Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 30 dec 2013, 17:06

Sta Vranjes da krpi kada nema kluba a Pandza ima klub ali je to nedovoljno. Arslanagic je bolji od obadvojice i treba da ima odredjen prioritet iznad zadnje dvojice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 dec 2013, 17:09

Susic je ponovo nesto izvalio??

U skladu sa svojim obrazovanjem i inteligencijom...svaki put se sjeb.em ko nam vodi repku, pa to je nevidjeno, koji je to neskolovani seoski lola to je za nepovjerovati.

Nedavno u kratkom intervjuu za SS.ba kaze da je, izmedju ostalih sranja, Avdukic medju 3 nasa najbolja golmana...tu sam se posteno nasmijao.

On je pratio igre Avdukica????

Nevjerovatno sta sve Bosnje puse, nije cudno sto nam se i danas Hodza pita!

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 17:18

velez_mostar je napisao/la:Susic je ponovo nesto izvalio??

U skladu sa svojim obrazovanjem i inteligencijom...svaki put se sjeb.em ko nam vodi repku, pa to je nevidjeno, koji je to neskolovani seoski lola to je za nepovjerovati.

Nedavno u kratkom intervjuu za SS.ba kaze da je, izmedju ostalih sranja, Avdukic medju 3 nasa najbolja golmana...tu sam se posteno nasmijao.

On je pratio igre Avdukica????

Nevjerovatno sta sve Bosnje puse, nije cudno sto nam se i danas Hodza pita!
Pape je genije.

Saradnik Piplica prati Avdukica pa prenese Papetu how yes no fakat se ne zna koje vise strucan Pape, Piplica, Balja, Borce..

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 dec 2013, 17:20

Gumenix je napisao/la:
Saradnik Piplica prati Avdukica pa prenese Papetu how yes no fakat se ne zna koje vise strucan Pape, Piplica, Balja, Borce..
Dream team samo takav, da se najezis hebote.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2013, 17:23

Da je bilo do Piplice sada Begovic ne bi igrao za nas. Sjetimo se i izjave da bi rado igrao za Hrvatsku, a kasnije je prosipao neke floskule na racun Asmira. Kakav je bio odron od golmana ne vrijedi ni spominjat, za njega je i Avdukic Buffon.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 30 dec 2013, 17:27

Neka ba raja... Kako kazu neki forumasi... Sajo i Piplica su nas odveli u Brazil :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 dec 2013, 17:30

Cartman je napisao/la:Da je bilo do Piplice sada Begovic ne bi igrao za nas. Sjetimo se i izjave da bi rado igrao za Hrvatsku, a kasnije je prosipao neke floskule na racun Asmira. Kakav je bio odron od golmana ne vrijedi ni spominjat, za njega je i Avdukic Buffon.
Ima jedan video snimak iz Njemacke, kada ga lopta napuca u glavu, obori ga i udje u gol, jao kakva scena, gledao sam je davno, prije nekoliko godina, ali i danas se ne mogu nacuditi kako primi onakav gol.
EDIT: Evo nasao sam haha, uzivajte :lol: .[youtube][/youtube]

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 17:39

kokakolas je napisao/la:Neka ba raja... Kako kazu neki forumasi... Sajo i Piplica su nas odveli u Brazil :D
:lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 dec 2013, 18:58

Meni nije jasno šta klaun Piplica radi u stručnom štabu. :? Kao on bi trebao dijeliti neke savjete Begoviću.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 30 dec 2013, 19:58

Saurman je napisao/la:Meni nije jasno šta klaun Piplica radi u stručnom štabu. :? Kao on bi trebao dijeliti neke savjete Begoviću.
Pitaj Papeta.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 dec 2013, 20:29

Kakav kiks :mrgreen:

Šta će Mourinho dijeliti nekom savjete, a nikad lopte šutnuo nije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2013, 20:38

kokakolas je napisao/la:Neka ba raja... Kako kazu neki forumasi... Sajo i Piplica su nas odveli u Brazil :D
Odveli su nas selektor Baraberz poker turnira, Cocalic, Besic, Mahmutovic, Ljevakovic, Arslanagic, Prcic, Hrgota, Saletic ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 dec 2013, 21:10

Pa ko bi normalan, a da uz to ima srednju skolu, bio u strucnom stabu Safeta Susica?

Nadjite mi jednog sportskog radnika koji je napravio nesto u trenerskoj karijeri koji bi bio "ispod" Susica..pa on je sklepao taj tim jer je skroz nebitno ko je tu, i niko nece kritikovati rad Susica jer su neznalice vece od njega.

Piplica i Srbin su tu zbog nacionalnog kljuca, dok je alkos tu jer je birvaktile odigrao koju utaknicu za Real pa eto mora da je dobar.

Ja njih razumijem, iskoristavaju situaciju, ali da razumijem iole pametnu osobu u zemlji koja im daje podrsku, to ne mogu nikako.

