Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 30 dec 2013, 09:44

Monolog je napisao/la:al' riješit ga se u ovom trenutku nije pametno. Sezona je duga, povrede, umor i pad(ovi) forme su neizbježni, a sa 11 igrača se ne može osvojiti titula.
Jest , al se Kejdrua nece svakako oporavit do kraja godine :mrgreen:

Khedira je koristan igrac al ima svoje limite.
Problem je kada se od njega trazi da ide prema naprijed , a okretan je ko mlin u Zvorniku , dok je realizacija i sve ostalo u skladu s tim.

U Njemackoj on sjedi iza hrpa majstora i izgleda dosta bolje u takvom sistemu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2013, 09:51

Ja u potpunosti zaboravio da je bosje koljeno. Pa kako će ga onda Real uopće prodati? :mrgreen: Posebno za neku pozamašnu sumu? :mrgreen: Inače, ne smatram ga genijalcem (daleko od toga), al' zdrav Khedira (vidiš, totalno smetnuh s uma tu povredu) je bolji od Illaramendija i Casemira. Sad, druga stvar je što Ilija sigurno ima prostora za napredak i što će (vrlo vjerovatno) biti Realov Xabi Alonso. :D

Gibira je trkač za odmarače -> Goetze + Oezila. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 dec 2013, 10:04

smori ovaj brus vilis na temi real madrida o unitedu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 30 dec 2013, 10:44

Interesantno je da se vazda javiš kad neko kaže bilo šta vezano za United. Khedira je Xavi, Iniesta i De Rossi za Drvoinija. To je jednostavno tako. I, smatram da bi Khedira x puta više odgovarao Unitedu od Belgijanca. Sad, druga stvar je što se Moyesov prvi transfer već sada smatra kao jedan od najvećih promašaja Uniteda - možeš ga ti braniti, al' ne ide.
Da ne duzimo, nakon 8 utakmica u dresu Uniteda, Fella se smatra flopom... :? VIdis da sam naglasio da bi Khedira dobro dosao klubu..Dosta od mene na ovoj temi... ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 dec 2013, 12:44

Da i ja malo branim Moyesa s obzirom da ga svi napadaju na svim poljima.

Bavicemo se samo cinjenicama.

Moyes je preuzeo ekipu koja je imala jednog trenera 200 godina i koja je osvojila godinu prije naslov u ne tako jakoj konkurenciji,osim city-a niko nije bio ozbijan tim prosle sezone.

Nakon svakog preuzimanja ekipe potreban je odredjeni period da se igraci priviknu na trenera,pogotovo u ovom slucaju s obzirom da je united imao jednog trenera samo.

Pocetak sezone ,kljucni igraci predhodnih godina su povrijedjeni ili van totalne forme.( giggs,carrick,fletcher,rvp,vidic,ferdinand)

EPL ove godine najjaci ikad u historiji,gdje uz veliku petorku cak i everton i newcastle igraju kao da mogu do titule.

young,kagawa,valencia,nani,totalno van forme prvih par utakmica ,odbrana katastroflna,direktni krivac za neke poraze,cak i ramos i pepe im zavide na greskama.

Fellaini koji je odlican igrac ,se samo uklopio u to sivilo i jos je i on imao neke povrede koje su ga dodatno poremetile.

Unitedu trebaju promjene u igrackom kadru jer je Ferguson istrosio neke igrace,neke je sjebo poput kagawe i nanija,i jednostavno ta ekipa je dala sve i treba napraviti remont.

Ista stvar je bila u Barceloni kad je Guardiola otisao nakon sto je izvukao maximum iz barce,svi su ocekivali da ce ti to nastaviti pobjedjivati svaku po 5 0 ,sto nije moguce,i odmah tito ovo tito ono,jednostavno uvijek dodje kraj.

