Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?
Mislim da bi trebalo još malo pričekati sa spiskovima.Svašta se može desiti do maja-juna sledeće godine najbolniji primjer Begović i njegov prst.Ja inače nisam sujevjeran ali kad god smo nekom drugom poželili neko lomljenje povrijedio bi se naš igrač-slučaj Ibišević u januaru 2009.Neka oni budu svi zdravi vjerujem da će Safet povesti najbolje u Brazil.A lično bih i našim protivnicima poželio sve najbolje pa kad ih pobjedimo da ni oni ne kažu falio im Mesi ili neki drugi
.pozdrav za sve na forumu

Meni smješno što se vode 23 igrača, a samo će ih 11 igrati. Ionako država nema para, pa zar ne bi bilo bolje uštediti tako da se vodi samo onih 11 koji će igrati-
ne lupetajadc je napisao/la:Meni smješno što se vode 23 igrača, a samo će ih 11 igrati. Ionako država nema para, pa zar ne bi bilo bolje uštediti tako da se vodi samo onih 11 koji će igrati-
Do ovog tvog posta sam te smatro ozbiljnim.adc je napisao/la:Meni smješno što se vode 23 igrača, a samo će ih 11 igrati. Ionako država nema para, pa zar ne bi bilo bolje uštediti tako da se vodi samo onih 11 koji će igrati-
trolla lik, nema kakve gluposti nije pisaoFliX je napisao/la:Do ovog tvog posta sam te smatro ozbiljnim.adc je napisao/la:Meni smješno što se vode 23 igrača, a samo će ih 11 igrati. Ionako država nema para, pa zar ne bi bilo bolje uštediti tako da se vodi samo onih 11 koji će igrati-

Manje više poznato je gro tima: - Begović na golu, a između Avdukića, Fejzića i Šehića jedan otpada. Nadao sam se da će priliku dobiti i Jasmin Burić, ali on je nakon teške povrede bliži kraju karijere.
- Odbrana: Mujdža, Bičakčić, Spahić, Kolašinac ili Lulić kao ofanzivniji bek. Alternative: Vranješ ili Vršajević (više sam za Vranješa pod uslovom da odigra proljetnu polusezonu, a Vršajević na onih nekoliko utakmica je vrlo malo pokazao), Zukanović, Šunjić i Pandža, jedan mora otpasti. Čini mi se da je Zukanović najviše od njih pokazao, Šunjić je bio slab na prijateljskim utakmicama dok je Pandža dugo bio povređen pa je bio bez kluba. Najbolje bi bilo ako bi pristao da zaigra mladi štoper Standarda iz Liježa, Dino Arslanagić, koji se ustalio u prvom timu u poslednje vrijeme. Problem je što je on aktuelni U21 reprezentativac Belgije.
- Vezni: Salihović, Medunjanin, Misimović i Pjanić. Alternative: Hajrović i Ibričić sigurni dok između Višće, Stevanovića i Kvržića jedan otpada. Čini mi se da je Stevanović najviše pokazao, ali ne igra pa mora hitno naći klub gdje će odigrati standardno polusezonu. U suprotnom bi umjesto njega mogao putovati Kvržić koji je ponajbolji igrač Rijeke. Što se tiče zadnjeg veznog, tu je najveći problem i najveće dilema. Da li povesti Rahimića i Zahirovića koji ne igraju u svojim klubovima iako su u reprezentaciji pružali solidne partije. Nadam se da će Pape na prijateljskim utakmicama pružiti šansu Salatiću i Hadžiću jer su to možda igrači kakvi nam fale.
- Napad: Džeko i Ibišević. Ako bi poveo još jednog napadača onda bi morao otpasti neko iz veznog reda, a kandidati su Zec, Mahmutović koji je odlično ušao u sezonu i prvi je strelac češke lige, ali se nažalost povredio, kao i pomalo zaboravljeni Muslimović.
- Odbrana: Mujdža, Bičakčić, Spahić, Kolašinac ili Lulić kao ofanzivniji bek. Alternative: Vranješ ili Vršajević (više sam za Vranješa pod uslovom da odigra proljetnu polusezonu, a Vršajević na onih nekoliko utakmica je vrlo malo pokazao), Zukanović, Šunjić i Pandža, jedan mora otpasti. Čini mi se da je Zukanović najviše od njih pokazao, Šunjić je bio slab na prijateljskim utakmicama dok je Pandža dugo bio povređen pa je bio bez kluba. Najbolje bi bilo ako bi pristao da zaigra mladi štoper Standarda iz Liježa, Dino Arslanagić, koji se ustalio u prvom timu u poslednje vrijeme. Problem je što je on aktuelni U21 reprezentativac Belgije.
