Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dajte relevantan izvor sa cijenom i povjerovat ću.
al čuj 40 miliona hahahaha
al čuj 40 miliona hahahaha
naprijed rejal
Novinar je pitao Khediru je li United poslao ponudu, on je potvrdio i rekao kako je Real odmah odbio bilo kakve pregovore. Bilo je to na deadline dayu. Evo ti video, na -15:00 on upada u kadar... http://tv.dfb.de/index.php?view=6357" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima i na AS-u članak kad Pardeza potvrđuje da je klub primio tu ponudu ali da su odbili jer Ancelotti ozbiljno računa na Khediru.
Svi engleski i španski mediji su prenijeli informaciju da je United ponudio 34 miliona funti za njega. Mislim, ne znam sad tačno šta je za tebe relevantan izvor, ako nam možeš pojasniti, pa da probamo naći i te linkove koji se ne tiču Marce, AS-a, Metra, Guardiana, Suna, itd. itd.
Ima i na AS-u članak kad Pardeza potvrđuje da je klub primio tu ponudu ali da su odbili jer Ancelotti ozbiljno računa na Khediru.
Svi engleski i španski mediji su prenijeli informaciju da je United ponudio 34 miliona funti za njega. Mislim, ne znam sad tačno šta je za tebe relevantan izvor, ako nam možeš pojasniti, pa da probamo naći i te linkove koji se ne tiču Marce, AS-a, Metra, Guardiana, Suna, itd. itd.
Jel' @Sveti ima neku averziju prema njemačkim igračima ili šta, prvo Ozil sad Khedira.
Istina je da odbijena ponuda od 40 mil za Khediru od Man Utd,to je potvrđeno sa nekoliko renomiranih portala.

Istina je da odbijena ponuda od 40 mil za Khediru od Man Utd,to je potvrđeno sa nekoliko renomiranih portala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To više govori o očajnosti Moyesa nego o kvaliteti Khedire.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znanje o fudbalu ti se popravlja.Kawhi je napisao/la:To više govori o očajnosti Moyesa nego o kvaliteti Khedire.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Teško mu se ako će se uzdati u tvoje ocjene znanja. Kawhi nikad nije znao ništa od nogometa.Greivis je napisao/la:Znanje o fudbalu ti se popravlja.Kawhi je napisao/la:To više govori o očajnosti Moyesa nego o kvaliteti Khedire.
Hvala.Greivis je napisao/la:Znanje o fudbalu ti se popravlja.Kawhi je napisao/la:To više govori o očajnosti Moyesa nego o kvaliteti Khedire.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Khawi ce ganbagovati fegeta Chandler Parsonsa kad bude bitnoArbeloa17 je napisao/la:Teško mu se ako će se uzdati u tvoje ocjene znanja. Kawhi nikad nije znao ništa od nogometa.Greivis je napisao/la:Znanje o fudbalu ti se popravlja.Kawhi je napisao/la:To više govori o očajnosti Moyesa nego o kvaliteti Khedire.
book it !
inace , jest nudio 40 milja za Kejduru
a kupio Felainia za 30 milja
pa ne znam kako to popravlja Samiov slucaj ...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Parsons se sisnuo. Kaze da mu je frizura smetala dok igra, i sada je jos bolji.
Tu su negdje Khedira i Cupo. Jednako losi.
Tu su negdje Khedira i Cupo. Jednako losi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
poprilično katastrofični.
baj d vej namiks, ne repliciraj mi, fakat si naporan.
baj d vej namiks, ne repliciraj mi, fakat si naporan.
naprijed rejal

Pa ne mogu odoliti a da ne odgovorim na tvoje gluposti. Dobio si izvore, potvrde, pretpostavljam da ti više ta informacija nije smiješna?
A što se Kawhija i Parsonsa tiče,

