Olimpik Sarajevo

sajo10
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la sajo10 » 29 dec 2013, 17:58

Je li 100 % da Duljevic odlazi iz Premijer Lige/Olimpica ove zime? Cito sam nesto da je bio po nekim probama u Njemackoj i brate dragi ako je to istina, momak je se "proseto" kroz mnoge klubove na probama a nigdje nije proso?? To mi zvuci cudno jer da kvaliteta ima za te klubove barem mislim da ima..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 dec 2013, 18:05

barezi je napisao/la:pipo potpuno si u pravu
A te iste godine kad su bili vice prvaci, troje otisli u vecim klubovima u vecim ligama, troje se pridruzili seniorima Olimpica, cak i nakon te godine imas jos troje da su se pridruzili seniorima. Sad Merajic, Mujezinovic i Cubara su se pridruzili seniorima, Kadric, Ferizovic u Njemackoj odose a izgleda da moze i Omerovic u inostranstvu. Husic je trenirao sa seniorima ljetos, nadam se da ce i njega povuci uskoro.
I nisu svi ovi istog oca.

Jos smo trebali onog mladjeg Aganspahica i Tahiria povuci u seniorima, ali eto, po neki se i promasi..
sajo10 je napisao/la:Je li 100 % da Duljevic odlazi iz Premijer Lige/Olimpica ove zime? Cito sam nesto da je bio po nekim probama u Njemackoj i brate dragi ako je to istina, momak je se "proseto" kroz mnoge klubove na probama a nigdje nije proso?? To mi zvuci cudno jer da kvaliteta ima za te klubove barem mislim da ima..
Bio u Njemackoj, da, imaju slike cak. Nije prosao kod Fortune cini mi se, ali je potvrdio da ide ili u cvajtu ili prvu ligu Portugala.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 29 dec 2013, 20:50

Općenito govorim u generaciji 93/94- Kadric je otisao vani preko nekog menadzera a nisu ga ni pomisljali prebaciti u prvi tim, Mujezinovic je zavrsio na kraju u Visckoj Bosni, Merajic je na polusezoni otisao u Dinamo gdje je gledao i trckarao oko terena dok su igrali 11 na 11. Ferizovic nije bio clan te generacije kao ni Husic. Omerovic je bio s vremena na vrijeme na klupi nekad. Niko od te generacije na kraju nije prebacen u prvi tim osim Duljevica ostale su samo **** toliko o tome a djeca su bili vice prvaci države a sad ova djeca sto ih guraju niti su bar među prvih 5 na tabeli i odjednom su neki talenti, ako igdje ima talenata to je generacija 99 koja je nedavno bila na turniru u njemackoj a i redovno osvajaju turnire i lige.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 30 dec 2013, 00:46

SuperPippo je napisao/la:Općenito govorim u generaciji 93/94- Kadric je otisao vani preko nekog menadzera a nisu ga ni pomisljali prebaciti u prvi tim, Mujezinovic je zavrsio na kraju u Visckoj Bosni, Merajic je na polusezoni otisao u Dinamo gdje je gledao i trckarao oko terena dok su igrali 11 na 11. Ferizovic nije bio clan te generacije kao ni Husic. Omerovic je bio s vremena na vrijeme na klupi nekad. Niko od te generacije na kraju nije prebacen u prvi tim osim Duljevica ostale su samo **** toliko o tome a djeca su bili vice prvaci države a sad ova djeca sto ih guraju niti su bar među prvih 5 na tabeli i odjednom su neki talenti, ako igdje ima talenata to je generacija 99 koja je nedavno bila na turniru u njemackoj a i redovno osvajaju turnire i lige.

U nekim stvarima si upravu al ne sve.. tu su bili jos ducic i hadzanovic i sarvan od generacije ´93.. mislim da je to donekle uredu sta je bilo sa generacijeom ´92.. momci koji su daleko najbolja generacija bila .. vecina je nepustila fudbal .. aganspahic pehilj lakota i nezz dali jos neko je bio tu jos.. mislim da je ta generacija najvise ostecena i da je klub bio slijep sto se njih tice .. ma da tu nije bilo sad nekih vanserijeskih talenata ..al bi mogli komotno igrati kao merajic i ostali.. ali istina je da ne mogu svi u 1 tim ..
Toto Riina

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 30 dec 2013, 16:43

vidim spominjete igraće 93 94 godište a šta je sa hadžićem 94 god koji je bio drugi strijelac lige te godine sa 26 postignutih golova u 14 utakmica

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 dec 2013, 17:59

Bezveze prica.Sigurno bi Gracic lagano vezao ugovorom igrace koji vrijede da su se uspjeli nametnuti.Nebi dovodio nekog mladog igraca i bacao pare da takve ima u svom pogonu.Nema prevelikog ulaganja a pare bi kapale.Isto tako treba imati na umu da su neki mladici odlucili promjeniti sredinu i slicno.Pa covjek je tu i ulaze da bi mogao nekad u buducnosti i zaraditi neke love.I eto on sad ima brdo talenata po mladjim kategorijama al Olimpik mrzi domace igrace u koje nebi ulozio puno a zaradio bi dobro.

