Jbg, nije neka kvota, al' nije džaba ZICERGazijaKalesija je napisao/la:Zicer dana po meni:
Trabzon - Antalya da će pasti gol u 1. poluvremenu po odličnoj kvoti od 1,35 u wwinu.
Drugi zicer dana mi je St. Mirren - Hearts 1 1,65.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Coventry City-Oldham Ath. City over 1,5 1,81
U 12 domacih ut. zabili 29 golova.
Odbrana im je propusna, primaju golove, pa stoga moraju i riskirati u igri prema naprijed.
City je sposoban zabiti kuci svakome 2 gola i svakako da su daans blizi pobjedi.
Uzet cu njih na golove, dva ili vise.
U 12 domacih ut. zabili 29 golova.
Odbrana im je propusna, primaju golove, pa stoga moraju i riskirati u igri prema naprijed.
City je sposoban zabiti kuci svakome 2 gola i svakako da su daans blizi pobjedi.
Uzet cu njih na golove, dva ili vise.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ima li neko link stream-a za tottenham!!!
http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 43750.html" onclick="window.open(this.href);return false;reus3 je napisao/la:ima li neko link stream-a za tottenham!!!
HvalaWilly je napisao/la:http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 43750.html" onclick="window.open(this.href);return false;reus3 je napisao/la:ima li neko link stream-a za tottenham!!!
- diplomatija
- Kontakt:
Može li mi neko dati stranicu neku gdje mogu vidjeti statistiku igrača u spanskoj košarkaškoj ligi, hvala
Jos real, a to je sigurica, nevjerujem da ce kiksati protiv barse , prije ce ih ubiti 15 razlike ..HaHu1x2 je napisao/la:ma kad se sjetim kako su razarali na pocetku sezone moram ih igrati jos ovamo nema Begovica .. Soldado, Eriksen i Paulinjo trebaju sami da pobjede Stoukvelo60 je napisao/la:tottenham je sranje, ne igraj toHaHu1x2 je napisao/la:Real M 1, Totenhem 1 (P.P.), Fener 1(Kosarka)
2,43
Ako ovo ne prodje ja stvarno ne znam sta ce proci .
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
barbarezsergej
- Kontakt:
s.rodrigez vise od 10.5 znaci bradonja u formi zivota i moram ovdje odigrat da ce dati vise
jos bih dodao mirotica vise i tomica manje
sreno veceras sa nba 
Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 29 dec 2013, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
R. Jackson 12,5 over
Durant ce vcrs biti public bet, a ja cu ipak izabrati Jacksona koji u prosjeku i daje oko 12p samo sto ce mu se minutaza znatno povecati. Houston slabo brani tu poziciju i mislim da bi trebao prebaciti ovo vcrs.
Durant ce vcrs biti public bet, a ja cu ipak izabrati Jacksona koji u prosjeku i daje oko 12p samo sto ce mu se minutaza znatno povecati. Houston slabo brani tu poziciju i mislim da bi trebao prebaciti ovo vcrs.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
De pokazi tiket !harry_90 je napisao/la:Brescia - Trapani 2/1
ulog 25 km ...
BHF Bosanska Krajina!
apocalyps je napisao/la:De pokazi tiket !harry_90 je napisao/la:Brescia - Trapani 2/1
ulog 25 km ...
Ja, da imam onoliko postova, stidio bih se svog neznanja
- diplomatija
- Kontakt:
Može li mi neko molim vas dati stranicu neku da pratim koliko je koji igrač dao koševa Real -barca, izvinjavam se sto sam dosadan
http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/58/13/115" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:Može li mi neko molim vas dati stranicu neku da pratim koliko je koji igrač dao koševa Real -barca, izvinjavam se sto sam dosadan
Moze li mi neko objasniti kako se igra sistem npr. 6 od 10 je li igram npr. 10 igraca sa brojem koseva i od toga moram pogoditi 6 parova ili moram jos nesto dodavati
2-3edohz je napisao/la:
Hoću da se nastavi ova serija, bar još danas
16.00H
Blackburn - Birmingham PS1 1.70 ili PM3 2.39
Ispratio ali ovi idioti sa osmoricom u odbrani umjesto da idu po drugi gol 

-
crnobijeli21
- Kontakt:
-
barbarezsergej
- Kontakt:
bilo je srece, zadnji napad tomic je mogao pogodit ali nijebarbarezsergej je napisao/la:s.rodrigez vise od 10.5 znaci bradonja u formi zivota i moram ovdje odigrat da ce dati vise
Ima li sta za NBA? Da natovarim ovog cenera sto imam na racunu pa sta bude. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.