Cupo vec proglasen za flopa
Khedira vise ne pase u rastimani Real, covjek koji ima mjesta u jednoj od najjacih svjetskih repki,... Cuj neznanje nekog managera, nuditi za igraca kojeg bi skoro svaki tim pozelio u svojim redovima, odredjenu svotu... Ja strucnjaka Boze dragi.. Sta sad ne valja Realu, znaci mozes ga uvalit Sirokom za cenera...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
koliko utakmica si pregledao u kojima je igra khedira ne brojeći utakmice kontra junajteda?trxel je napisao/la:Cupo vec proglasen za flopaKhedira vise ne pase u rastimani Real, covjek koji ima mjesta u jednoj od najjacih svjetskih repki,... Cuj neznanje nekog managera, nuditi za igraca kojeg bi skoro svaki tim pozelio u svojim redovima, odredjenu svotu... Ja strucnjaka Boze dragi.. Sta sad ne valja Realu, znaci mozes ga uvalit Sirokom za cenera...
koje izvore i potvrde? da li je neko od čelnika to izjavio? nije. za mene su to obična medijska naklapanja.Arbeloa17 je napisao/la:![]()
Pa ne mogu odoliti a da ne odgovorim na tvoje gluposti. Dobio si izvore, potvrde, pretpostavljam da ti više ta informacija nije smiješna?
A što se Kawhija i Parsonsa tiče,
Uostalom, sama činjenica da idealiziraš raspalog arbelou govori koliko si ustvari kompetentan da ocijeniš igrača. Ono što mi ide na qrac je činjenica da ti nikad nije dosadno pokretat jednu te istu diskusiju koju na kraju svaki put završiš sa para-argumentom "treneri ga zovu, treneri ga hvale", čudna li čuda. Drži ti se španjolskog i prevođenja vijesti domaćim sajtovima (

naprijed rejal
Nebitna cinjenica. Igrac kojeg je Low uvrstio u pocetnih 11 protiv Irske, 11.10, i postigao gol (al to opet manje bitno), nije NEKVALITETAN, i u odredjenim okolnostima i sa reputacijom koju ima moze kostati 30 plus milona. ALi bitno je napraviti Moyesa flopom, covjeka koji je u Evertonu pravio odlican posao, dugorocno gledano, ciji je najveci tranfer u istoriji kluba bio 15 milik, i proglasiti Fellainiji flopom, takodjer, igraca koji je odigrao 8 meceva, od toga 4 kao starter za united u epl... Respekt..
Ako jednom klubu ne valja, ne znaci da ce ista situacija biti u drugom klubu...
Ako jednom klubu ne valja, ne znaci da ce ista situacija biti u drugom klubu...
u tome je problem vas kampanjskih poznavalaca fudbala, jer gledate brojke a ne utakmicu. Khedira ima reputaciju samo zato jer igra u najvećem klubu svih vremena, sa ovakvom igrom se ne bi ni 15 moglo uzeti za njega da igra bilo gdje drugo.
naprijed rejal
Cuj to, a znaci Real ce da ga proda za 15 milki... Uzet ce pare i pare za njega. Zatim, toliko love u opticaju, a drze ga u rosteru,...
AL nebitno, ne zanima me taj klub, samo sam se nadovezao na ove sto ismijavaju Moyesa.

prodao je real goreg panja higuaina za bolje pare
kažem, najveći klub na svijetu stvara reputaciju

naprijed rejal
Ispade Low kampanjac po ovoj prici.
Ne bi se zadrzao toliko da nema kvaliteta...

@sveti a Mario Suarez ? Taj bi vam leg'o samo tako.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Interesantno je da se vazda javiš kad neko kaže bilo šta vezano za United. Khedira je Xavi, Iniesta i De Rossi za Drvoinija. To je jednostavno tako. I, smatram da bi Khedira x puta više odgovarao Unitedu od Belgijanca. Sad, druga stvar je što se Moyesov prvi transfer već sada smatra kao jedan od najvećih promašaja Uniteda - možeš ga ti braniti, al' ne ide.trxel je napisao/la:Cupo vec proglasen za flopaKhedira vise ne pase u rastimani Real, covjek koji ima mjesta u jednoj od najjacih svjetskih repki,... Cuj neznanje nekog managera, nuditi za igraca kojeg bi skoro svaki tim pozelio u svojim redovima, odredjenu svotu... Ja strucnjaka Boze dragi.. Sta sad ne valja Realu, znaci mozes ga uvalit Sirokom za cenera...
Nego, ono što mene fascinira kod Khedire je činjenica da ne postoji igrač koji se više puta našao u gol šansi protiv Barcelone od njega.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.