NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Samo mi nije jasno kako smo mi uspjeli izgubiti protiv ovog Miami-ja...
INT Flacco i pobjeda Bengalsa.
Nadam se da ce Chargersi do PO-a, jer nije mala stvar dobiti KC i Denver na gostovanju...
INT Flacco i pobjeda Bengalsa.
Nadam se da ce Chargersi do PO-a, jer nije mala stvar dobiti KC i Denver na gostovanju...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bengalsi stalno daju sansu Ravensima, a Flacco se obrukao. Najgora utakmica ove sezone za njih. Dolphinsi ce isto popusit.
Na kraju ce Chargersi otic u PO i to je najpostenije na kraju ako mogu tako reci. Sad nas ceka druga tura
.
Na kraju ce Chargersi otic u PO i to je najpostenije na kraju ako mogu tako reci. Sad nas ceka druga tura
RIP CITY!
Et vidite, futavih chiefsa, oni rezerve izvode,a mnogo znači ova utakmica.
Reide, playoffa nikad više ne vidio!
Reide, playoffa nikad više ne vidio!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I @Edo meni ne vjeruje kad mu reče da će Finsi izgubiti od Billsa i Jetsa 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Probaj sa Green Bay 2, Philadelphia 2 i San Diego 1.
Sretno ako uplatis.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
stavio sam na listic green bay 2,fina kvota 1.7
eh jos ako nije problem jos link ako bi neko postavio da gledam dobro bi bilo,al i sa ovim sto ste mi do sad pomogli hvala vam svakako 
http://firstrownow.eu/watch/229943/1/wa ... bears.htmltwisttm87 je napisao/la:stavio sam na listic green bay 2,fina kvota 1.7eh jos ako nije problem jos link ako bi neko postavio da gledam dobro bi bilo,al i sa ovim sto ste mi do sad pomogli hvala vam svakako
Volio bih pogledat Bearse i Packerse, ali tesko...Ocekujem utakmicu puu pogresaka s obje strane
..
RIP CITY!
hvala majstore punoamerosm je napisao/la:http://firstrownow.eu/watch/229943/1/wa ... bears.htmltwisttm87 je napisao/la:stavio sam na listic green bay 2,fina kvota 1.7eh jos ako nije problem jos link ako bi neko postavio da gledam dobro bi bilo,al i sa ovim sto ste mi do sad pomogli hvala vam svakako
Moraju McDaniels i Brady pronaci neko rijesenje kada je pas igra u pitanju, jer necemo stalno moci ovako tracati...
U prvom napadu smo postigli FG i to je vise nego odlicno sa obzirom da je Vereen napravio fumble i da je Edelman ponovo uhvatio loptu.
U prvom napadu smo postigli FG i to je vise nego odlicno sa obzirom da je Vereen napravio fumble i da je Edelman ponovo uhvatio loptu.
Lijep TD Tempe.
rodgers lagano radi Bearse, bez srkleta.
rodgers lagano radi Bearse, bez srkleta.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Sta je ovo naslov Colts faces Chiefs? Jel' se ovi sa NFL-a sale il' Patsi imaju bolji TB od nas?????? 
I RADIL VAMA MRTVI NFL.COM
I RADIL VAMA MRTVI NFL.COM
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 29 dec 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Meni radi bez problema...Edin TM87 je napisao/la:I RADIL VAMA MRTVI NFL.COM
Opet postizemo FG, iako je ovaj drive obecavao. Jedino sto mi se ne svidja sto Brady vec sada baca duge lopte koje nasi WR-ovi nisu u stanju da uhvate.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako Patsi dobiju igrate sa Chiefsima, ako izgube onda sa Boltsima ili Big BenomEdin TM87 je napisao/la:Sta je ovo naslov Colts faces Chiefs? Jel' se ovi sa NFL-a sale il' Patsi imaju bolji TB od nas??????![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, ovaj me naslov iznervir'o, kontam sigurno igramo sa Chiefsima cak i da vi izgubite.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako Patsi dobiju igrate sa Chiefsima, ako izgube onda sa Boltsima ili Big BenomEdin TM87 je napisao/la:Sta je ovo naslov Colts faces Chiefs? Jel' se ovi sa NFL-a sale il' Patsi imaju bolji TB od nas??????![]()
Hajmo Buffalooooooooooooooooooooooo
Roger Federer the greatest of all time!
Nije dobro..Napadacki tanko skroz, Wilson nista zasada
.
EDIT: Crni Cardsi, Ninersi 17:0
..
EDIT: Crni Cardsi, Ninersi 17:0
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.