- Vezni: Salihović, Medunjanin, Misimović i Pjanić. Alternative: Hajrović i Ibričić sigurni dok između Višće, Stevanovića i Kvržića jedan otpada. Čini mi se da je Stevanović najviše pokazao, ali ne igra pa mora hitno naći klub gdje će odigrati standardno polusezonu. U suprotnom bi umjesto njega mogao putovati Kvržić koji je ponajbolji igrač Rijeke. Što se tiče zadnjeg veznog, tu je najveći problem i najveće dilema. Da li povesti Rahimića i Zahirovića koji ne igraju u svojim klubovima iako su u reprezentaciji pružali solidne partije. Nadam se da će Pape na prijateljskim utakmicama pružiti šansu Salatiću i Hadžiću jer su to možda igrači kakvi nam fale.
- Napad: Džeko i Ibišević. Ako bi poveo još jednog napadača onda bi morao otpasti neko iz veznog reda, a kandidati su Zec, Mahmutović koji je odlično ušao u sezonu i prvi je strelac češke lige, ali se nažalost povredio, kao i pomalo zaboravljeni Muslimović.
Znam koga nebi : Vranješ,Zahirović,Stevanović,Vršajević,Šunjić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije on igrao zato što nema kvalitet ,štaviše bio je odličan i nezamenjivi član početne jedanaestorke CSKA koji se 2005. prošetao kroz kup UEFA. Nije igrao zato što je bio u sukobu sa čelnicima saveza. Slično kao i Papac svojevremeno.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:+1 Svaka cast. On kad je bio najbolji, uopste nije ni igrao za repku. A to je bilo prije 10 godina. Kako se dize kao da je igrac poput De Rossi-asvaler je napisao/la:Pa sta je svama sta ste navalili na rahimica.on u najbolje vrjeme svoje nije bio neka klasa igraca.ofanzivno je nula a za odbranu je previse spor i nema snage.nije on tolki heroj kolko ga dizete
-
- Kontakt:
23 IGRACA ZA BRAZILA
GOLMANI
Begovic
Fejzic
Avdukic
ODBRANA
Mujdza
Spahic
Bicakcic
Kolasinac
Vranjes
Zukanovic
Besic
Arslanagic
VEZNI RED
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Hajrovic
Pjanic
Misimovic
Visca
Stevanovic/Kvrzic
Prcic
NAPAD
Dzeko
Ibisevic
Hadzic
GOLMANI
Begovic
Fejzic
Avdukic
ODBRANA
Mujdza
Spahic
Bicakcic
Kolasinac
Vranjes
Zukanovic
Besic
Arslanagic
VEZNI RED
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Hajrovic
Pjanic
Misimovic
Visca
Stevanovic/Kvrzic
Prcic
NAPAD
Dzeko
Ibisevic
Hadzic
23 Igraca
1. Avdija
2 - 23 i nisu toliko bitni, samo nek je avdija tu.
1. Avdija
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
+1bubreg je napisao/la:23 Igraca
1. Avdija
P.S Zamjeni avatar, nadji neku Avdijinu fotku..

....................begovic(fejzic,avdukic)...............................
mujdza(vranjes).....spahic(besic)....bicakcic(zukanovic)...kolasinac(salihovic)
............................salatic(rahimic)....pjanic(medunjanin)................
hajrovic(stevanovic)...............................................lulic(visca)......
.........................dzeko(misimovic)......ibisevic(muslimovic)..............
otpadaju avdija , sunjic , pandza , ibricic , kvrzic, zahirovic...upadaju besic (bolji stoper i od pandze i od sunjica), salatic umjesto zahirovica , momak je razbijac i po meni bas nam treba, uz povratak muslimovica kao alternative vedi i dzeki.....ne mora biti ovako kako sam ih poredao jer mozemo igrati i sa jednom spicom, sejo moze i u sredinu , vranjes na stopera miske u vezu naravno i slicne rokade ali to je tih 23 ....6 igraca moze igrati stopere , 6 bekove , 6 vezne , 5 krila (cak i mujdza moze dakle 6) i 4 spiceve, znaci po tri kombinacije za svaku poziciju
mujdza(vranjes).....spahic(besic)....bicakcic(zukanovic)...kolasinac(salihovic)
............................salatic(rahimic)....pjanic(medunjanin)................
hajrovic(stevanovic)...............................................lulic(visca)......
