FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MaiBlajdri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaiBlajdri » 29 dec 2013, 18:51

amypitar je napisao/la:Ja sam negdje citao,da je on sa Dinamom raskinuo ugovor. :idea:
Nije, al' moze ici, ne racunaju na njega.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 dec 2013, 18:51

Ma ne treba nam.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 29 dec 2013, 18:53

To ti kazes, al' bi sa Sammirom bili konkurentniji, zna igrati, al' ne treba previse ocekivati, on nije napravio nista u Dinamu jer je Mamic u pol frke prodavao, a najlakse je Saki kriv!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 dec 2013, 18:54

Samo budala moze za ovakvog igraca dati bilo koje novce. Sammir je bio igracina, na kub ako mene pitate, ali je ovo sto je sada postao u najmanju ruku zalosno. Znaci dosao je neki milijarder, klub prica o akademijama i ozbiljnoj organizaciji a onda da se pare bacaju na Sammira? Pa ne vjerujem komsije da vam o transferima odlucuju levati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 29 dec 2013, 18:56

oj jest neobicno kad se ovakva imena dovode u vezu sa Sarajevom :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 dec 2013, 18:56

MaiBlajdri je napisao/la:To ti kazes, al' bi sa Sammirom bili konkurentniji, zna igrati, al' ne treba previse ocekivati, on nije napravio nista u Dinamu jer je Mamic u pol frke prodavao, a najlakse je Saki kriv!
Sammir nije Damir :mrgreen:

Kao igrac je dobar, ali sta nam garantuje da nece biti kao u Dinamu? Vise voli kafanu od lopte.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 29 dec 2013, 18:59

Sarajlijc@ je napisao/la:
MaiBlajdri je napisao/la:To ti kazes, al' bi sa Sammirom bili konkurentniji, zna igrati, al' ne treba previse ocekivati, on nije napravio nista u Dinamu jer je Mamic u pol frke prodavao, a najlakse je Saki kriv!
Sammir nije Damir :mrgreen:

Kao igrac je dobar, ali sta nam garantuje da nece biti kao u Dinamu? Vise voli kafanu od lopte.
Moze on za brzinu Premijer lige i cugati, njemu je pola sata dovoljno da rijesi ovdje svaku obranu, nema tehnicki potkovanijeg igraca u regiji od Sammira, ponekad moras imati i tim da on moze igrati, vjeruj da je jak na lopti i moze igrati vise pozicija.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 29 dec 2013, 19:05

budzak je napisao/la:http://****/drugi-pisu/gotovo-je-zauvijek-kako-je-sammiru-ovo-uopce-uspjelo/ (sport.ba) Sammir...sto se nebi probalo ovog tipa uzeti na pozajmicu. Pa makar dernecio po Sarajevu svaku vece bio bi od velike koristi sigurno.
Ja sam čuo pored tih nekih igrača tipa Stevanović, Sammir, još se nalaze Halilović iz Dinama i Benko iz Rijeke ?
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 29 dec 2013, 19:09

Zapravo nikada se to ne moze znati, moze Tan pogurati i Mamica, para na paru...To Vi u BiH najbolje znate, sve je danas moguce.? Tan moze ako hoce svima biti dobar, sve je pitanje prilagodbe, pitanje je sto ce se u Sarajevu desavati, ima li tu ljudi koji se lako prilagodjavaju.? Mamic bi za dobar posao u ligi prvaka danas vec sisao Tanu zutoga, samo interes.
Zadnja izmjena: MaiBlajdri, dana/u 29 dec 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 29 dec 2013, 19:13

MaiBlajdri je napisao/la:Zapravo nikada se to ne moze znati, moze Tan pogurati i Mamica, para na paru...To Vi u BiH najbolje znate, sve je danas moguce.?
Pa to kažem. Mislim, tako sam čuo. Jer sad Sarajevo ima više para od Dinama realno, a sigurno može ponuditi bolje uslove Sammiru, Stevanoviću nego neki klub u Španiji ili Turskoj. Sve je moguće. ;)