Tako da na kraju Moyes se odlicno i drzi kakve muke ima u timu i u kakvoj ligi trenutno igra.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 dec 2013, 12:46

@sveti a ti bi mislim trebao se prijaviti kod pereza za posao, ili bi mogao kod mamica na obuku jos malo,da budes recimo neki agent,dovedes nekog brazilca za 2km i onda ga prodas kasnije za 30M ,ostavis ga u dinamu 3 godine da mu dignes reputaciju,vidim upucen si u to pravo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 dec 2013, 13:22

Moyes je zahvalan ,vjerujem na podršci :mrgreen: .
Inače treninzi počeli danas ,u četvrtak u Dohi sa PSG-om prijateljska a u ponedjeljak aBd nastavak la lige kući sa Celtom.
slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 dec 2013, 14:59

suhi je napisao/la:@sveti a ti bi mislim trebao se prijaviti kod pereza za posao, ili bi mogao kod mamica na obuku jos malo,da budes recimo neki agent,dovedes nekog brazilca za 2km i onda ga prodas kasnije za 30M ,ostavis ga u dinamu 3 godine da mu dignes reputaciju,vidim upucen si u to pravo.
Jao konstatacija hahahaha. Pa ne mogu da vjerujem. Uzalud tupim tipke pišući s tobom majke mi.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 dec 2013, 15:38

Sveti je napisao/la:
suhi je napisao/la:@sveti a ti bi mislim trebao se prijaviti kod pereza za posao, ili bi mogao kod mamica na obuku jos malo,da budes recimo neki agent,dovedes nekog brazilca za 2km i onda ga prodas kasnije za 30M ,ostavis ga u dinamu 3 godine da mu dignes reputaciju,vidim upucen si u to pravo.
Jao konstatacija hahahaha. Pa ne mogu da vjerujem. Uzalud tupim tipke pišući s tobom majke mi.

Vidis napredujemo,skontao da si da uzalud trosis tipke. Jer tvoji postovi bez ikakvih cinjenica,argumenata,dokaza itd

Mislim da bi bilo najbolje da kontaktiramo Pereza da odrzi jednu vandrednu konferenciju posvecenu Svetom ,i da usput ponese ponudu na papiru koju je odbio za Khediru. Jer mislim da ti ne bi vjerovao kad bi on to samo rekao,bilo bi nesto kao " perez je to procitao na sportsport.ba forumu ,gdje je to suhi pisao i pritom je koristio google translate da prevede sa bosanskog"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 dec 2013, 15:43

Monolog je napisao/la:
trxel je napisao/la:Cupo vec proglasen za flopa :roll: Khedira vise ne pase u rastimani Real, covjek koji ima mjesta u jednoj od najjacih svjetskih repki,... Cuj neznanje nekog managera, nuditi za igraca kojeg bi skoro svaki tim pozelio u svojim redovima, odredjenu svotu... Ja strucnjaka Boze dragi.. Sta sad ne valja Realu, znaci mozes ga uvalit Sirokom za cenera...
Interesantno je da se vazda javiš kad neko kaže bilo šta vezano za United. Khedira je Xavi, Iniesta i De Rossi za Drvoinija. To je jednostavno tako. I, smatram da bi Khedira x puta više odgovarao Unitedu od Belgijanca. Sad, druga stvar je što se Moyesov prvi transfer već sada smatra kao jedan od najvećih promašaja Uniteda - možeš ga ti braniti, al' ne ide.

