Safet Sušić - Pape

emir_

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir_ » 30 dec 2013, 12:15

U zadnjim kvalifikacijama da nas je vodio Braco s Vratnika isto bi prošli, ako ne i bolje :mrgreen:
4-IN-A-ROW

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 dec 2013, 12:16

Monolog je napisao/la:"Ibrahimović je vrhunski igrač, ali ne vidim svrhu njegovog povezivanja s nama kada on nema naše državljanstvo i samim tim ne može igrati za nas. Mogli ste spomenuti Messija, Ronalda i Suareza i opet bih vam dao isti odgovor."

Evo, mogao se malo poigrati s novinarima, baciti ovu zayebanciju i opet ne uvrijediti nikoga od naših reprezentativaca i to je to. Inače, stvarno sa ovim izjavama sam sebi skače u stomak. To je jednostavno tako.
Lako je tebi sa vise od 100 casova u srednjoj skoli ;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 12:30

bhsport je napisao/la:Pape iz dana u dan potvrdjuje svoju klasu u izjavama. :lol: :lol:

Ibrahimovica bi mozda povuko za nos da ga je sreo. :lol:
Upravo tako, Pape je nevidjeni genije u davanju izjava za medije.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 dec 2013, 12:34

džakailibu je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:Jedan razlog zašto bi on to govorio. samo jedan ali suvisao, molim!
Da za razliku od dosadasnjim medijskih nastupa bude kulturan, odgodjen, umjeren, sve ono sto on nije, ne zna, niti ce ikada biti.
I jos jedan razlog, je da je to istina. Zlatan jeste svjetska klasa i svaku bi repku pojacao.
Vidim pacijenti ga porede sa Cirom, dakle ko narkomani, iz krajnosti u krajnost, to niti valja niti je potrebno. Potrebna je neka mjera, ali sta ocekivati od lika koji ceka zadnji let za Brazil pa zakasni. :roll: :roll:
Ovo su dječje bolesti. Ti trazis da on bude odgojen, umjeren i bla bla po tvojim standardima. To uopste ne znaci da on to nije. Problem je sto nije neki medijski znalac i sada se svaka izjava uzima za zlo. kakav ibrahimovic? naravno da nam ne treba!. Da je rekao da ibrahimovic nije neki fudbaler i da nije svjetska klasa to bi se moglo protumaciti kao nipodostavanje i neodgojenost i neznanje i kako ga vec etiketiraju. covjek dize svoje. I valjda je to najbolja oznaka patriotizma. siguran sam da bi se svi vi, da je izjavio kako nam treba ibrahimovic, okomili na papeta istom zestinom kako minimizira svoje napadace. Mislim, problem je sto pape nije izjavio ono sto bi mi zeljeli da izjavi. Pa nije zivot bas tako jednostavan. Ali naučiće djeca, no izgleda na teži način.
Kakve ba djecije bolesti, jel mi imamo dijete za selektora ili covjeka od 50 i kusur godina?
Jel on vec 4 pune godine selektor?
Jos se nije naucio komunicirati sa medijima?
Ako vec nema mozga da smisli izjavu, neka daje nesto neutralno, ovako ispada zalostan.
Napisao sam ti kako skolovani treneri daju izjavu, odmjerenu, nas to nije niti ce ikada biti, a nisi ni ti, pa makar ucio 100 godina neces nauciti, jer gledas ko Pape - ograniceno!
Mozda kod tebe pali povlacenje za kapu i te seljacke metode, ali u evropi i civilizaciji je to davno prevazidjeno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 30 dec 2013, 12:43

Kakve ba djecije bolesti, jel mi imamo dijete za selektora ili covjeka od 50 i kusur godina?
Ako vec nema mozga da smisli izjavu, neka daje nesto neutralno, ovako ispada zalostan.
Napisao sam ti kako skolovani treneri daju izjavu, odmjerenu, nas to nije niti ce ikada biti, a nisi ni ti, pa makar ucio 100 godina neces nauciti, jer gledas ko Pape - ograniceno!
Mozda kod tebe pali povlacenje za kapu i te seljacke metode, ali u evropi i civilizaciji je to davno prevazidjeno.[/quote]
Djecije bolesti su se odnosile na komentare a ne na papeta. toliko o ograničenosti!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 12:45

@bhsport
Dzaba da je citav zivot na zapadu tacnije Parizu kad je seljak u dusi, ogranicen, predvidljiv itd..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 dec 2013, 13:09

džakailibu je napisao/la:Kakve ba djecije bolesti, jel mi imamo dijete za selektora ili covjeka od 50 i kusur godina?
Mozda kod tebe pali povlacenje za kapu i te seljacke metode, ali u evropi i civilizaciji je to davno prevazidjeno.
Djecije bolesti su se odnosile na komentare a ne na papeta. toliko o ograničenosti![/quote]
Potom budi malo odredjeniji kada pricas o necemu, posto si ko Pape. :lol:
Prelazne vam te djecije bolesti, jbg.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 30 dec 2013, 13:11

Opet iste price o Susicu (seljak-> a vi neki gradjani?, osnovna skola->jeste vam vala i to neko obrazovanje, suskavac....)!

Drugovi moji boli njega ona stvar o svima koji nesta pisu, pricaju, kritikuju, pljuju, psuju .......... Pa covjeka interesuje samo usjeh. A uspjeh Pape ima, to mu nemozete oduzeti koliko god lajali!