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 29 dec 2013, 19:14

TimeLine je napisao/la:
MaiBlajdri je napisao/la:Zapravo nikada se to ne moze znati, moze Tan pogurati i Mamica, para na paru...To Vi u BiH najbolje znate, sve je danas moguce.?
Pa to kažem. Mislim, tako sam čuo. Jer sad Sarajevo ima više para od Dinama realno, a sigurno može ponuditi bolje uslove Sammiru, Stevanoviću nego neki klub u Španiji ili Turskoj. Sve je moguče. ;)
Slabije ti razumijes , Sammir je na ljeto slobodan igrac, njemu opcija povratak u Brazil ili Portugal. Tu Mamic nema interes, nek ide gdje hoce. Nema Zdrafkec neki sentiment, osim ako hoce biti...

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 29 dec 2013, 19:16

Pa to kažem. Mislim, tako sam čuo. Jer sad Sarajevo ima više para od Dinama realno, a sigurno može ponuditi bolje uslove Sammiru, Stevanoviću nego neki klub u Španiji ili Turskoj. Sve je moguče. ;)[/quote]

Slabije ti razumijes , Sammir je na ljeto slobodan igrac, njemu opcija povratak u Brazil ili Portugal.[/quote]

kralju, on je paglu inace, dzabe ti njemu objasnjavas nesta, pokusava da trola a ispada glup...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 dec 2013, 19:17

@Timeline je opet jeo pokvarene kaurme.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 dec 2013, 19:18

Nije samo stvar obeštećenja, stvar je i plate, odnosno plata. Ne može jedan igrač imati 10-15 hiljada eura, a ostatak ekipe 1 do 2 milje
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 29 dec 2013, 19:26

VanBasten je napisao/la:Nije samo stvar obeštećenja, stvar je i plate, odnosno plata. Ne može jedan igrač imati 10-15 hiljada eura, a ostatak ekipe 1 do 2 milje
Kad bi Sarajevo uzelo titulu vec bi bila druga prica, al' Zeljeznicar je uvom trenutku puno iskusnija i kvalitetnija ekipa, narocito u veznom redu, sto su demonstrirali na derbiju, igraju zajedno, to je najbolji put, a puno toga ce ovisiti o utakmici u Zenici, ako dobijes taj derbi imas i realnu sansu, al' ako Zeljo ode na + 5 i da se moras vaditi na Grbavici, nije realno. Tanu bi jako puno znacilo da se igraju kvalifikacije za ligu prvaka, porasli bi i njegovi apetiti, to je i njemu san, valjda. ?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 dec 2013, 19:33

Ne mislim da je prošla polusezona dobar lakmus papir kvaliteta naše ekipe. Mnogo toga je pošlo krivo u startu, od juna još..

S ostatkom se dobrim djelom slažem. Zenica će svakako biti veoma važna za dalji tok, mada ne i presudna. Pobjeda dole bi učinila ostatak sezone znatno lakšim.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 29 dec 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 29 dec 2013, 19:36

1L8F9C2 je napisao/la:@Timeline je opet jeo pokvarene kaurme.
Zašto ? Ja nisam izmislio priču za Stevanovića, Sammira to sam pročitao na ovoj temi od navijača Sarajeva. I slučajno naučujem nedavno da postoji mogučnost Halilovića i Benke, nikad se ne zna, sad imate para. Nadat se da će nam liga napredovati pa bar bilo to i Sarajevo, da uradi tako nešto.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 29 dec 2013, 19:59

Sarajevo 2:5 Zeljeznicar

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 29 dec 2013, 20:01

Dabogda nas svake god. jos vise nabijali na turnirima, ja nemam stvarno problem s tim

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 dec 2013, 20:05

junuz23 je napisao/la:Dabogda nas svake god. jos vise nabijali na turnirima, ja nemam stvarno problem s tim
da je bogdom samo na turnirima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Evander, Haksss, kogmagie46, perodeformero, Vanja8 i 64 gosta.