ocito, sto ne znaci da je ovo realno stanje nego samo propust statistikesonik24 je napisao/la:pa dobro, normala da ima vise navijača Zelje na forumu nego nekog tima iz NFL-a ili Premiershipa.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ocito, sto ne znaci da je ovo realno stanje nego samo propust statistikesonik24 je napisao/la:pa dobro, normala da ima vise navijača Zelje na forumu nego nekog tima iz NFL-a ili Premiershipa.
+1Arbeloa17 je napisao/la:Ovaj lik @Magica ima neobjašnjivo malo glasova.
Pa tema Fudbalskog kluba Željezničar je ubjedljivo najposjećenija na forumu, ali ubjedljivo, ima nas mašalaI meni je malo glupo sto covjek pise samo na jednoj temi, i dobije ovu nagradu. Ne vidim ja ni @Ferdya kao forumasa godine, istina da pise na mnogo topica, i da je kvalitetan forumas, ali vecina postova su mu slike, gifovi, itd.. , ali makar doprinosi mnogo vise ovom forumu nego @Boccacio, stoga ako vec mozes birati izmedju njih dvojice, onda bi to trebao biti Rio Ferdy.
Pa obavijestit cemo i mi.Lillard0 je napisao/la:Pa dobio bi @rio da onaj nije obavjestio druge s teme da boccaciu treba glasova..
Koga boli briga ba.Cautinho je napisao/la:Pa obavijestit cemo i mi.Lillard0 je napisao/la:Pa dobio bi @rio da onaj nije obavjestio druge s teme da boccaciu treba glasova..
Zar cijeli forum komplet ne moze biti jaci samo od Zeljinih fanova? Manji su 50-tak puta.
Ali onda glupo ispada.Ispada namještanje,svrha cijelog natjecanja je izgubljena,najbolji forumaš neće biti ni jedan ni drugi.
Nepravda vlada.Divlji zapad
u najmanju ruku k'o da se dijeli Jack pot, tol'ko neki zapnu...Cautinho vođa forumske revolucijetyler durden je napisao/la: Koga boli briga ba.
Čovjek je i prošle godine bio "forumas godine"Bundesliga je napisao/la:Boccaccio ce dobiti dobru promociju kroz ovo, pola foruma nije culo za njega da ovog izbora. Mozda covjek kakvu knjigu napise inspirisan pobjedomNovi Decameron
Goalgetter je napisao/la:I meni je malo glupo sto covjek pise samo na jednoj temi, i dobije ovu nagradu. Ne vidim ja ni @Ferdya kao forumasa godine, istina da pise na mnogo topica, i da je kvalitetan forumas, ali vecina postova su mu slike, gifovi, itd.. , ali makar doprinosi mnogo vise ovom forumu nego @Boccacio, stoga ako vec mozes birati izmedju njih dvojice, onda bi to trebao biti Rio Ferdy.
Hahaha upravo takosoxx je napisao/la:Prosle godine bio forumas godine i nisam znao ko je, a evo i ove ce izgleda biti i jos ne znam ko je.
Nego nevalja sto je ovakva anketa, trebalo je finale biti 2 ucesnika i to je to. Da citav forum bira izmedju 2 "najbolja". Ovako pola glasova ode nekome ko nece ni blizu pobjede biti
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gost.