Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Mkey4nba
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Mkey4nba » 29 dec 2013, 17:45

Ja se samo nadam da ce Mirza otici negdje drugo gdje se vise cijene Europski igraci kao recimo San Antonio koji kupuje Europski talenat pa recimo Minesota, Toronto itd. To su sredine koje bi mu omogucile potpunu slobodu i minutazu za razliku od ovog cirkusa u Bruklinu.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 29 dec 2013, 17:48

kimbo je napisao/la:Mirza vise nego dobar juce. Medjutim prvih puta sam primijetio da ga cuvaju ekstra. Nisu mu dali puno vremena da se seta oko trice. Znaci prioitirali su cuvati njega na trici a ostavljati vise prostora ispod kosa. Pamaetni trener je skontao od koga dolazi najvise opasnosti.

Nikako ne kontam Kidda i njegov tajming u vezi prekida izmjena i osjcaja za igru. Jesnostavn ocovjek ne osjeti kada treba da nekoga zamijeni ili napravi time out. Samo je jednom juce ubo sa timout-om.

Johnsson je zgubio nekoliko kljucnih lopti sa pokusajima nekih nasilnih prodora.

Indiana prava ekipa icic ce daleko oni. Tekma super bila. Steta je sto su Netsi odigrali najbolju temu juce u sezoni a ipak izgubili.

Mirza kada se uzme u obzir prosla godina i pocetak sezone fantastican. Svaka utakmica kaljenje. Ali sam primijeto da dusije u 90% situacija sude protiv njega. Smijesne scene al Mirza to podnosi disciplinovano.

Reggo im je veoma potreban ona vatra im i treba. Livingsto nveliki potencijl, Deron malo precijenjen , Garnet i Pierce ce proigrati kad tad. Dobro neko primijeti iznad Garnet je veoma vazan za Mirzu. Covjek je hodajuci udzbenik kosarke i ima se sta nauciti od njega.
jesi ovo ti pisao ? ili si translate pravio ? :?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 dec 2013, 17:53

@lucif3R666
Ne znam na sta ciljas al translate nije u pitanju definitivno :?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 29 dec 2013, 17:55

kimbo je napisao/la:@lucif3R666
ma ne mogu skontat neke rijeci , nisi pravilno par stvari napisao , pa kontam da zivis van bih ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 dec 2013, 17:58

lucif3R666 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@lucif3R666
ma ne mogu skontat neke rijeci , nisi pravilno par stvari napisao , pa kontam da zivis van bih ?
Aha izvinjavam se drug. Aljkavo napisano u brzini.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 29 dec 2013, 18:00

Ma nista bracko :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 dec 2013, 22:00

sad bi sminka bila da uzme 4 miliona eura neto i ode u Tursku ili Rusiju da dominira euroligu :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 29 dec 2013, 22:04

i samo da se nadovezem na gore spomenuto uzmanje suteva, i preveliki broj lidera u jednoj ekipi, s cime se potpuno slazem, jer dok PP JJ i Blatche se ispucaju, Mirza ne moze doci na red. Po meni bi Deron iako je play, morao mnogo vise suteva da uzima jer momak to moze i ima taj kvalitet, on je zvijer, intelegentnija i malo manje agilna verzija Westbrooka. TAkodje smatram da je previse klasicnih sutera u ekipi Netsa, JJ PP AB MT3 AA JeT, Po meni od PP AA Jet-a i MT3, je definitvno jedan visak ;)

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 29 dec 2013, 22:55

Steta zaista za poraz sinoc. Mogli su drzati egal do kraja, ali su opet us.rali sa soliranjem. JJ je prelomio utakmicu kada je u 3/4 izgubio loptu 3-4 napada zaredom. Indiana je tada otisla na 10-ako razlike i bilo je nemoguce dostici ih. Mirza je ponovo opravdao svoje minute i cinjenica da je najbolji strijelac ekipe u zadnjih 5 utakmica pored igraca kakvi su Deron, PP, i JJ je fascinantna.