.........................dzeko(misimovic)......ibisevic(muslimovic)..............
otpadaju avdija , sunjic , pandza , ibricic , kvrzic, zahirovic...upadaju besic (bolji stoper i od pandze i od sunjica), salatic umjesto zahirovica , momak je razbijac i po meni bas nam treba, uz povratak muslimovica kao alternative vedi i dzeki.....ne mora biti ovako kako sam ih poredao jer mozemo igrati i sa jednom spicom, sejo moze i u sredinu , vranjes na stopera miske u vezu naravno i slicne rokade ali to je tih 23 ....6 igraca moze igrati stopere , 6 bekove , 6 vezne , 5 krila (cak i mujdza moze dakle 6) i 4 spiceve, znaci po tri kombinacije za svaku poziciju
GOLMANI:
1.Begovic Asmir
12.Fejzic Jasmin
22.Buric Jasmin
ODBRANA;
4.Spahić Emir(c)
3.Bičakčić Ermin
23.Zukanovic Ervin
19.Bunoza Gordan
13.Mujdza Mensur
5.Kolasinac Sead
2.Dilaver Emir
VEZNA:
8.Pjanic Miralem
10.Mismovic Zvjezdan
18.Medunjanin Haris
7.Hajrovic Izet
16.Lulic Senad
20.Visca Edin
18.Ibricic Senijad
6.Besic Muhamed
21.Salatic Veroljub
15.Salihovic Sejad
NAPAD:
11.Dzeko Edin
9.Ibisevic Vedad
14.Muslimovic Zlatan
1.Begovic Asmir
12.Fejzic Jasmin
22.Buric Jasmin
ODBRANA;
4.Spahić Emir(c)
3.Bičakčić Ermin
23.Zukanovic Ervin
19.Bunoza Gordan
13.Mujdza Mensur
5.Kolasinac Sead
2.Dilaver Emir
VEZNA:
8.Pjanic Miralem
10.Mismovic Zvjezdan
18.Medunjanin Haris
7.Hajrovic Izet
16.Lulic Senad
20.Visca Edin
18.Ibricic Senijad
6.Besic Muhamed
21.Salatic Veroljub
15.Salihovic Sejad
NAPAD:
11.Dzeko Edin
9.Ibisevic Vedad
14.Muslimovic Zlatan
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
a sta mislite, da pape povede mravca u brazil? ja kako se sjecam, momak je bio dobar, da nije u rangu spahe, to nam je svima jasno, al ipak je odigrao dosta solidno....
Slažem se da je jedino Spaha mnogo bolji, a on je u rangu Zukanovića, Pandže, Vranješa, Šunjića, Bičakčića, ali je i mnogo stariji od njih. Samo da je privoliti Arslanagića da zaigra za BiH, uz mlade Bičakčića, Kolašinca i Seada Hajrovića neće biti zime za štoperske pozicije u budućnosti.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a sta mislite, da pape povede mravca u brazil? ja kako se sjecam, momak je bio dobar, da nije u rangu spahe, to nam je svima jasno, al ipak je odigrao dosta solidno....
Kako stvari stoje protiv argentine bi trebalo izaci ova postava.
-------------Begovic----------------
Mujdza, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Lulic
Besic, Salihovic
Pjanic, Misimovic
Ibisevic, Dzeko
Dva zadnja vezna u odbrani, plus dva stopera I dva beka (bedem).
U toku napada Mujdza I Lulic idu na krila, a bokove zatvarju Besic I Salihovic.
Pjanic I Misimovic onda kombinuju u napdau sa Lulicem, Dzekom, Ibisevicem I Mujdzom, stvaraju visak igraca (ukupno 6 u napadu) sto bi trebalo biti dovoljno za pobjedu, a ako nista nerjesen rezultat.
-------------Begovic----------------
Mujdza, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Lulic
Besic, Salihovic
Pjanic, Misimovic
Ibisevic, Dzeko
Dva zadnja vezna u odbrani, plus dva stopera I dva beka (bedem).
U toku napada Mujdza I Lulic idu na krila, a bokove zatvarju Besic I Salihovic.
Pjanic I Misimovic onda kombinuju u napdau sa Lulicem, Dzekom, Ibisevicem I Mujdzom, stvaraju visak igraca (ukupno 6 u napadu) sto bi trebalo biti dovoljno za pobjedu, a ako nista nerjesen rezultat.
Po čemu je to Bičakčić bolji od Zukanovića
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda zato sto igra u 247 puta jacoj ligi i samim time ima vise iskustva u nosenju s tezim protivnicima...RollMan je napisao/la:Po čemu je to Bičakčić bolji od Zukanovića

Nije bas 247puta al je boljaNEZALAGANJE je napisao/la:Mozda zato sto igra u 247 puta jacoj ligi i samim time ima vise iskustva u nosenju s tezim protivnicima...RollMan je napisao/la:Po čemu je to Bičakčić bolji od Zukanovića
Bicakcic 1:0 Zukanovic - jaca liga
Bicakcic 1:1 Zukanovic - jaci klub
Bicakcic 2:1 Zukanovic - dao gol u Zilini..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.