Nisam gotivio Susica, ali otkad sam poceo ovdje forum da citam stao sam na njegovu stranu (zato sam se i prijavio). Steta samo da od ovolikih strucnjaka nama drzava (i fudbal) propadaju. Svi strucnjak do strucnjaka u kladionici.....zive propalice o kojima se nikad nece cuti dok je Safet Susic Pape legenda za sva vremena.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 dec 2013, 13:23

Rece gastarbajter iz Austrije koji nije mogao uspjeti u svojoj zemlji pa potrcao da cisti hale. Vjerovatno imas istu osnovnu ko Pape pa ste se nasli.
Jedini ti je plus sto se malo bolje sluzis kompjuterom, pa znas se registrovati na forum.

Austrija ne zna kakvog je giganta dobila u tebi, a koji mi gubitak u BiH imamo.
Mogao si nas i postediti foruma baksuze.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 13:26

bhsport je napisao/la:Rece gastarbajter iz Austrije koji nije mogao uspjeti u svojoj zemlji pa potrcao da cisti hale. Vjerovatno imas istu osnovnu ko Pape pa ste se nasli.
Jedini ti je plus sto se malo bolje sluzis kompjuterom, pa znas se registrovati na forum.

Austrija ne zna kakvog je giganta dobila u tebi, a koji mi gubitak u BiH imamo.
Mogao si nas i postediti foruma baksuze.
8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2013, 14:11

Momci uvrede i licne napade malo popustite, nemate od toga nista. Na forum se dodje ono da se malo mozak odmori, a ne da te slag trefi. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 30 dec 2013, 14:24

Nebi da komentarišem posao moderatora ali neki ljudi ovde zaslužuju trajni ban da se više ne čitaju svakakve gluposti
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 dec 2013, 14:27

Treba se odreći svih igrača koji igraju van BH Telecom Premier lige, jer su otišli trbuhom za kruhom a nisu se ostali boriti ovdje za svoj hljeb.
Nije ni čudo što su ovakvi forumaši protiv Papeta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 30 dec 2013, 15:39

Ovaj susicev nemar, njegov karakter flegme, skupo ce nas kostati u buducnosti. Mali Arslanagic je strasan talenat, hvatacemo se za glavu ako ga ubrzo ne kaparisemo.

Ove uhljebe u savezu, pemzionera pirica i kompaniju, treba s noge na nogu. Zasto oni primaju platu? Koje su njihove dnevne obaveze i aktivnosti? Volio bih vidjeti kako izgleda njihov 'radni dan'.

Da nije bilo onog Juke, Kolasinca nikad ne bi vidjeli u dresu BiH, jer je logicno da igra za zemlju u kojoj je rodjen i koja mu je sve dala. Vjerovatno bi i Begovica potjerao, ali je srecom vec bio proknjizen ranije pa nije imao izbora. Vec je bio zakuhao u prijateljskoj s Meksikom...

Da imamo novinare, kao sto nemamo, trebalo bi ga resetat svaki dan. Kakav crni Zahirovic i Avdija...Jasno je svakom da se tu radi o kriminalu. Ovaj dvojac nema mjesta ni na tribinama.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2013, 15:59

Arslanagic nije problem, na poziciji stopera nije kriza a on nema sanse da zaigra za Belgiju. Problem je pozicija zadnjeg veznog i sto Susic ne radi nista po tom pitanju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 dec 2013, 16:06

Cartman je napisao/la:Arslanagic nije problem, na poziciji stopera nije kriza a on nema sanse da zaigra za Belgiju. Problem je pozicija zadnjeg veznog i sto Susic ne radi nista po tom pitanju.
Ako u javnosti nista ne iznosi ne znaci da ne radi nista.Pape nije covjek koji kad pr'ne javi novinarima.
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2013, 16:28

Cartman je napisao/la:Arslanagic nije problem, na poziciji stopera nije kriza a on nema sanse da zaigra za Belgiju. Problem je pozicija zadnjeg veznog i sto Susic ne radi nista po tom pitanju.
Na poziciju stopera ustvari i jeste kriza kad se bolje sagleda.
Na poziciji DMa nije kriza nego kriticno i akutno, kao i hronicno stanje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 30 dec 2013, 16:42

Naravno da je kriza i na stoperskoj poziciji. Imamo samo bicakcica i spahica i zukanovica. Nek se jedan povrijedi nemamo ni zamjene, a sunjice, kurceve i palceve ne brojim. Ne znam kakvih je pape sest odbramenih nafato kad nemamo opcija a spahic poslije svjetskog nece biti onaj isti, makar nece moci igrati 100% svih 90min kao prije.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 16:51

Head je napisao/la:
Ako u javnosti nista ne iznosi ne znaci da ne radi nista.Pape nije covjek koji kad pr'ne javi novinarima.
Pape ionako nista ne radi.
Jedan je Tin-Sven.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2013, 17:00

Principatus je napisao/la:
Na poziciju stopera ustvari i jeste kriza kad se bolje sagleda.
Na poziciji DMa nije kriza nego kriticno i akutno, kao i hronicno stanje.
Ne razumijem zasto bi bila kriza. u Spahica, Bicakcica i Zukanovica mozemo vjerovat. Tu su i Vranjes i Pandza da zakrpe. Ako Vranjesova karijera ne ode u qurac, mozemo imat solidnog stopera i od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.