Samo treba nastaviti sa ovakvim igrama i drzati poene iznad prosjeka, sve ostalo ce biti OK.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 dec 2013, 23:08

Sve više pažnje se posvećuje Mirzi ovih dana,sigurno zbog sjajnih partija...Malo pomalo diže sebi reputaciju..samo nek nastavi ovakvim tempom,i ostat ce on u NBA jedno dobro vrijeme :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 dec 2013, 09:42

Volvic je napisao/la:
grgr je napisao/la:
Volvic je napisao/la:Kakav je % mu sut imo ?
JJ opet kriminalan :|
7-13 fg ne znam trice zaboravio sam mislim oko 40 % za 3pt
Hvala ti, to je ok ! Kad se uzme u obzir, protiv koga su igrali.
Protiv Spurs-a nemaju sanse... :roll:
Mescini da sam negdje vidio da je pucao trice 5/9, sto je fenomenalnih 55%
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 dec 2013, 12:30

Dobar je Mirzoni. Ne znam samo kako bih podnio da ponovo spadne na 10 minuta po tekmi poslije svega ovoga. No iskreno ne vjerujem da se to moze desiti.

Mirzoni postaje vazan kotac Netsa i koristi svoju priliku na najbolji nacin. To se najbolje vidi kada pogledamo da uzima suteva koliko i njihovi najjaci igraci. Svi smo znali da ce mu Brook otvoriti prostor, a on je to iskoristio na najbolji moguci nacin. Drago mi je da su i ameri prepoznali njegov "upgrade" u odbrani i da ga hvale na sve strane. Tacnije, vide u njemu jedinu svijetlu tacku u ovim sumornim danima kada nista ne ide.

Protiv Indijane je bio vrlo dobar. Cinjenica da je vise postigao poena nego West i Scola zajedno dovoljno govori za sebe. On je svoj posao odradio na oba dijela parketa. Zao mi sto ga stade u drugom pol, imao je onaj jedan sut za tri kada se lomila utakmica i kad je cini mi se mogao spustit na 7-8 razlike, ali ne udje. I krivo mi bi za ono jedno polaganje s desne strane sto nije uslo. Imao je i onaj jedan ulaz kad mu je ispala lopta, ne znam jel tu bilo faula, ne upratih posto sam pratio preko mob-a. Ne moze sve biti idealno, ali opet kazem, sveukupno gledano je bio vrlo dobar, a u zadnjih 5 tekmi je njihov najbolji igrac. Nadam se da ce zadrzati ovaj prosjek od 15tak poena, ali i da ce i ostatak tima zivnuti pa da napokon pocnu dobijati tekme i da ugrabe na kraju 4-5 mjesto. Sve je to jos na dohvat ruke ako se presaberu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 dec 2013, 13:15

oćel gledat ko mirzu za novu godinu? :mrgreen:

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 30 dec 2013, 13:19

viKK je napisao/la:oćel gledat ko mirzu za novu godinu? :mrgreen:
hocu ja sa zenom :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 dec 2013, 13:35

Ja streamovat sa telefona u kafani jbg ne mogu da ne gledam **** novu godinu bice novih godina ...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 dec 2013, 15:51

Kapiten košarkaške reprezentacije BiH, Mirza Teletović, u posljednje vrijeme pruža odlične partije za svoj Brooklyn Nets u istočnoj konferenciji NBA lige.
Trener tima iz New Yorka, Jason Kidd u posljednjih mjesec dana daje Teletoviću mnogo veću minutažu, za što mu sjajni Jablaničanin uzvraća odličnim brojkama.

Jedna od najvećih zvijezda NBA lige, playmaker Netsa Deron Williams, pun je riječi hvale za bh. košarkaša.

''Mirza ove sezone igra mnogo više. To je značajno za njega. Mislim da mu je prošla godina definitivno bila frustrirajuća'', rekao je Williams, te nastavio:

''On je oduvijek bio jedan od najboljih evropskih košarkaša, ali kada je došao u NBA trebalo mu je vremena da se navikne. Sjedio je po prvi put u karijeri na klupi i nije mu bilo lako. Sada mu se vraća samopouzdanje i definitivno je postao naš veoma važan igrač.''
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 dec 2013, 16:31

Deron je najveci gospodin u NBA ligi. Uvjek je bio uz Mirzu i pruzao mu veliku podrsku. Vidi se da on Mirzi najvise lezi.

Uz to sto je veliki gospodin, on je strasan igrac kojeg ovaj Kiddov "sistem" gusi da se vrati na onaj strai nivo PG No.1 u NBA.

Kakav Chris Paul, John Wall, Lillard, Irving. Deron njih jede za dorucak.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 dec 2013, 16:39

Pa sta je tek uradio Deron zadnji put kad je igrao protiv C.Paul-a. I to mu bila prva tekma kako se vratio, lomio frajera kako je stigao :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 dec 2013, 18:25

Jesu li ovo nasi mediji kontaktirali licno Derona kao onomad onog trenera pa dosli do ove ekskluzive ili...
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zeka i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []