sa klavikulom nece biti k'o sa ocima,te da ce se vratiti u normalan polozaj.ensadek je napisao/la:Šta je to sa ozilom?Kažu povrijedio rame i neće ga bit naredne 2 do 3 sedmice
1946
Nije bas takoensadek je napisao/la:Šta je to sa ozilom?Kažu povrijedio rame i neće ga bit naredne 2 do 3 sedmice
It is an inflamed shoulder, it should be one more week maybe less, I don't know, but not a long time.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jako vazna pobjeda danas. Na ovakvim utakmicama se uzima titula. Bilo je patnja gledati utakmicu, jer nije bilo puno prilika i igralo se vecinom na sredini terena. Newcastle je cak i mogao do vodstva preko Wiliamsona, ali nisu uspjeli. Kaznio je to Giroud svojim novim pogotkom i ponadao sam se da je konacno poceo igrati, ali onda samo par minuta kasnije promasio je odlicnu priliku i opet na sebe stavio pritisak.
Inace utakmica dosta cudna, jer je bilo jako puno nenormalnih izmjena i gotovo da se pred kraj nije znalo koji igrac igra koju poziciju. Al najjaca mi je scena bila kad Wojo napuca Remya ovaj gleda hoce li lopta u gol i tek onda se svali na pod
Al kako Jenkinson ofirno seta pored linije, a Bendtner se razmah'o da mu baci loptu
Inace utakmica dosta cudna, jer je bilo jako puno nenormalnih izmjena i gotovo da se pred kraj nije znalo koji igrac igra koju poziciju. Al najjaca mi je scena bila kad Wojo napuca Remya ovaj gleda hoce li lopta u gol i tek onda se svali na pod
Al kako Jenkinson ofirno seta pored linije, a Bendtner se razmah'o da mu baci loptu
Head je napisao/la:Sreca da nema Birminghama,ljudi bi nam uzeli i trecu titulu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Slazem se cudna utakmica sa cudnim scenama ali ipak najjaca od svih nam je dosla u nadoknadi.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
nije da ga branim,al' mislim da nije vidio ni čuo BendyaBigBigBang je napisao/la:Slazem se cudna utakmica sa cudnim scenama ali ipak najjaca od svih nam je dosla u nadoknadi.
A.F.C. Bournemouth!
Ovaj gif se mora replicirati na svaki post kad neko pohvali Jenkinsona.BigBigBang je napisao/la:Slazem se cudna utakmica sa cudnim scenama ali ipak najjaca od svih nam je dosla u nadoknadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.