Mozda ce work htjeti za B.Lopeza.dema je napisao/la:ako neko hoce Rusa da ceka nek se javi za neki trade ,dat cu ga u paketu za nekog losijeg
prvo DR1 pa sad i Westbrok sa njima dvojicom bi lagano bio prvi ovako jako tesko
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
vec mi je nudio taj tradejose je napisao/la:Mozda ce work htjeti za B.Lopeza.dema je napisao/la:ako neko hoce Rusa da ceka nek se javi za neki trade ,dat cu ga u paketu za nekog losijeg
prvo DR1 pa sad i Westbrok sa njima dvojicom bi lagano bio prvi ovako jako tesko
hajmo trade koji,sta se trazi za Love-a
I mene zanima nedavno sam mu nudio dobar trade za lovea nije htio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ko šta nudi za J.Johnsona i P.Gasola?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
nijedan trejd koji ste nudili za Lovea nije bio dobar. igra fantasticno, donosi bruku poena i skokova i za takvog igraca moracete ponudit puno vise od onog sto nudite.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
hocemo li koji trade:)) nismo odavno:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa ukljucio sam jamesa,dam ti i denga ti ubaci love i lilardaElLoco7 je napisao/la:nijedan trejd koji ste nudili za Lovea nije bio dobar. igra fantasticno, donosi bruku poena i skokova i za takvog igraca moracete ponudit puno vise od onog sto nudite.
rule sta nudis
pekovic,boozer i barnes
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
sta ces ti za jamesa hos pekovica i bozera????
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
dao si Jamesa i JR Smitha i Kantera za Love i Lillarda, dakle daleko bi bolje ti prosao u tom tradeu u svim segmentima.dema je napisao/la:pa ukljucio sam jamesa,dam ti i denga ti ubaci love i lilardaElLoco7 je napisao/la:nijedan trejd koji ste nudili za Lovea nije bio dobar. igra fantasticno, donosi bruku poena i skokova i za takvog igraca moracete ponudit puno vise od onog sto nudite.
rule sta nudis
joj ko mi je ovo ponudio Mayoa i Hawesa za Lovea
sta trazis za Pekovica osim Love i Lillarda?Rule_hz je napisao/la:pekovic,boozer i barnes
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
tuga, lik ima 6 igraca a ja niti jednog 
Anfernee "Penny" Hardaway #1
jr smith i tako neki ako hocesjose je napisao/la:Ko šta nudi za J.Johnsona i P.Gasola?
eto neke sam ponude slao,eloco vidi ovaj prijedlog
izbaci smitha, il dodaj nekog drugog ili uzmi od mene nekoga drugog, a ne oldridz+anderson. svakako bi kinga volio imati u timudema je napisao/la:eto neke sam ponude slao,eloco vidi ovaj prijedlog
nema potpisa
eto vidi sadAdmir_Sa je napisao/la:izbaci smitha, il dodaj nekog drugog ili uzmi od mene nekoga drugog, a ne oldridz+anderson. svakako bi kinga volio imati u timudema je napisao/la:eto neke sam ponude slao,eloco vidi ovaj prijedlog
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
kasnite, King James je kod mene, poslednji pokusaj da nesto promjenim, jer ovako ocigledno ne ide :/dema je napisao/la:eto vidi sadAdmir_Sa je napisao/la:izbaci smitha, il dodaj nekog drugog ili uzmi od mene nekoga drugog, a ne oldridz+anderson. svakako bi kinga volio imati u timudema je napisao/la:eto neke sam ponude slao,eloco vidi ovaj prijedlog
Anfernee "Penny" Hardaway #1
morao sam nesto poduzet jer mi se west povredio i odmah se to osjeti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.