Ne kaze niko da nije bilo neke eventualno lose procjene strucnog staba ali niko nije glup da svjesno ne da priliku igracu koji ne kosta nista a koji doprinosi mnogo.Neke su menadzeri povukli,neki su promjenili sredinu,neki nisu uspjeli da ostanu na visokom nivou a neki su jednostavno propali.Ima i onih koji su uspjeli upisat neke minute.Sve u svemu bice to dobro.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 30 dec 2013, 18:16

U toj generaciji 92 bio je i Karkelja koji je recim o u svojim godinama bio daleko bolji nego ovaj mali Čubaara ali je otjeran bukvalno ista stvar je i sa Hadzanovicem i Sarvanom, Ducic je zahvaljujuci menadzerom otisao vani imao je i srece i drago mi je zbog njega ali od generacija 91 do 94 je bilo puno dobrih igraca i oni su bukvalno otjerani a zna se sto nisu potpisali jer traze pare to se zna primjer ti je i ovaj Hadzic, Lakota je u generaciji 92/93 Kofrcu sjedio na klupi pa Lakota potpise a Kofrca otjeraju tako da mislim da znam kako stvari stoje.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 31 dec 2013, 01:33

Hvala sto ukazujes na propuste uprave i strucnog staba Olimpik.To ja nazivam konstuktivan forumas. :D

Nadam se da ce ove tvoje sugestije neko prenijeti celnim ljudima Olimpika i da se ubuduce voditi vise racuna o tome. Propust stucnog staba 8-) :evil: :twisted:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 31 dec 2013, 14:26

da se nadovežem na tvoje izlaganje.moja najveća zamjerka strućnom štabu je što puno vjeruju direktoru omladinskog pogona.svi znaju koji prate olimpic o kakvom sa ćovjeku radi

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 dec 2013, 14:40

Opasan je Fadil!:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 dec 2013, 17:56

Mancini je napisao/la:Opasan je Fadil!:-)
Nije Fadil OLIMPICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 31 dec 2013, 18:23

Klub dobar kad vidis igrace i sve to... Al organizacija i ljudi koji rade nula bodova , pa ova web stranica ja sam mislio da je to privremeno da je jos u pripremi a ona fakat ovakva slagirana stoji vec mjesecima... :?

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 31 dec 2013, 18:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
SuperPippo je napisao/la:U toj generaciji 92 bio je i Karkelja koji je recim o u svojim godinama bio daleko bolji nego ovaj mali Čubaara ali je otjeran bukvalno ista stvar je i sa Hadzanovicem i Sarvanom, Ducic je zahvaljujuci menadzerom otisao vani imao je i srece i drago mi je zbog njega ali od generacija 91 do 94 je bilo puno dobrih igraca i oni su bukvalno otjerani a zna se sto nisu potpisali jer traze pare to se zna primjer ti je i ovaj Hadzic, Lakota je u generaciji 92/93 Kofrcu sjedio na klupi pa Lakota potpise a Kofrca otjeraju tako da mislim da znam kako stvari stoje.
Inace, ovi svi koje nabrajas, igraju danas negdje ili?
Ducic dobio nogu u madjarskoj Kuntic ga odveo tamo kakav menadzer , Hadzanovic igra u Estoniji i to u drugoj ekipi :lol: , Sarvan u Radniku Hadzici , Lakota 3 golman Olimpica ... eto ukratko

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 dec 2013, 18:36

Buba00 je napisao/la:Klub dobar kad vidis igrace i sve to... Al organizacija i ljudi koji rade nula bodova , pa ova web stranica ja sam mislio da je to privremeno da je jos u pripremi a ona fakat ovakva slagirana stoji vec mjesecima... :?
Bice paša ,samo polako a ljudi koji rade u klubu vole OLIMPIC do groba,,,,,VRIJEME RADI ZA NAŠ KLUB.

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 31 dec 2013, 18:43

Zato su igračine Brković ili Gabela. Oni su prije ovih gore nabrojanih :lol: :lol: :lol:

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 31 dec 2013, 18:45

moželi mi neko odgovoriti kog su mladog igraća doveli da je bolji od djece iz olimpika.HVALA

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 31 dec 2013, 18:46

barezi je napisao/la:moželi mi neko odgovoriti kog su mladog igraća doveli da je bolji od djece iz olimpika.HVALA
Harba u svoje vrijeme... iz Gorazda dosao... na njemu ste jedino i uzeli lovu :D

Kapic iz Proletera i Durak iz Freiburga tj Zelje... da nastavimo ili...

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 31 dec 2013, 18:51

Mala ispravka Hadzanovic je u medjuvremenu presao u Jemen (Yemen) :shock: :shock: :shock:

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 31 dec 2013, 18:52

Buba00 je napisao/la:
barezi je napisao/la:moželi mi neko odgovoriti kog su mladog igraća doveli da je bolji od djece iz olimpika.HVALA
Harba u svoje vrijeme... iz Gorazda dosao... na njemu ste jedino i uzeli lovu :D

Kapic iz Proletera i Durak iz Freiburga tj Zelje... da nastavimo ili...

Bilo je igrača kvalitetnijih, pa nisu iz Olimpica sve Brazilci. Normalno je da se neka uprava odlučuje za bolje. Ja hoću da kažem da je tu bilo stvari koje su smiješne. Pomenuo sam Brkovića iz Želje (smiješan), Gabela iz Želje (nije ni za drugu ekipu juniora mogao igrati), Šehović iz Sarajeva, ( :lol: ), Huseinspahić (igrao mali fudbal, a i to prosječno), neki Durići itd.

Oni valjda ne bi trebali imati prednost ispred djece Olimpica, a pravi talenti su svima zanimljivi. To bi samo budala propustila.
Zadnja izmjena: halconi, dana/u 31 dec 2013, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 31 dec 2013, 18:54

jel ti stvarno misliš da su oni kvalitet ili je to šala

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.