Nego, ono što mene fascinira kod Khedire je činjenica da ne postoji igrač koji se više puta našao u gol šansi protiv Barcelone od njega. :lol: Vazda iz drugog plana uleti i zaprijeti (nekad i zabije) Barceloni. Na stranu što sigurno nije za prve postave, al' riješit ga se u ovom trenutku nije pametno. Sezona je duga, povrede, umor i pad(ovi) forme su neizbježni, a sa 11 igrača se ne može osvojiti titula. Nije valjda da se od Casemira i(li) Illaramendija očekuju velike stvari već u ovoj sezoni?
Dzaba pises kad je Khedira vec odavno prekrizen na ovoj temi... Razlozi? Vjerovatno sto nije atraktivan (i na terenu, i van njega) i sto nema prosjek od gola po utakmici. Slicno je bilo i za Modrica kad je dosao. Poznata recenica Nije on za Real, od koje mi obicno bude muka u stomaku :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 30 dec 2013, 15:52

Monolog promasio temu, uopste nisam poredio Fellainija i Khediru, naprotiv, napisao sam da je Khedira jako dobar igrac, a ovdje neki tako ne smatraju. Vratite se na pocetak diskusije, pa nesto recite..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 dec 2013, 15:58

Cim se ovdje pomene Kedira, primjetio sam da uvijek kamenje na njega baca najviše @Sveti. Možeš mi reci šta ti tacno ocekuješ od takvog tipa igraca?

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 30 dec 2013, 16:08

Belmin6 je napisao/la:Cim se ovdje pomene Kedira, primjetio sam da uvijek kamenje na njega baca najviše @Sveti. Možeš mi reci šta ti tacno ocekuješ od takvog tipa igraca?
Da oduzme koju loptu protivnickom timu i da dobije duel. Ka'e do sada je nosio kuci svaku loptu koju oduzme protivniku. Sakupio ih je sedam.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 dec 2013, 16:27

RickBlaine je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Cim se ovdje pomene Kedira, primjetio sam da uvijek kamenje na njega baca najviše @Sveti. Možeš mi reci šta ti tacno ocekuješ od takvog tipa igraca?
Da oduzme koju loptu protivnickom timu i da dobije duel. Ka'e do sada je nosio kuci svaku loptu koju oduzme protivniku. Sakupio ih je sedam.
Zašto je on u vecini utakmica bio starter kod Mourinha, starter kod Lowa, takodje i kod Ancelotija ? Sada kad njega nema, ko odradjuje posao, da dobija duele i oduzima protivnickim ekipma lopte ? Illaramendi :? Modric :?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 dec 2013, 16:35

Da , Modric.
Koji ima 2x vise oduzetih lopti po mecu od Kejdrue.

Izmedju ostalog.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 30 dec 2013, 16:41

Nadam se da ćete izboriti Evropa Ligu bilo bi vas lijepo gledati u Evropi i sljedeće sezone.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 30 dec 2013, 17:20

Vandelanoite je napisao/la:Nadam se da ćete izboriti Evropa Ligu bilo bi vas lijepo gledati u Evropi i sljedeće sezone.
Ovo je najočajniji lik na forumu.
Poslije Svetog.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 dec 2013, 19:18

Jos ne odustajes. Radi neslaganja oko ezila i khedire smatraš me lošim forumasem, zanimljivo. Iskreno pun mi te je qrac, posto si gori od kamiondžije sa stavovima, a o relevantnosti tih stavova da ne govorim. Mislim da je najbolje da te stavim na ignore, osjećam pad srednje vrijednosti iq-a svih forumaša nakon svakog tvog posta. Rekoh ti, drži se spanskog jezika i arbeloVe.

Suhi idalje suptilno konstatuje svoju umnu ogranicenost, prvo benzema bolji od Suareza, onda ezil najbolji vezni, sad i Khedira vrijedi 40 miliona i okosnica je ekipe, svaka čast dečko, okušaj se u bocanju.

naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 30 dec 2013, 19:45

@Sveti ponuda za Khediru je postojala sigurno. Ne mora svaki put neko od celnika kluba potvrdjivati i demantovati ponude. Od Sky Sportsa ti relevantnijeg izvora nema sigurno. ;)

http://www1.skysports.com/football/news ... o-sign-him" onclick="window.open(this.href);return false;

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 dec 2013, 19:48

Ma kažem da ne vrijedi 40 miliona da yebe rak raka. Bila ponuda ne bila.

naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.