Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
au kakvog mesara imate u timu.
Senderos se prodaje kažu vidjet ćemo.
- jalehordas
- Kontakt:
evo novog pojacanja
http://euronogomet.com/index.php?option ... &Itemid=50
http://euronogomet.com/index.php?option ... &Itemid=50
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Nije da vas niko ne voli, nego vas niko ne shvata ozbiljno.ljubav je napisao/la:Eh, moji Topnici, kakvo je vrijeme doslo, niko nas ne gotivi na ovom forumu, naravno, izuzetak su zene jer
one vole da se druze sa najboljim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jalehordas
- Kontakt:
a jesi ti lud momak blinašVirtu4l je napisao/la:Nije da vas niko ne voli, nego vas niko ne shvata ozbiljno.ljubav je napisao/la:Eh, moji Topnici, kakvo je vrijeme doslo, niko nas ne gotivi na ovom forumu, naravno, izuzetak su zene jer
one vole da se druze sa najboljim.
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
A ovaj post iznad je dokaz zašto...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
17 godina
Give me a break! Arsene stvarno zna nekad pretjerat,,, Bolje mu je da vrijeme trosi u trazenju dobrog napadaca, a ne da djecu po svijetu ganja 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ne brini, Arsen dovodi ima 13 godina djecu i to je se pokazalo extra za nas...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
potpis!! ono sto su osvajali osvajali su veliki igraci kao henry,berkamp,pires,itd a ne djeca od 13 godina .lejla je napisao/la:17 godinaGive me a break! Arsene stvarno zna nekad pretjerat,,, Bolje mu je da vrijeme trosi u trazenju dobrog napadaca, a ne da djecu po svijetu ganja
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Samo vi svoje, ja navijam za Arsenal radi lijepog i dobro fudbala a ne zbog titula, da navijam radi titula navijao bih za Real ili Inter 
potpisujemGunnerS je napisao/la:Samo vi svoje, ja navijam za Arsenal radi lijepog i dobro fudbala a ne zbog titula, da navijam radi titula navijao bih za Real ili Inter
- Omerbavarac
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Samo vi svoje, ja navijam za Arsenal radi lijepog i dobro fudbala a ne zbog titula, da navijam radi titula navijao bih za Real ili Inter
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Je li lijepa igra mozda povezana sa osvajanjem trofeja 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Javlja se navijac kluba koji je kanta za nabijanje gol razlike u LP. 
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Pa vidiš da ima, po tome se razlikujemo ti i ja... Ja nisam materijalista i ne trebaju mi torfeji da navijam za neki klub... Btw. koliko vidim i tebi ne trebaju jer nije ni bayern oisvojio ništa ima 2-3 godineomerbavarac je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Samo vi svoje, ja navijam za Arsenal radi lijepog i dobro fudbala a ne zbog titula, da navijam radi titula navijao bih za Real ili Inter![]()
![]()
![]()
![]()
Zar ima i ovakvih navijaca. Hmm ne bi se bas slozio. Valjda bi svako volio da njegov tim osvaja sto vise titula. Lijepa igra, to ostavi sa strane. Istina je da je milina gledati tim kad igra bez greske, ali da se samo zbog toga navija, e to vec kod mene ne bi proslo.
![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrati se dvije godine unazad?????GunnerS je napisao/la:Pa vidiš da ima, po tome se razlikujemo ti i ja... Ja nisam materijalista i ne trebaju mi torfeji da navijam za neki klub... Btw. koliko vidim i tebi ne trebaju jer nije ni bayern oisvojio ništa ima 2-3 godineomerbavarac je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Samo vi svoje, ja navijam za Arsenal radi lijepog i dobro fudbala a ne zbog titula, da navijam radi titula navijao bih za Real ili Inter![]()
![]()
![]()
![]()
Zar ima i ovakvih navijaca. Hmm ne bi se bas slozio. Valjda bi svako volio da njegov tim osvaja sto vise titula. Lijepa igra, to ostavi sa strane. Istina je da je milina gledati tim kad igra bez greske, ali da se samo zbog toga navija, e to vec kod mene ne bi proslo.
![]()
![]()
ako ne i više...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
2008. Bundesliga
Nije davno bilo 
Didier Drogba
Didier Drogba
Bundesligu moze osvojiti Vlasic iz Turbeta.lejla je napisao/la:2008. BundesligaNije davno bilo
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Tu pricu smo davno culiljubav je napisao/la:Bundesligu moze osvojiti Vlasic iz Turbeta.lejla je napisao/la:2008. BundesligaNije davno bilo
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
Vi kad osvojite titulu u Premier ligi javite se, dotad nemate sta pricat za Bayern i njegove titule.ljubav je napisao/la:Bundesligu moze osvojiti Vlasic iz Turbeta.lejla je napisao/la:2008. BundesligaNije davno bilo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.