Posto svaki put moram to ponoviti, kako ne bi jos jedanput dobio jadnicki argument da su nas oni odveli na SP..oni nas nisu odveli na SP nego kvalitetna ekipa, i najlosija grupa eurokvalifikacija.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 dec 2013, 21:27

velez_mostar je napisao/la:Pa ko bi normalan, a da uz to ima srednju skolu, bio u strucnom stabu Safeta Susica?

Nadjite mi jednog sportskog radnika koji je napravio nesto u trenerskoj karijeri koji bi bio "ispod" Susica..pa on je sklepao taj tim jer je skroz nebitno ko je tu, i niko nece kritikovati rad Susica jer su neznalice vece od njega.

Piplica i Srbin su tu zbog nacionalnog kljuca, dok je alkos tu jer je birvaktile odigrao koju utaknicu za Real pa eto mora da je dobar.

Ja njih razumijem, iskoristavaju situaciju, ali da razumijem iole pametnu osobu u zemlji koja im daje podrsku, to ne mogu nikako.

Posto svaki put moram to ponoviti, kako ne bi jos jedanput dobio jadnicki argument da su nas oni odveli na SP..oni nas nisu odveli na SP nego kvalitetna ekipa, i najlosija grupa eurokvalifikacija.
Ti si stvarno puk'o.
Evo nekoliko pametnih osoba koje podrzavaju Susica.

slika
[youtube][/youtube]

Ako si bio nekad na utakmici reprezentacije velika je sansa i da si cuo navijace kako mu skandiraju.

Ne znam u kojem svijetu vi zivite, sve neki pametnjakovici.
Vidi i Baljicev uspjeh relativizira, "birvaktile odigrao koju utakmicu za Real"... haj ti odigraj koju utakmicu za Real :lol:

Joj likova...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 dec 2013, 21:33

calcio je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Pa ko bi normalan, a da uz to ima srednju skolu, bio u strucnom stabu Safeta Susica?

Ti si stvarno puk'o.
Evo nekoliko pametnih osoba koje podrzavaju Susica.

slika
[youtube][/youtube]

Ako si bio nekad na utakmici reprezentacije velika je sansa i da si cuo navijace kako mu skandiraju.

Ne znam u kojem svijetu vi zivite, sve neki pametnjakovici.
Vidi i Baljicev uspjeh relativizira, "birvaktile odigrao koju utakmicu za Real"... haj ti odigraj koju utakmicu za Real :lol:

Joj likova...
Sta uopste pokusavas "strucnjacima" bilosta objasniti. Pusti ih neka pjene i crknu u muci, da moraju do kraja zivota govoriti kako je Pape prvi u historiji odveo reprezentaciju na jedno od prvenstava.
Oni Papetu,Piplica,Balji nisu ni do muda dorasli, a hudi nesto se satrase o fudbalu komentarisati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 dec 2013, 21:51

emir79 je napisao/la: uopste pokusavas "strucnjacima" bilosta objasniti. Pusti ih neka pjene i crknu u muci, da moraju do kraja zivota govoriti kako je Pape prvi u historiji odveo reprezentaciju na jedno od prvenstava.
Oni Papetu,Piplica,Balji nisu ni do muda dorasli, a hudi nesto se satrase o fudbalu komentarisati.

Ne znam sta hoce vise ustvari, svaki dan ista prica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2013, 22:13

U prevodu,jedenje vlastitih bijelih bubrega.
Hajde de,nek zameze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 30 dec 2013, 22:57

Hahahahahahaaaaaaa........ legendo, ti si koliko vidim opasan po okolinu. Suosjećam sa tvojim roditeljima i komšijama (prijatelja vjerovatno nemaš). Za dobrobit foruma tebe treba na neki način sankcionisati. Normalni ljudi prestaju pisati ovdje zbog običnih, isfrustriranih budaletina koji nemaju veze od života.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 30 dec 2013, 23:09

Bar ukloni grb Veleza i prelijepog garada Mostara moze neko pomisliti da ste svi nastrani ! U jednom od prijasnjih postova sam naveo primjer Srpske reprezentacije i sta bi tako sa visokim IQ mogao reci na to! Da te informisem skuplja im je repka od nase cca 60 miliona, trener im je vrh i gdje su sad : HEBO MAJKU NIJE VALJDA SUSIC I TU USRAO MOTKU :lol: :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2013, 23:20

Kvota je napisao/la:

Bar ukloni grb Veleza i prelijepog garada Mostara moze neko pomisliti da ste svi nastrani ! U jednom od prijasnjih postova sam naveo primjer Srpske reprezentacije i sta bi tako sa visokim IQ mogao reci na to! Da te informisem skuplja im je repka od nase cca 60 miliona, trener im je vrh i gdje su sad : HEBO MAJKU NIJE VALJDA SUSIC I TU USRAO MOTKU :lol: :lol: :lol:
Kome je trener vrh? Mihajlovic vrh? Boze sacuvaj.

A neka vrijede koliko god hoce kad nemaju napadaca da valja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.