AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
i opet pocinju spekulacije o Dzeki
- IlPrincipe
- Kontakt:
NE za Džeku, taj šetač po terenu nam ne treba .. moze u Njemačkoj da se šetka ali u Italiji ne.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Interista02
- Kontakt:
Slučajno naletih na sliku 

Kad navijas za inter plaćeš cijeli životInterista02 je napisao/la:Slučajno naletih na sliku
Što se Dzeke tiče, mislim da bi on u Italiji dominirao.
Il Club più titolato al mondo!
Ma nisam vala ni ja za Dzeku, jedan statican napadac koji ceka lopte je zadnje sto nama treba. Ne bi se bas proveo ovdje, to je sigurno.
Da je bogdom dosao proslih sezona kada se uveliko pricalo o njegovom dolasku, ali eto, nije.
Sad ce brzo merkato, bas me zanima sta su smislili. Usutili su se. Milion nekih pretpostavki, ali ostaje da vidimo. Fazon se ovaj transfer sa Nianggolanom iskomplicirao, ali nije da cemo sad plakati oko toga. I dalje stojim iza toga da nam on ne treba.
Da je bogdom dosao proslih sezona kada se uveliko pricalo o njegovom dolasku, ali eto, nije.
Sad ce brzo merkato, bas me zanima sta su smislili. Usutili su se. Milion nekih pretpostavki, ali ostaje da vidimo. Fazon se ovaj transfer sa Nianggolanom iskomplicirao, ali nije da cemo sad plakati oko toga. I dalje stojim iza toga da nam on ne treba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kad moze Balotelli setat,sta to onda sprecava Edina da radi isto
Inace najsretniji bih bio kada ni jedan ni drugi ne bi bili igraci Milana(mada nemam nista protiv dolaska Dzeke). Ostaviti Pazzinija koji je svjetska klasa, koji i trci i trudi se duplo vise od Balotellija i problem rijesen.
Christian Vieri: "I once told Inzaghi to come and play with Inter against Maldini and Nesta, to see if he can ever touch the ball !!"

Inace najsretniji bih bio kada ni jedan ni drugi ne bi bili igraci Milana(mada nemam nista protiv dolaska Dzeke). Ostaviti Pazzinija koji je svjetska klasa, koji i trci i trudi se duplo vise od Balotellija i problem rijesen.
Christian Vieri: "I once told Inzaghi to come and play with Inter against Maldini and Nesta, to see if he can ever touch the ball !!"

- IlPrincipe
- Kontakt:
Samo umjesto Bonere treba Mexes i to je to

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
I umjesto Abatea Siljo a umjesto Silje DAmbrosio. Treba otkupiti pola godine ugovora od Torina da na ljedto ne ode negdje drugo. Usput im gratis dat Nocerina 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vjerujem da si mislio umjesto Abatea D'ambrosio
Inace ne bi bilo logike
Inace ne bi bilo logike
Koliko ja znam on vise igra lijevog beka tako da bi Silju prebacio desno
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Na ovaj dio sam mislio.muxa je napisao/la: I umjesto Abatea Siljo a umjesto Silje DAmbrosio.Treba otkupiti pola godine ugovora od Torina da na ljedto ne ode negdje drugo. Usput im gratis dat Nocerina
- IlPrincipe
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Saga o Džeki dobiva novu epizodu, pa dokle više majku mu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/hoce-l ... /131230065" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/hoce-l ... /131230065" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Urby Urby na cemu si ti danas 
Evo da probam ponovo. Mislio sam da Siljo igra na desnoj strani umjesto Abatea, a lijevo da igra (gdje na slici stoji Siljo) DAmbrosio Mozel ovako
Evo da probam ponovo. Mislio sam da Siljo igra na desnoj strani umjesto Abatea, a lijevo da igra (gdje na slici stoji Siljo) DAmbrosio Mozel ovako
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mastour will train with the first team tomorrow.
Mastour sutra trenira sa prvom ekipom 
Izvor je fb tako da nije relevantan, al' ipak:GDS: Allegrijeva izjava dana: Odvest ću Milan do 3. mjesta i lige prvaka ove sezone prije nego što odem!

Il club piu titolato al mondo!
Veliko DA za Dzeku tamo je izgubio motivaciju,a zivi za to da zaigra za Milan,tako da bi bio motivisan maximalno tako da daj Boze da dodje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.